Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 07/12/2004 : 17:43:16
|
Pa sve posvuda su glanceri tih prvih LMS-ova. Vidijo sam tipove sa tim primjercima kako jurišaju k Ferriju na potpis s njima...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 07/12/2004 : 19:27:22
|
quote: Originally posted by Malicius
dobricino 'vala i svaka ti dala
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 07/12/2004 : 19:28:48
|
quote: Originally posted by DeeCay
Pa sve posvuda su glanceri tih prvih LMS-ova. Vidijo sam tipove sa tim primjercima kako jurišaju k Ferriju na potpis s njima...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
Ma u Zagrebu ih ima STVARNO dosta! To ti je "krema" sve pokupovala prije 15ak godina!
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 07/12/2004 : 21:29:31
|
quote: Originally posted by chemako
quote: Originally posted by verter
"Da li postoji neki konkretan razlog za LMS2 ?"
nemam pojma,mozda zato sto je teks pa ga ima manje nego zagora(ali u tom slucaju bi isto trebalo biti i sa LMS1 i LMS3).vjerovatno je tiraz bio manji nego kod ovih ostalih.
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!?
Ja mogu reci slijedece,a to je da je najcešci LMS3 i to je sigurno.Isto tako u zadnje vrijeme sam vidio jedan put LMS4 u ponudi ovdje kod nas u Splitu na Pjaci (uzeo ga je Globinjo) i još jedan koji je isto prodan brzo.Ista stvar je bila i sa LMS1 (jedan sam uzeo ja ,a jedan Globinjo).I to je sve bilo unazad godinu dana najviše godinu i pol.Ali i Columbo ih je nedavno imao u ponudi mislim i 1,2 i 3. LMS2 stvarno nisam vidio odavno(osim onog kojeg ja imam).Ali to je po meni sve kako naleti.Medutim sigurno je da su oni imali manji tiraž nego ZS u to vrijeme.Ali ne vjerujem radi toga jer je to bio Teks vec zato što su bili znatno skuplji od ZS.Na kraju krajeva od toga formata se sigurno i radi toga brzo odustalo.
ma nisu ni trebali stampati a4,sad ga ne mozes sloziti normalno u serijalu s drugima |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 08/12/2004 : 01:07:33
|
Baš tako....
|
|
fumettisti
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 08/12/2004 : 06:41:00
|
quote: Originally posted by fumettisti
i onda TI prodaj nekome nesto pa da te kasnije naziva LUDOM BABOM!!!!! :)
Sta hoces da kazes ?
I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
|
|
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Posted - 08/12/2004 : 06:50:22
|
quote: Originally posted by dobricina
quote: Originally posted by globinjo
....a ja sam jucer cuo da jedan takav LMS glancer u Zagrebu košta 600 kn!!!!
nikad ne bih dao 600 kn,pa da je jucer tiskan,to je,po meni,preskupo!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Turbo-mega-super-ultra skupooooooooo.....za proletere..... S obzirom da sam duze vrijeme izbivao iz svijeta stripa (na onaj pravi i potpuni citalacko-kolekcionarski nacin) ove cijene i mene šokiraju. Sjecam se cijena koje su bile aktuelne 80ih pa sve do pocetka devedesetih. Tada ste komplet prvih 100 brojeva LMS ili ZS mogli kupiti za nekih 200-300DM, više ili manje, ovisno o ocuvanosti.
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
Ne mogu da ti kazem sta bi bila prava realna cijena tih stripova ali ako uzmes u obzir da je proslo 45g od kada su izdati i da se stvarno trebalo potruditi oko toga stripa da bi se odrzao u perfektnom stanju.Uzmi sada za primijer da hoces da nadjes neki od prvih brojeva u "glanc stanju" morao bi da se nasadis na glavu da ga nadjes pogotovo za male pare.Osim ako ne naleti na "ludu babu" sa pocetka price.
I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
|
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 08/12/2004 : 10:50:52
|
Ha ha, luda baba saves the day, tj. the era! :))) Realna cijena je uvijek ona koju je netko spreman platiti......
|
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Posted - 08/12/2004 : 10:58:28
|
Ha ha, luda baba saves the day, tj. the era! :))) Realna cijena je uvijek ona koju je netko spreman platiti......
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
Ma pusti me se boga ti tih fraza sa trznice.
|
|
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
Posted - 08/12/2004 : 11:06:09
|
lude babe rules.... jos posenbo ako ti daju dzabe stripove da ih se rese :))
ja sam dosad dobio mozda jedan strip, al sam zato od ludih baba dobio mnogo drugih, starih i zanimljivih stvari (knjige, kipove, fotoaparate...) da vidite kako ide lepo u prodaju a dobio dzabe :))
_____________________ Hundreds F Vampires! |
|
|
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 08/12/2004 : 12:26:46
|
quote: Originally posted by wiz
lude babe rules.... jos posenbo ako ti daju dzabe stripove da ih se rese :))
ja sam dosad dobio mozda jedan strip, al sam zato od ludih baba dobio mnogo drugih, starih i zanimljivih stvari (knjige, kipove, fotoaparate...) da vidite kako ide lepo u prodaju a dobio dzabe :))
_____________________ Hundreds F Vampires!
Ovaj se topic trebao zvati " KO KAZE DA NEPOSTOJI GLANCER LMS 4 KOD LUDE BABE".... |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 08/12/2004 : 13:12:52
|
quote: Originally posted by igorpb
Ma pusti me se boga ti tih fraza sa trznice.
ha ha klišeji su uvijek veoma istiniti
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 08/12/2004 : 21:26:51
|
quote: Originally posted by igorpb ali ako uzmes u obzir da je proslo 45g od kada su izdati
35 godina
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI! |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 09/12/2004 : 02:12:51
|
bah...ne treba sad cjepidlachiti...10 godina gore dole, šta ti je to bilo u "komunizmu" kad kredite nismo morali ni vracati.... :))))
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 09/12/2004 : 03:22:46
|
"verteru, ako nije tajna, koliko si ih ti platio?"
pa recimo da sam ZS1 platio cca 10eura
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!? |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 09/12/2004 : 03:24:47
|
zaboravio sam naglasiti da je neprocitan ili ako neko voli drugaciji izraz neotvoren tj mrtvi glancer
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!? |
|
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Posted - 09/12/2004 : 08:57:01
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by igorpb ali ako uzmes u obzir da je proslo 45g od kada su izdati
35 godina
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
OK. Neka bude skoro 37
|
|
|
Car-kolekcionar
Senior Member
Croatia
1463 Posts
Member since 11/11/2004 |
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 09/12/2004 : 13:37:39
|
quote: Originally posted by verter
zaboravio sam naglasiti da je neprocitan ili ako neko voli drugaciji izraz neotvoren tj mrtvi glancer
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!?
Samo mrtav Glancer....je najbolji glancer!
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
Edited by - dobricina on 09/12/2004 13:38:25 |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 09/12/2004 : 13:46:59
|
a sta kazete na mrtvu zagorovu kolekciju do broja 500 u zs,isao samje danas gledati,vec stoti put...i to je kupio od covjeka koji ih je drzao u kutijama na tavanu,ko bi rekao da izgledaju netaknuti,cijena 16 kn po komadu..da ne govorim da u cijenu spada i cijeli lms zagor...mrtav takodjer |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 09/12/2004 : 13:50:45
|
Ajme, što su ti mrtvi stripovi povoljni!!! "Groblje stripova prodajem! Cijena? Prava sitnica!"
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 09/12/2004 : 15:44:01
|
hej dcarapo jel ti to neki dobar prijatelj?ako nije daj adresu da ga posjetim
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 09/12/2004 : 16:00:21
|
verteru, Malicius, idemo zajedno kao trojica iz Yume :)
|
|
Topic |
|