Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
dobricina
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 14/12/2004 : 14:22:37
|
quote: Originally posted by stinky
koje detalje misliš to je specijalno izdanje Porina (to je izdavac), A4 format, zove se BLEKOVO PORIJEKLO mislim da nije teško nabaviti, pitaj Guffyja, on je to prije imao više komada ili pitaj na forumu, valjda neko ima
jedan od rijetkih Blekova koje imam (i koji je cak ok)
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Mislio sam na detalje price
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
dobricina
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
|
Blek Stena
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/slavni.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 14/12/2004 : 18:27:51
|
quote: Originally posted by Malicius
Plavi a dali se moze naci Horus u Ljubinju ili Trebinju.
Ako znas da mi kazes
Prijassnja izdanja HORUSA su bila dobro distribuirana po RS, vidjao sam ih i po manjim mjestima nego ssto je Trebinje, pa bi ih sigurno trebalo biti u Trebinju. Nekad sam njihova izdanja vidjao samo po prodavnicama mjessovite robe koje prodaju i novine, ali u poslednje vrijeme su bila na kioscima OSLOBODJENJA. Koliko su redovni, toliko su i bili na kioscima... Ova nova joss nisam vidio.
|
|
galan
New Member
![](icon_star_gold.gif)
167 Posts
Member since 14/07/2004 |
Posted - 14/12/2004 : 22:04:54
|
kako se moze naruciti direktno od izdavaca jer ovo preko nekoga izgleda nije sigurno/mark je dobar dok bleka izgleda crta onaj pavlj koza neka ima sta citati toje najvaznaje/karem pil. |
|
Malicius
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/anakin.jpg)
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 15/12/2004 : 16:47:04
|
quote: Originally posted by galan
kako se moze naruciti direktno od izdavaca jer ovo preko nekoga izgleda nije sigurno/mark je dobar dok bleka izgleda crta onaj pavlj koza neka ima sta citati toje najvaznaje/karem pil.
Na unutrasnjim koricama ima njihov telefon. Samo jos da ti neko od forumasa isti i prosledi... Taman da ih pitas kakve planove imaju za dalje (EKSTRA! EKSTRA! DJIL na kioscima! Svih jedanaest epizoda u novom ruhu! Navali narode!!! ), i mene zivo interesuje. Secam se kada su pored ove dvojice oni krenuli i sa Zagorima, MMom i DDom, i... prdnuli u cabar.
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!! |
|
marti
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/1085315638[1].gif)
Germany
321 Posts
Member since 22/03/2003 |
Posted - 21/12/2004 : 23:44:36
|
da li su ta izdanja jos uvijek u obliku male skolske sveske pricvrscena sa 2 iglice?ili su horusovi stripovi opet lijepljeni kao njegova prva izdanja?;-)
RGHRRR HRMRGRRRR |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
zeraprinc
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/avatarZP.jpg)
Serbia
977 Posts
Member since 03/02/2004 |
Posted - 22/12/2004 : 12:18:47
|
Horusaova izdanja u Negotinu nema josh od letos. Ne verujem da ce opstati, na zalost.
Uzivaj u zivotu dok si ziv,posle nemash koristi! |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8240 Posts
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 22/12/2004 : 17:41:17
|
thx Djole... tu sam, inace sam prezauzet, cak ni stripove ne citam... bar da ih slazem u police, ali ni to ne stizem. Bio sam u Zagrebu da pipnem Ferrija (on ti je za mene kao bozanstvo, pa sam imao zelju da ga pipnem da vidim da li je pravi ili je sve to samo moja iluzija . Da budem iskren, ova gungula sa Porterom me je naterala da ipak ostavim neki post, a o tome zasto nisam ostavljao postove ovih sest meseci pricacu ti u cetiri oka (nadam se da cemo se konacno ti i ja upoznati nakon toliko vremena) |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 22/12/2004 : 17:50:14
|
Javni se, imaš moj broj, ja cu posle januara imati puuuuuno slobodnog vremena, kako stvari stoje.
-- "Tu pensais?! Penser aux autres, ce n'est pas penser a leur place..." |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
dule_car
Advanced Member
![](AvatarUpload/corto_bang_bang_web_avatar2.jpg)
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 22/01/2005 : 09:47:54
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ma HORUS je meni super... uostalom, Blek i Mark ni ne zasluzuju da budu u nekoj kvalitetnijoj izvedbi.
Pa istina...
Jel izdaju samo Bleka i Marka (sa klamaricama )??? pošto su?
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8240 Posts
|
wanderer
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar25939_12[1].gif)
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 24/01/2005 : 21:03:39
|
a da li je u horusu "zapovjednik" mark kao sta je bio u porinu? buduci da su ta 2 izdavaca kao braca :)
I'll tell you the TRUTH: 'Your SOUL will BURN in the LAKE of FIRE !!!' |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
plavi
Junior Member
![](AvatarUpload/kindle.gif)
426 Posts
Member since 10/05/2002 |
Posted - 25/01/2005 : 13:11:05
|
HORUS se izgleda povampirio,evo jos nekoliko izdanja koja su trenutno u stampi:
![](http://img184.exs.cx/img184/4720/horrormikiblek9eq.jpg)
Jos ce krenuti mesecno da izdaju.. ![](icon_smile_shock.gif) |
Edited by - plavi on 25/01/2005 13:18:16 |
|
ratnik svetlosti
Starting Member
Fyro Macedonia
11 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
plavi
Junior Member
![](AvatarUpload/kindle.gif)
426 Posts
Member since 10/05/2002 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8240 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|