Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
XIII
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/XIII.jpg)
Serbia
1013 Posts
Member since 05/05/2002 |
Posted - 27/11/2004 : 17:03:18
|
Jeste ok sto se tice objavljivanja stripova koji su izasli i njihovih recenzija, ali zasto da ne postoji zvanicna prezentacija, gde se mogu objaviti najave sta se ima u planu za naredni period, ili sa direktnim postavljanjem pitanja izdavacu. Ne mora da postoji forum na tom sajtu ali je ipak to zvanicna prezentacija |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Blek Stena
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/slavni.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 27/11/2004 : 17:57:12
|
quote: Originally posted by zmcomics
quote: Originally posted by Blek Stena
potpuno se slazzem sa Zlatkom i sa ovim azzuriranjem, naroccito dijela stranice sa Vilintuljkovom druzzinom ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Vilintuljak nema veze sa Marketprintom![](icon_smile_evil.gif) i otisao je na zasluzeni odmor...![](icon_smile_blush.gif)
ma znass da znam... nego nisam lijepo formulisao reccenicu, a rekoh mozzda treba neko da te pogura bar ovako da nastaviss strip, bar prvu epizodu. uzdravljot! taj vilintuljkov odmor je u redu, ali onda occekujem B&A drugi dio da je vec gotov ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 21/01/2005 : 18:18:54
|
Tek sad vidim da je bila rasprava na ovu temu. Di li sam ja bio samo da mi je znati.
Elem, sto rece Zlatko, svaki izdavac bi TREBAO, da ne kazem MORAO imati svoj sajt. Zvanican, da imamo vesti iz prve ruke, da se moze online narucivati itd... kao sto i svaki drugi sajt bilo kog evropskog/svetskog izdavaca ima poodavno.
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!! |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|