"...su se u turskoj snimala tri filma u trash produkciji. pokusali smo ih nabaviti, ali nista. stoga, objavite, nudimo po petsto eura po filmu..." nemo je to dao na poklon svim forumasima; neznam jedino jel zabareski traze originale
To je iz jucerasnje Slobodne. Ovo za 500 eura je novinarska kriva interpretacija. Naime, Burattini je u sali u razgovoru s publikom rekao da nudi 500 dolara tko mu ih nadje. I oni od toga naprave vijest. :-)
Zadnju pricu za Mister No-a je napisao S. Bonelli, a razvukla se na sedam nastavka!! Zanimljivo. Zanimljivo je i ovo: Mister No se sljedece godine gasi zauvijek, a ilustrator koji ga radi prelazi na crtanje Zagora!!!
Gdje sam bio ja kad se sreca dijelila - ne znam, zašto sve što dotaknem na krivo okrenem - ne znam.
evo ti razloga: troma velika izdavacka kuca... niti u vjesniku, niti u bilo kojem drugom izdavackom "gigantu" ovakav projekt izdavanja ne bi komercijalno zazivio... zivjeli mali izdavaci kojima je STALO do svojih izdanja! :-)))
Usput, jucer u sredini Jutarnjeg lista Macanov tekst o stripovima u HR. Ocito inspiriran scenarijem aktualne epizode Martine M. A ocito nisan jedini koji se osjeca kao brobudjen iz hibernacije a?