evo topica u kojem možete sve pisati što se tice CRŠ-a. npr. pitanja, neka nova saznanja, cemu se veselite najviše (osim Ferriju naravno) itd...
mene recimo zanima par stvari: 1. kak to da matakovicev bend ipak nece svirati?
2. cuo sam iz svojih izvora da program CRŠ-a koji je na netu nije potpuno tocan, no takoder sam zapazio da su ga promijenili na netu, pa me znaima dali je sadda tocan program?
Imao sam sve planirano za subotu... ali sada se isposatavilo da trebam biti u Lj vec u 20 sati. Videt cemo... mozda idem u petak, bilo bi super videti Ferrija u zivo zbog toga sto je legenda i mozda dobiti autogram... ali ipak je istina da me Zagor bas ne interesira.
na slici broj jedan ti je karta koja ce ti pomoci da dodeš od ilice do frankopanske slika br. 1
vidiš da ti u donjem desnom kutu te karte piše "nkopanska" (zato jer je slika odsjekla prvih par slova), e a kad dodeš u tu ulicu onda koristiš sliku broj dva....
slika br.2
....koja ti pokazuje kako da od frankopanske dodeš do savske te do studenskog centra. na ovoj slici (broj 2) frankopanska je u gornjem desnom uglu, na nju se nastavlja savska, a u savskoj može vidjeti STUDENSKI CENTAR i to dolje desno.
jesi skužio? nadam se da znaš di je ilica, ak neznaš reci pa cu ti i zato skinuti neku kartu
još samo da napomenem da prema ovoj karti Trg bana Josipa Jelacica ti je desno (znaci kad dodeš do trga pitaš nekoga na koju stranu ideš da dodeš do frankopanske ili crnomerca ili tak nekaj, kad ti kaže na koju stranu da ideš, hodaš po ilici i sljeve strane ceš vidjeti frankopansku. i to ti je to. to možeš fino obaviti tramvajem i to brojevima 12,17,13,14, s tim da ce ti 17,13,14 stati skoro pa preko puta studenskoga (malo poslije toga), a broj 12 ce skrenuti u jednu ulicu, i odma ce nakon što skrene stati i onda fino izadeš i došed do CRŠ-a!!!!!!!!
Majku mu jedva cekam! Ferri je naravno glavni razlog veselja, ali nestrpljivo cekam i beskrajne diskusije sa raznim strip fanaticima, radionicu, kupnju novih stripova, zajebanciju sa profi crtacima, i projekcije filmova Crumb i Komandant Mark.
Sinoc, mala, cudan san sam usnio, Oružje skriveno u sijenu i zamak što je gorio Vatre u šumi, culi su se bubnjevi, a Jedna zvijezda na nebu nad Balkanom poce jace sjati