forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ZAGOR I FERRI!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 28/11/2004 : 11:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Ja imam spremni par pitanjca za Burattinija, ako ce on uopce doci na red za pitanja poslije Ferrija...

Npr.
1. Za Mortimera, njegovog najkarizmaticnijeg lika, na temelju kojeg književnog ili filmskog junaka je uzeo njegov lik (možda Moryartija - Holmesovog suparnika)?

2.Kako su baš njega stavili da radi Chico specijalce? Jel se tu osjeca sigurnije od rada na redovitoj seriji?

3.Zašto on nikad ne radi povratke starih Zagorovih neprijatelja, primjerice Boselli je radio i Vampyra i Hellingena i Nata Murda, te uskoro Madame Laveau te Kandraxa? A on se tek zadovoljava manjim zalogajima?

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...

zakaj nisi pitao?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/11/2004 : 15:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by vikic

quote:
Originally posted by DeeCay

Ja imam spremni par pitanjca za Burattinija, ako ce on uopce doci na red za pitanja poslije Ferrija...

Npr.
1. Za Mortimera, njegovog najkarizmaticnijeg lika, na temelju kojeg književnog ili filmskog junaka je uzeo njegov lik (možda Moryartija - Holmesovog suparnika)?

2.Kako su baš njega stavili da radi Chico specijalce? Jel se tu osjeca sigurnije od rada na redovitoj seriji?

3.Zašto on nikad ne radi povratke starih Zagorovih neprijatelja, primjerice Boselli je radio i Vampyra i Hellingena i Nata Murda, te uskoro Madame Laveau te Kandraxa? A on se tek zadovoljava manjim zalogajima?

zakaj nisi pitao?

A jesi vidio kolika je bila gužva oko pitanjaca? Bio sam bolje iza i lijepo sjedio, a nije mi bilo do guranja. Dogodine...
No glavno da se Stinky progurao sa svojim pitanjem o psihoaktivnim gljivama;)))

That was his power...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/11/2004 : 15:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
A jel, ko se to od vas pohvalio da je napisao scenarij za Zagora te da bi ga htio predati Burattiniju? Mislim da se je rijec o HEllingenovj smrti ili ako nešto...

That was his power...
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2004 : 15:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Stinky je bio jedini sa normalnim pitanjem, ali ih je uhvatio na prepad, pa su se zbunili. Ocigledno im nije jasno kako su iscurila na vidjelo Zagorova sumnjiva djelovanja. A i Milko je imao fino pitanje o tome zasto se ne bi napravio strip u kojem bi se Chico konacno prejeo i povalio neku zanosnu plavusu. Hehe!

Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 28/11/2004 : 22:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
ko je milko?
i da, slažem se pitanje mu je bilo dobro. :)
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/11/2004 : 01:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Milko je prodavac stripova iz Gradca.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/11/2004 : 01:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Ali Stinky je ipak definitivni šampion! Ej, kako smo se valjali mi iza, a Max?

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/11/2004 : 01:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Pa djelovao mi je malo nezainteresirano kad smo pricali o mogucnosti postavljanja takvog ili slicnog pitanja tako da sam pao na guzicu kad si me pozvao da cujem sta pita. :))))))))))) Stinky je kralj! :) I na kraju ga pitaju je li zadovoljan sa odgovorom, a on nezadovoljno slegne ramenima. Hehe! Za krepat!

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/11/2004 : 02:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Ali Stinky je ipak definitivni šampion! Ej, kako smo se valjali mi iza, a Max?

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

Po ozarenosti njegova lica vidilo se da je ful Zagorov fan. A i na kineskim naslovnicama Zagor se piše Stinky. Ja vidija na projekcijama, svega mi...No signal

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 29/11/2004 : 15:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message
vec sam na topiku dojmovi... ostavio svoje misljenje: stinkyjevo genijalno pitanje nije naislo na dobar prijam
inace na moje pitanje o okultisu i rodiju vs ciko je moreno odgovorio da ih ciko dere al ja bas nisam uvjeren
ovi su totalni prozdrljivci
ja sam ferriju podmetnuo na potpis dijamantsku klopku, kao i moj frend iko i to je jedini slucaj za kojeg znam
zato me zanima da li mu je jos netko stavio na potpis bilo sta drugo osim zagora?
zole, drago mi je da si mi potvrdio sto sam naslucivao a to je da je moreno totalni fan zagora
po meni, to se vidi iz one price kako je postao scenarist zagora
mislim da se tako moze u to ufurat samo jedan strastveni fan

A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/11/2004 : 21:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ma Stinkyjevo pitanje je jedino pravo i originalno, a ovo sve ostalo su sranja koja je Ferri cuo petsto milijuna puta! Zato je i zatiltao!
Lako mu je odgovarat na ovakva sranja od pitanja kao sto je tvoje.

Go to Top of Page

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 30/11/2004 : 13:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message
bravo maximuss svaka ti je na mjestu

A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000