Bit ce crtez koji ce se potpisivati i bit ce stranica u katalogu na kojoj ce se moci potpisivati. Sto se ostalih stvari tice, nece se moci nositi brdo toga na potpisivanje, to cete cuti kad dodjete tamo sta i koliko. Tj. potpisivanje ce se ograniciti na sat vremena, pa ne bi bilo fer i prema ostalima da se donese masu toga.
ja sam vec spremio pun kurac stripova na potpis :)) šteta, morati cu to malo smanjiti :) kad razmislim, zapravo bilo bi dosta i samo jedan potpis, jedan ali vrijedan... ali brijem da cu ja ipak donjeti najmanje 5-6 komada:)) hehe
Bit ce crtez koji ce se potpisivati i bit ce stranica u katalogu na kojoj ce se moci potpisivati. Sto se ostalih stvari tice, nece se moci nositi brdo toga na potpisivanje, to cete cuti kad dodjete tamo sta i koliko. Tj. potpisivanje ce se ograniciti na sat vremena, pa ne bi bilo fer i prema ostalima da se donese masu toga.
ja sam vec spremio pun kurac stripova na potpis :)) šteta, morati cu to malo smanjiti :) kad razmislim, zapravo bilo bi dosta i samo jedan potpis, jedan ali vrijedan... ali brijem da cu ja ipak donjeti najmanje 5-6 komada:)) hehe
I meni da posaljes taj jedan sa potpisom
Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Potpisivanje ce biti samo u subotu, kako sam ti i napisao, iza razgovora s publikom. 5 stvari za potpisivanje je mislim neki maksimum da sve to ulazi u granicu dobrog ukusa. :-) Sto se tice crtanja, razgovarao sam s Ferrijem i problem je sto ako nacrta jednome, mora svima, a to je za covjeka od 75 godina ipak malo previse.
>a to je za covjeka od 75 godina ipak malo previse.
To je previsse i za ccovjeka od 5 godina.
mcn
*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***