Author |
Topic |
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4012 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 02/12/2004 : 23:16:55
|
A to sam ja tebi Spajdermene crtao! Pa šta nisi reko da si to ti! Meni su najbolji Talajini i Esadovi crteži... Yoda je odlican!
pravim parti u centru na partiju vjerske vode i predsjednici vlade pa šta oni ovdje hoce (...) postavljena je bina, na bini elvis davorin i ja (...), pjevamo plimu od indexa jedemo cevape sva trojica ko reperi ono nakrivljene kape |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Posted - 02/12/2004 : 23:19:54
|
quote: Originally posted by BOC
A to sam ja tebi Spajdermene crtao! Pa šta nisi reko da si to ti! Meni su najbolji Talajini i Esadovi crteži... Yoda je odlican!
neznam ja da crtam tak si mi rekao, neznam, nisam ti ja kao pravi crtaci stripova, kad se toga samo sjetim ;-)) nisam ja znao da si to ti, puno ljudi nepoznam s foruma, tako da nisam ni za tebe znao.
samo crtaj, odlican ti je crtez koji si mi nacrtao, uf, da ja tako znam
--- http://www.paucina.com/ http://www.infocor.hr/ najbolji shop u Hrvata :-) |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1928 Posts
Member since 07/07/2002 |
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 03/12/2004 : 00:03:45
|
VAU! sad znam kome sledetje godine da se obratim za svoj crtez elektre koji ove godine nikako ne uspeh da izmamim:(ok bob je bio voljan za odraditi ali posle pretnji fizichkom likvidacijom od strane fashiste u vidu Von Zvelesovskog odluchio je ipak da preskochi tu chast:)))) al zato nema vadjenja na chamagajevca koji me sa ovim crtezom odushevi maltene ko bob sa Kljunovima:)
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/12/2004 : 00:22:21
|
a evo i malo ja da se kurchim:)
[URL=http://img79.exs.cx/my.php?loc=img79&image=3f-Bob.gif] [/URL]
poshto jelte iz poznatih razloga nije bilo mogutje dobiti elektru od chika Boba pribegli smo ekstremnim"ako ja ne mogu da je imam onda ima da crkne" metodama:)
[URL=http://img87.exs.cx/my.php?loc=img87&image=fc-Macan.gif] [/URL]
sledetji u nizu nemogutjih misija bila je moja zelja za swamp thingom ali jedino se stara kajla u vidu mcn usudila dati svoju viziju prozetu produhovljenim dijalogom:)
[URL=http://img4.exs.cx/my.php?loc=img4&image=2b-Parlov.gif] [/URL]
dok su oko mene preznojavali u nastojanju skupljanja muda za trazenje crteza feriju ja sam elegantno sa stolice ulovio chika parlova koji je zatechen shto mu ne trazih medziko venta ipak u rekordnom roku odradio jorika iz Y the last mena na radost konobara koji su nas izguravali napolje po fajrontu.
[URL=http://img12.exs.cx/my.php?loc=img12&image=aa-Steff.gif] [/URL]
najbrze pero hrvatske i okoline chika shtef bartolitj je od mog " moze zombi i inspektor shtef koji stoji u pozadini i zvatje burek" izgurao originalniju te puno duhovitiju izvedbu:)
[URL=http://img32.exs.cx/my.php?loc=img32&image=48-Toma.gif] [/URL]
i naravno d prajz of maj koleksh chika toma lavrich - najbolja pojava u domatjem stripu ikad ispunjava moju zelju 100 posto i dize svoj status u nevidjene visine u mojim ochima.
sve u svemu prilichno dobar ulov ove godine:)
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4012 Posts
Posted - 03/12/2004 : 00:28:56
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
VAU! sad znam kome sledetje godine da se obratim za svoj crtez elektre koji ove godine nikako ne uspeh da izmamim:(ok bob je bio voljan za odraditi ali posle pretnji fizichkom likvidacijom od strane fashiste u vidu Von Zvelesovskog odluchio je ipak da preskochi tu chast:)))) al zato nema vadjenja na chamagajevca koji me sa ovim crtezom odushevi maltene ko bob sa Kljunovima:)
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
gosp. bob je uvijek voljan za crtanje lijepih zena, al sam ja iskoristio svoj politicki utjecaj i stavio veto na izrucivanje (pod pritiskom olovke) gospodjice elektre na papir. ipak, gosp. dekarameo se poput houdinyja snasao i iz rukava izvukao jedan zaboravljeni lik, te je sada ponosni vlasnik jedinog javnog crteza gosp. boba na tu temu. sljedece godine ocekujem istu reakciju od zloglasnog urednika lavirinta! ps. ne bi me cudilo da ilustraciju iskoristi u promotivne svrhe vlastitih izdanja ili da gosp. boba u buducnosti animira za neku novu naslovnicu nepobedivog. jer, takvi su ti kapitalisti!
psssss. sad tek vidjam i kontam sto se desilo. bullseye je sredio stvar tako da gosp. bob definitvno vise nece crtati elektru. jupi! ostajem ponosni vlasnik jedinog crteza , osim ako gosp. marvel na koljenima ne zamoli gosp. boba da za miljun zelembaca preuzme neku ultimativnu novu elektra seriju...
|
Edited by - zveles on 03/12/2004 00:37:54 |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/12/2004 : 00:43:35
|
bullseye je sredio stvar tako da gosp. bob definitvno vise nece crtati elektru. [/quote]
u zivutjem stanju - i ne - ali zato su zombi te nekrofilske varijacije neiscrpne!
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4012 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/12/2004 : 00:47:21
|
quote: Originally posted by zveles
ili da gosp. boba u buducnosti animira za neku novu naslovnicu nepobedivog.
shhhhhhhhhh...tishe bre malo - znash da je to trebala da bude tajna!!!:))))
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4012 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/12/2004 : 00:56:40
|
taman sam planirao da bacim peshkir u ring i predam se morfeju na chuvanje al me preduhitri:) uzdravlje kumashine! pusica za dadu i njegovu vetj poslovichnu toleranciju glede ovakvih uchestalih aktova:)))
|
|
sonjecka
Senior Member
Croatia
1172 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 03/12/2004 : 12:08:04
|
Hvala na slikama....ove godine cini se, nisam ni trebala nosit fotoaparat:)))))
_________________________ Prokleti_Bambij - Land Of The Lamb ! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/12/2004 : 12:59:48
|
Dekara mrzim te!!!:-)
Ja sam ove godine dobio samo Ferrija (hm, dobro, nije bas samo) a nisam imao vremena gnjaviti Boba, Stefa, Esada, Mcna, Parlova, Lavrica i ostale da mi crtaju nesto ko vi besposlicari, ali vec cemo mi to ispraviti van crša:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
Posted - 03/12/2004 : 19:19:00
|
spidermane, po slikama sam zakljucio da si sjedio iza mene dok je bio ferri, cak se i na jednoj slici (cini mi se) vidi moja ruka :) |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Posted - 05/12/2004 : 18:01:11
|
Dekaro, sretnice, imaš Juru Krtaaaaaaa!!! Sad mi suze dodju na oci kad se sjetim da sam fulao Lavricev dolazak.
pravim parti u centru na partiju vjerske vode i predsjednici vlade pa šta oni ovdje hoce (...) postavljena je bina, na bini elvis davorin i ja (...), pjevamo plimu od indexa jedemo cevape sva trojica ko reperi ono nakrivljene kape |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Posted - 05/12/2004 : 18:02:20
|
quote: Originally posted by Spiderman
neznam ja da crtam tak si mi rekao, neznam, nisam ti ja kao pravi crtaci stripova, kad se toga samo sjetim ;-)) nisam ja znao da si to ti, puno ljudi nepoznam s foruma, tako da nisam ni za tebe znao.
samo crtaj, odlican ti je crtez koji si mi nacrtao, uf, da ja tako znam
--- http://www.paucina.com/ http://www.infocor.hr/ najbolji shop u Hrvata :-)
Hvala, to je moja standardna spika...
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 05/12/2004 : 19:59:54
|
Dekaro, sretnice, imaš Juru Krtaaaaaaa!!! Sad mi suze dodju na oci kad se sjetim da sam fulao Lavricev dolazak.
poshteno sam se ja nachekao na to. josh proshle godine kad sam skontao da tje lavrich biti tu sam pizdeo shto se ne setih da ponesem svoj primerak rdecheg alarma na potpis i evo godinu dana kasnije veshtim het-trikom sam saterao tomu u tjoshak i nije mu bilo izlaza sem da moj omiljeni domatji strip ikad ovekovechi zeljenim mi crtezom:) i opet je ispalo PUNO bolje nego shto sam se nadao:) toma je car. vetj smishljam shta sledetje godine da mu trazim:)))
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Posted - 05/12/2004 : 22:38:11
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
poshteno sam se ja nachekao na to. josh proshle godine kad sam skontao da tje lavrich biti tu sam pizdeo shto se ne setih da ponesem svoj primerak rdecheg alarma na potpis i evo godinu dana kasnije veshtim het-trikom sam saterao tomu u tjoshak i nije mu bilo izlaza sem da moj omiljeni domatji strip ikad ovekovechi zeljenim mi crtezom:) i opet je ispalo PUNO bolje nego shto sam se nadao:) toma je car. vetj smishljam shta sledetje godine da mu trazim:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Rdeci alarm je religija. To svatko ko drži do sebe mora imati. A kakvo ti je Slijepo sunce? Meni je rame uz rame sa Alarmom, možda mrvu slabije, i to samo zato jer se s Alarmom lakše poistovjecujem. Lavric je moj idol. Mislim, ona scena kad ostarjeli Jure Krt maše nožem i sendvicem i urla "Do you feel allright, someone's gonna die tonight...", to je jebena antologijska scena.
bolje je da odemo prilike su nove ulozi u povijesti došao je kraj u pola cet'ri ujuro sa perona pet radnicka klasa odlazi u raj |
|
|
|
Topic |
|