Author |
Topic |
Car-kolekcionar
Senior Member
Croatia
1463 Posts
Member since 11/11/2004 |
|
XIII
Senior Member
Serbia
1013 Posts
Member since 05/05/2002 |
Posted - 18/12/2004 : 03:13:35
|
a šta je i sa onima iz Srbije koji dodju do Beograda poslom, pa onda lutaju po Zelenom vencu jer su nekada videli gde se nalazi strip klub Darkwood, koji je u meduvremenu preseljen, pa onda idu do Doma omladine na internet da bi videli adresu, pa onda krenu sa traženjem strip kluba po hodnicima onog sumornog tržnog centra i kada dodju do strip kluba dobiju informaciju da "nemaju kartice, još nisu stigle, a da se inace kartice dobijaju nakon tri ili cetiri kupovine kod njih". Kupio sam šta mi je trebalo, i platio po nekoj ceni koja mi je bila prihvatljiva. Uzgred nemam pojma šta me je koliko tacno koštalo jer sam platio sve zajedno, pa se nisam ni interesovao za pojedinacne cene koje i nisu izložene. Ken Parkera sam kupio samo prvi broj za sada, ali Markosu i ekipi sve pohvale. I jos jedno pitanje: "Da li neko zna kako je odraden Marshal Blueberry u nekom piratskom miniformatu?" |
Edited by - XIII on 18/12/2004 03:25:49 |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 18/12/2004 : 15:53:46
|
quote: Originally posted by XIII [Uzgred nemam pojma šta me je koliko tacno koštalo
SHTA!!!!??? NISI dobio fiskalni rachun!!!!!!!?? tztztztz slobo crni slobo - navutji tjesh sebi inspekciju a nama bedu za vrat
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 19/12/2004 : 15:04:05
|
Marshal je odraden solidno po pitanju štampe, i ocajno po pitanju skidanja boje - citaj: nije ni skidana.
-- "Tu pensais?! Penser aux autres, ce n'est pas penser a leur place..." |
|
|
Topic |
|