forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 C R Š (PRVI DAN , IMA I JEDNA SLIKA! :)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 28/11/2004 : 13:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
ok, hvala!! :)
Go to Top of Page

zveky
New Member

109 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 28/11/2004 : 15:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zveky a Private Message
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu smrc smrc gledam Ferrija i ubio bi se sto nisam mogao doci buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu strasno!To je covjek koji mi je promijenio zivot i napravio od mene ovakvog debila hahaha(vjerujem da ima jos "debila" koji razmisljaju ovako:) )!Svaka cast i pozdrav svima koji su bili tamo!Aj postavite jos koju sliku pa se objesim za vodokotlic :)
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 28/11/2004 : 15:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:
Originally posted by zveky

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu smrc smrc gledam Ferrija i ubio bi se sto nisam mogao doci buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu strasno!To je covjek koji mi je promijenio zivot i napravio od mene ovakvog debila hahaha(vjerujem da ima jos "debila" koji razmisljaju ovako:) )!Svaka cast i pozdrav svima koji su bili tamo!Aj postavite jos koju sliku pa se objesim za vodokotlic :)

Ako oni postave sliku ferrija, oces ti postavit sliku sebe na vodokotlicu?

All have said their prayers
Invade their nightmares
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2004 : 15:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by vikic

quote:
Originally posted by zveles

veseljko bi mogao biti degman. ;-)

nije ti to degman, kaj si lud

Degmana nisam vidio. Cujem da je zadimljeno prosolirao po CRSu i odlebdio nekud u nepoznato.

Go to Top of Page

zveky
New Member

109 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 28/11/2004 : 15:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zveky a Private Message
quote:
Originally posted by byoman

[quote]Originally posted by zveky

Ako oni postave sliku ferrija, oces ti postavit sliku sebe na vodokotlicu?

potruducu se,samo postavite slike!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/11/2004 : 19:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
bilo je Ferri prikazan i na telki, tako da si i tako mogao vidjeti coeka...

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 28/11/2004 : 19:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
gdje i kad?

kdor ne skace ni Sloven´c
Go to Top of Page

Car-kolekcionar
Senior Member

Croatia
1463 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 28/11/2004 : 19:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Car-kolekcionar's Homepage  Send Car-kolekcionar a Private Message
Ljudi ja nisam bio na CRS-u. Sprijecila me cura. Mislim da nije vrijedna toga.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/11/2004 : 20:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Car-kolekcionar

Svašta... Pa vidio sam na CRŠ-u cijele familije. Mogla je i ona doc!

That was his power...
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 28/11/2004 : 21:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
sliko se i jedan klinac od ukupno 4 godine zivota sa Ferrijem, a projektor koji su koristili u sali preko njegovog cijelog cela ispiso 'signa' :)
btw. sada nisam na zatvaranju jer se ne osjecam nesto dobro, pa vertere sori sto nisam uzeo, ako je bilo, besplatne CRS kataloge i za tebe i za Heyoku.
odma cu sloziti kritiku jer me je to poprilicno iznerviralo: prostorije su nikakve! prostor na spratu nema dovoljno stolica ni stolova za rulju koja je navrla da vidi Ferrija i pokupi potpise, sama podjela potpisa je bila tragedija u smislu da ljudi koji su donijeli npr. Zagora Extra 95, poderane korice, dobije potpis prije Gastona, Renkya i Duge puske, koji su morali krenuti istu vece za Makarsku odnosno Mostar! Plus, sto je sve trajalo sat vremena! dakako, nesto zbog apsurdnosti stajanja u toj guzvi sa ogromnom sansom da NE dobijem isti na kraju svega, a i zato sto smo imali neke druge planove po gradu Zagrebu, nisam ostao da i to doccekam.
na kraju, obavijest bosancima: sutra ide po 5 komada prva ccetri Q magazina i po 10 komada petice i sestice, plus samo PET Batman: Killing Joke izdanja takodje by Darko Macan. cijena se takodje mjenja, sada su stari brojevi Q magazina 6 KM, a ova dva broja koja nismo imali ranije samo 5,50 KM! za cijenu Batmana ce jos biti govora, ali ne bi trebao biti vise 12 KM. ko zeli unaprijed rezervisati neke od brojeva neka mi se javi na mail sa podacima o tome da li je ili nije u Sarajevu, te kada treba doci.
inacce, sva ova izdanja ce se moci naci u BuyBooku, Radiceva 6, Sarajev, i vjeovatno ali malo kasnije, u Mostaru i Zenici. o tom potom...
pozdravi, pa se opet ccujemo iz Sarajeva.

------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2004 : 21:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Zeznuo si se Emire. Potpisivanje nije trajalo jako dugo i potpisao je svima, a u ostalom, mogao si ostavit meni da ti skupim potpis.

Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 28/11/2004 : 22:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
ja sam cekao jedva 15 min i dobio više potpisa :)
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 28/11/2004 : 22:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
quote:

a ja sam svoju poveo i još je cekala samnom za potpis ferrija
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 28/11/2004 : 22:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
POSEBNA ZAHVALA:
PETRI FUCKAN
I
IVANU LESARU (nije clan foruma)

jer su cekali samnom u redu za ferrijev potpis i tako mi omogucili da dobijem više potpisanih stripova i jedan poster.
puno vam hvala!
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 28/11/2004 : 22:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Svašta... Pa vidio sam na CRŠ-u cijele familije. Mogla je i ona doc!

That was his power...

tocno tako- ja sam došo sa malom sisterkom i sa djevojkom
Go to Top of Page

Brandy Jim
Average Member

Croatia
545 Posts

Member since 04/10/2004

Posted - 28/11/2004 : 22:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Brandy Jim a Private Message
quote:

misli ti sad sto hoces
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000