Author |
Topic |
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
|
zveky
New Member
109 Posts
Member since 20/11/2004 |
Posted - 28/11/2004 : 15:05:47
|
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu smrc smrc gledam Ferrija i ubio bi se sto nisam mogao doci buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu strasno!To je covjek koji mi je promijenio zivot i napravio od mene ovakvog debila hahaha(vjerujem da ima jos "debila" koji razmisljaju ovako:) )!Svaka cast i pozdrav svima koji su bili tamo!Aj postavite jos koju sliku pa se objesim za vodokotlic :) |
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 28/11/2004 : 15:16:58
|
quote: Originally posted by zveky
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu smrc smrc gledam Ferrija i ubio bi se sto nisam mogao doci buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu strasno!To je covjek koji mi je promijenio zivot i napravio od mene ovakvog debila hahaha(vjerujem da ima jos "debila" koji razmisljaju ovako:) )!Svaka cast i pozdrav svima koji su bili tamo!Aj postavite jos koju sliku pa se objesim za vodokotlic :)
Ako oni postave sliku ferrija, oces ti postavit sliku sebe na vodokotlicu?
All have said their prayers Invade their nightmares |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/11/2004 : 15:21:50
|
quote: Originally posted by vikic
quote: Originally posted by zveles
veseljko bi mogao biti degman. ;-)
nije ti to degman, kaj si lud
Degmana nisam vidio. Cujem da je zadimljeno prosolirao po CRSu i odlebdio nekud u nepoznato.
|
|
|
zveky
New Member
109 Posts
Member since 20/11/2004 |
Posted - 28/11/2004 : 15:24:39
|
quote: Originally posted by byoman
[quote]Originally posted by zveky
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu smrc smrc gledam Ferrija i ubio bi se sto nisam mogao doci buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu strasno!To je covjek koji mi je promijenio zivot i napravio od mene ovakvog debila hahaha(vjerujem da ima jos "debila" koji razmisljaju ovako:) )!Svaka cast i pozdrav svima koji su bili tamo!Aj postavite jos koju sliku pa se objesim za vodokotlic :)
Ako oni postave sliku ferrija, oces ti postavit sliku sebe na vodokotlicu?
potruducu se,samo postavite slike! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/11/2004 : 19:50:26
|
bilo je Ferri prikazan i na telki, tako da si i tako mogao vidjeti coeka...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
Nobody
Senior Member
Slovenia
2195 Posts
Member since 12/03/2002 |
|
Car-kolekcionar
Senior Member
Croatia
1463 Posts
Member since 11/11/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/11/2004 : 20:04:30
|
quote: Originally posted by Car-kolekcionar
Ljudi ja nisam bio na CRS-u. Sprijecila me cura. Mislim da nije vrijedna toga.
Svašta... Pa vidio sam na CRŠ-u cijele familije. Mogla je i ona doc!
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 28/11/2004 : 21:29:18
|
sliko se i jedan klinac od ukupno 4 godine zivota sa Ferrijem, a projektor koji su koristili u sali preko njegovog cijelog cela ispiso 'signa' :) btw. sada nisam na zatvaranju jer se ne osjecam nesto dobro, pa vertere sori sto nisam uzeo, ako je bilo, besplatne CRS kataloge i za tebe i za Heyoku. odma cu sloziti kritiku jer me je to poprilicno iznerviralo: prostorije su nikakve! prostor na spratu nema dovoljno stolica ni stolova za rulju koja je navrla da vidi Ferrija i pokupi potpise, sama podjela potpisa je bila tragedija u smislu da ljudi koji su donijeli npr. Zagora Extra 95, poderane korice, dobije potpis prije Gastona, Renkya i Duge puske, koji su morali krenuti istu vece za Makarsku odnosno Mostar! Plus, sto je sve trajalo sat vremena! dakako, nesto zbog apsurdnosti stajanja u toj guzvi sa ogromnom sansom da NE dobijem isti na kraju svega, a i zato sto smo imali neke druge planove po gradu Zagrebu, nisam ostao da i to doccekam. na kraju, obavijest bosancima: sutra ide po 5 komada prva ccetri Q magazina i po 10 komada petice i sestice, plus samo PET Batman: Killing Joke izdanja takodje by Darko Macan. cijena se takodje mjenja, sada su stari brojevi Q magazina 6 KM, a ova dva broja koja nismo imali ranije samo 5,50 KM! za cijenu Batmana ce jos biti govora, ali ne bi trebao biti vise 12 KM. ko zeli unaprijed rezervisati neke od brojeva neka mi se javi na mail sa podacima o tome da li je ili nije u Sarajevu, te kada treba doci. inacce, sva ova izdanja ce se moci naci u BuyBooku, Radiceva 6, Sarajev, i vjeovatno ali malo kasnije, u Mostaru i Zenici. o tom potom... pozdravi, pa se opet ccujemo iz Sarajeva.
------------------------ Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/11/2004 : 21:37:25
|
Zeznuo si se Emire. Potpisivanje nije trajalo jako dugo i potpisao je svima, a u ostalom, mogao si ostavit meni da ti skupim potpis.
|
|
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Posted - 28/11/2004 : 22:19:47
|
a ja sam svoju poveo i još je cekala samnom za potpis ferrija |
|
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Posted - 28/11/2004 : 22:22:40
|
POSEBNA ZAHVALA: PETRI FUCKAN I IVANU LESARU (nije clan foruma)
jer su cekali samnom u redu za ferrijev potpis i tako mi omogucili da dobijem više potpisanih stripova i jedan poster. puno vam hvala!
|
|
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Posted - 28/11/2004 : 22:23:59
|
quote: Originally posted by DeeCay
Svašta... Pa vidio sam na CRŠ-u cijele familije. Mogla je i ona doc!
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
tocno tako- ja sam došo sa malom sisterkom i sa djevojkom |
|
|
Brandy Jim
Average Member
Croatia
545 Posts
Member since 04/10/2004 |
Posted - 28/11/2004 : 22:40:37
|
misli ti sad sto hoces |
|
|
Topic |
|