forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dojmovi s CRŠššš-a
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/11/2004 : 20:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Mene je dobricina odveo da upoznam Macana, i on me lijepo predstavi a Macan na to veli: "A kiky?! Onaj za kojeg ja navijam protiv u njegovim diskusijama sa Djoletom!" :)))
A i nacrtao mi je malog Dylana Doga... što reci, osvojio me! ;)

Vidim, lak si ti momak...

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 30/11/2004 : 21:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message
Dobricino,dobricino,pa mi se nismo sreli:(

BOC, molim te posalji mi mail adresu da ti slike (one mutne:D)posaljem jer mi komp ne zeli otvoriti tvoj profil s mailom

Edited by - sonjecka on 30/11/2004 21:28:26
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 30/11/2004 : 22:17:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
e i meni je zao sto nisam upoznao sonjecku, ali pokazali su te kroz guzvu na razgovoru sa Ferrijem i Buratinijem :)

------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 30/11/2004 : 22:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
quote:
Originally posted by sonjecka

BOC, molim te posalji mi mail adresu da ti slike (one mutne:D)posaljem jer mi komp ne zeli otvoriti tvoj profil s mailom

fungi@zamir.net

uzdam se da ovu informaciju nitko nece zloupotrijebiti

pravim parti u centru na partiju vjerske vode i predsjednici vlade pa šta oni ovdje hoce (...) postavljena je bina, na bini elvis davorin i ja (...), pjevamo plimu od indexa jedemo cevape sva trojica ko reperi ono nakrivljene kape
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6274 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/11/2004 : 22:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Jel samo ja osjecam "vibe" izmedu BOC-a i sonjecke ;.-))?

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 01/12/2004 : 00:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
ne :)
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 01/12/2004 : 00:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
aco, jel si ti bio? na cršu, naravno
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 01/12/2004 : 02:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:

Ima dana...
Evo gledam te na viksijevim slikicama

Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 01/12/2004 : 02:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Bond.James Bond.

Pa lijepo je to...vibracije i "te" stvari...he he

Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 01/12/2004 : 10:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:
Originally posted by vikic

Bio je u petak.

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6274 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 01/12/2004 : 11:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:

Bio u petak.BOC mi je rekao da ceš i ti biti tamo ali bio sam u takvoj gužvi da se nismo stigli vidjet.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 01/12/2004 : 16:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
da i meni je reko da si ti tu negdje, kad sam ja bio u petak i reko da ce nas upoznati, kad ono ništa... jebiga, nema veze! drugi put :)
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 01/12/2004 : 16:17:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
quote:
Originally posted by Dok Lester

quote:

Bio je u petak.

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."

a ti?
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 01/12/2004 : 16:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
meni je bilo super na crsu, bio sam dva dana, subotu i nedjelju. doduse malo ljudi mi je crtalo, ali nema veze (lavric, dalibor (tip u zagorovoj majici koji je vodio razgovor sa ferrijem i burattinijem), mcn, esad, seb, biuk, bob)...

sto se kena tice, stvarno je super, a i koliko sam vidio nije sjajni papir. cak sam upoznao i dadu, sonjecku sam vidio, mada nisam znao da je to ona.

stripova na pretek, premalo para

---
http://www.paucina.com/
http://www.infocor.hr/ najbolji shop u Hrvata :-)
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 01/12/2004 : 19:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
quote:
Originally posted by Spiderman

meni je bilo super na crsu, bio sam dva dana, subotu i nedjelju. doduse malo ljudi mi je crtalo, ali nema veze (lavric, dalibor (tip u zagorovoj majici koji je vodio razgovor sa ferrijem i burattinijem), mcn, esad, seb, biuk, bob)...

sto se kena tice, stvarno je super, a i koliko sam vidio nije sjajni papir. cak sam upoznao i dadu, sonjecku sam vidio, mada nisam znao da je to ona.

stripova na pretek, premalo para

---

Pa nije Dalibor samo "neki tip". Njegova "Metla" je vec klasika!

pravim parti u centru na partiju vjerske vode i predsjednici vlade pa šta oni ovdje hoce (...) postavljena je bina, na bini elvis davorin i ja (...), pjevamo plimu od indexa jedemo cevape sva trojica ko reperi ono nakrivljene kape
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 01/12/2004 : 19:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Bond.James Bond.

Još Beach Boysi i Bob Marley rekoše da su vibracije pozitivna stvar!

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 01/12/2004 : 19:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message
Emire, meni zao sto se nisi progurao kroz guzvu i dosao da te upoznam,jer nova sam na forumu pa jos nemam dobra zapazanja:)Nista,moramo samo moliti da Tico organizira slijedece godine,a do tad only forum:)

BOC, evo dobrom vibrom ti virbriram jedan mail sa fotkama

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 01/12/2004 : 20:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
quote:

Emire, meni zao sto se nisi progurao kroz guzvu i dosao da te upoznam,jer nova sam na forumu pa jos nemam dobra zapazanja:)Nista,moramo samo moliti da Tico organizira slijedece godine,a do tad only forum:)

BOC, evo dobrom vibrom ti virbriram jedan mail sa fotkama

Super, super! Fala!
Imaš strip sastanak u Makarskoj, to tebi nije bogznakako daleko.

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 01/12/2004 : 21:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message
E,znam za Makarsku,ali mi je malo zbrka imam dosta obaveza u ovih tjedan dana:)

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 01/12/2004 : 22:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
Originally posted by BOC

Pa nije Dalibor samo "neki tip". Njegova "Metla" je vec klasika!
ma dobro nije, krivo sam se izrazio. dalibor je odlicna osoba, popricali smo si. cak sam mu i rekao da je slican na zidarica (glumca), doduse to sam mu rekao kad je bio u ducanu gdje radim. Na crsu se i sjetio da me tamo vidio. Inace svaka mu cast.

---
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/12/2004 : 22:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

E,znam za Makarsku,ali mi je malo zbrka imam dosta obaveza u ovih tjedan dana:)

Ima do tada malo više od tjedna, cak i od dva

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 02/12/2004 : 10:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Dok Lester

quote:

Bio je u petak.

a ti?

petak 14:00 - 20:00

subota 17:00 - 22:00

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 02/12/2004 : 13:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
Ja se vec par dana ne javih (puk'o mi je modem doma... a i ovo pisem na poslu i moram paziti da me ne ulove )... meni je bilo jako dobro, svakako bolje nego prosle godine. Malo sam se druzio s Markosom, malo s dekarom i Kowalskym, a zveles mi je eto umakao; upoznao sam Dee Cay-a, degmana (samo zbog toga isplatio mi se dolazak ), dobio crteze od Boba, Biuka i Macana, i jos samo da je bilo vise para za shopping... a iduce godine, vjerujem, bit ce jos bolje.

~ But if of ships I now should sing, what ship would come to me,
What ship would bear me ever back across so wide a Sea? ~
Go to Top of Page

oko
New Member

Croatia
202 Posts

Member since 19/04/2004

Posted - 02/12/2004 : 21:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send oko a Private Message
Ovih dana dosta me je ljudi, koji više ne citaju stripove ili se cak srame priznati da su ih ikad citali, a tu su negdje mojih godina ( 40+ ), iznenadilo pitanjem znam li da je u Zagrebu bio Ferri. Molim, koji Ferri? Kak neznaš, onaj kaj crta Zagora.
I tako, cini mi se, da svi ljudi ovdje, znaju tko je Ferri.
Zagora sam volio do svoje 13-te ili 14-te godine, a onda sam ga prestao voljeti. Došli su drugi, bolji, zanimljiviji i ono što je meni bilo jako bitno, bolje crtani stripovi.
Ali Zagor je bio prvi strip koji sam zavolio.
I eto me u subotu u masi ljudi koja strpljivo ceka Ferrijev potpis.
Zato hvala Ferriju i Burattiniju što su uopce došli i hvala Zoletu i ekipi što su ih doveli.
Naravno, kapa dolje i Tici i svim ostalim ljudima koji su brinuli za organizaciju festivala.
Inace na CRŠ-u sam proveo 5 - 6 ugodnih sati i konacno upoznao Zvelesa, Dr.Westaxa, Dekaru, Dok Lestera, Columba, Boba, Franu ...

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000