Author |
Topic |
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
Posted - 28/11/2004 : 11:53:00
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ja imam spremni par pitanjca za Burattinija, ako ce on uopce doci na red za pitanja poslije Ferrija...
Npr. 1. Za Mortimera, njegovog najkarizmaticnijeg lika, na temelju kojeg književnog ili filmskog junaka je uzeo njegov lik (možda Moryartija - Holmesovog suparnika)?
2.Kako su baš njega stavili da radi Chico specijalce? Jel se tu osjeca sigurnije od rada na redovitoj seriji?
3.Zašto on nikad ne radi povratke starih Zagorovih neprijatelja, primjerice Boselli je radio i Vampyra i Hellingena i Nata Murda, te uskoro Madame Laveau te Kandraxa? A on se tek zadovoljava manjim zalogajima?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
zakaj nisi pitao? |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/11/2004 : 15:05:54
|
quote: Originally posted by vikic
quote: Originally posted by DeeCay
Ja imam spremni par pitanjca za Burattinija, ako ce on uopce doci na red za pitanja poslije Ferrija...
Npr. 1. Za Mortimera, njegovog najkarizmaticnijeg lika, na temelju kojeg književnog ili filmskog junaka je uzeo njegov lik (možda Moryartija - Holmesovog suparnika)?
2.Kako su baš njega stavili da radi Chico specijalce? Jel se tu osjeca sigurnije od rada na redovitoj seriji?
3.Zašto on nikad ne radi povratke starih Zagorovih neprijatelja, primjerice Boselli je radio i Vampyra i Hellingena i Nata Murda, te uskoro Madame Laveau te Kandraxa? A on se tek zadovoljava manjim zalogajima?
zakaj nisi pitao?
A jesi vidio kolika je bila gužva oko pitanjaca? Bio sam bolje iza i lijepo sjedio, a nije mi bilo do guranja. Dogodine... No glavno da se Stinky progurao sa svojim pitanjem o psihoaktivnim gljivama;)))
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/11/2004 : 15:08:58
|
A jel, ko se to od vas pohvalio da je napisao scenarij za Zagora te da bi ga htio predati Burattiniju? Mislim da se je rijec o HEllingenovj smrti ili ako nešto...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/11/2004 : 15:16:29
|
Stinky je bio jedini sa normalnim pitanjem, ali ih je uhvatio na prepad, pa su se zbunili. Ocigledno im nije jasno kako su iscurila na vidjelo Zagorova sumnjiva djelovanja. A i Milko je imao fino pitanje o tome zasto se ne bi napravio strip u kojem bi se Chico konacno prejeo i povalio neku zanosnu plavusu. Hehe!
|
|
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 29/11/2004 : 01:46:10
|
Ali Stinky je ipak definitivni šampion! Ej, kako smo se valjali mi iza, a Max?
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Posted - 29/11/2004 : 01:54:00
|
Pa djelovao mi je malo nezainteresirano kad smo pricali o mogucnosti postavljanja takvog ili slicnog pitanja tako da sam pao na guzicu kad si me pozvao da cujem sta pita. :))))))))))) Stinky je kralj! :) I na kraju ga pitaju je li zadovoljan sa odgovorom, a on nezadovoljno slegne ramenima. Hehe! Za krepat!
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 29/11/2004 : 02:10:21
|
quote: Originally posted by Gaston
Ali Stinky je ipak definitivni šampion! Ej, kako smo se valjali mi iza, a Max?
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Po ozarenosti njegova lica vidilo se da je ful Zagorov fan. A i na kineskim naslovnicama Zagor se piše Stinky. Ja vidija na projekcijama, svega mi...No signal
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
steinbrenner
Average Member
Croatia
603 Posts
Member since 26/03/2002 |
Posted - 29/11/2004 : 15:37:09
|
vec sam na topiku dojmovi... ostavio svoje misljenje: stinkyjevo genijalno pitanje nije naislo na dobar prijam inace na moje pitanje o okultisu i rodiju vs ciko je moreno odgovorio da ih ciko dere al ja bas nisam uvjeren ovi su totalni prozdrljivci ja sam ferriju podmetnuo na potpis dijamantsku klopku, kao i moj frend iko i to je jedini slucaj za kojeg znam zato me zanima da li mu je jos netko stavio na potpis bilo sta drugo osim zagora? zole, drago mi je da si mi potvrdio sto sam naslucivao a to je da je moreno totalni fan zagora po meni, to se vidi iz one price kako je postao scenarist zagora mislim da se tako moze u to ufurat samo jedan strastveni fan
A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA? |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Posted - 29/11/2004 : 21:44:44
|
Ma Stinkyjevo pitanje je jedino pravo i originalno, a ovo sve ostalo su sranja koja je Ferri cuo petsto milijuna puta! Zato je i zatiltao! Lako mu je odgovarat na ovakva sranja od pitanja kao sto je tvoje.
|
|
|
steinbrenner
Average Member
Croatia
603 Posts
Member since 26/03/2002 |
|
Topic |
|