mislim da je to solidan esej. citao sam njegove korekcije aovih dana mu je prevedena i nova kjiga.kad smo vec kod knjiga sto mislite o knjizi eseja o stripu sto mu jelenskih rogova ivice ivanisevica
mislim da je to solidan esej. citao sam njegove korekcije aovih dana mu je prevedena i nova kjiga.kad smo vec kod knjiga sto mislite o knjizi eseja o stripu sto mu jelenskih rogova ivice ivanisevica
Nisam procitao knjigu, samo sam je prolistao. Neke od tih tekstova sam vec prije citao u Kvadratu i super su, one o tome što jedu i kako se oblace strip junaci. Šteta što i ilustracije Alema Curina nisu objavljene u knjizi. Kaj se tice Crumba, on je mrak, evo pojavio se solidan tekst i tu na sajtu. Esej o kojem pricaš nisam citao. Svojedobno je Velimir Grgic u Arkzinu objavio najbolji tekst o Crumbu koji sam ja vidio. Si gledao Zwigoffov dokumentarac?
bolje je da odemo prilike su nove ulozi u povijesti došao je kraj u pola cet'ri ujuro sa perona pet radnicka klasa odlazi u raj
nazalost dok. nisam gledao. Kad si vec spomenuo grgica mislim da bi vrijedilo ukoriciti u jednoj knjizi njegove eseje o strip junacima koji su razbacani po razlicitim publikacijama.
nazalost dok. nisam gledao. Kad si vec spomenuo grgica mislim da bi vrijedilo ukoriciti u jednoj knjizi njegove eseje o strip junacima koji su razbacani po razlicitim publikacijama.
Da! I Cegirove esje isto, valjda ih ima dosta za knjigu, makar ne znam. Knjige o stripovima postat ce trendi!
bolje je da odemo prilike su nove ulozi u povijesti došao je kraj u pola cet'ri ujuro sa perona pet radnicka klasa odlazi u raj