Pa da... Nisam jos procitao MV 6 i 7, ali sad vec znam da mentog MAgicnog umire u sestici. :(
Uvek ima ljudi koi nisu procitali neku epizodu, izasla ona juce ili pre godinu dana. Zato treba najaviti da otrkivas inforamcije iz epizode kako nekome ne bi pokvario uzitak citanja. Najbolji primer je kad je neko Markosu rekao kako se zavrsava zadnja epizoda (koja mu je BTW jedina falila od celog serijala) Lone Wolfa (bese?).
"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ
A sto se cudis Dusmane, ja gledam na HTVu najavu za kino film, i kao budala buljim u onaj ekran a oni mi u 3 minute rekli sve sto je bilo bitno u filmu. Mozes misliti kako mi je bio uzitak gledati scene koje vec znam da ce se dogoditi. A tako je to kad amateri rade stvari koje su namjenjene profesionalcima...
Zato ne treba gledati HTV. ;) Imati vi Svajcarci valda i bolje programe (XXX all day long i tako to)? ;)
"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ
A ne tu grijesis, mislio sam da je HTV najgori program, dok nije dosla RTL... Svicarci nemaju vec samo 5 programa, od cega gledam samo onaj drugi na kojem su sportski detalji, ali zato na kablovskoj imas sve ostalo, no nikakve XXX...