Author |
Topic |
Watashi
Senior Member
Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
|
crta
Average Member
Bosnia and Herzegovina
616 Posts
Member since 12/11/2004 |
Posted - 20/12/2004 : 14:11:40
|
ali scene u filmu su mrak...bas da u finim nocnim satima pogledas i uzivas....pozdrav dobriciniquote: Originally posted by dobricina
quote: Originally posted by crta
ovo je stvarno ekstra...ja u ovom uzivam...jel neko mozda gledao film "van helsihg"?...stvarno je u ovom duhu i fantastican ja
voli vas sve jedan tipican bosanac
Da, film je odlican ali prica mi nikako ne lezi! To je neka devijacija originalnog Van Helsinga a najveca mi je smijurija filmska verzija njegovih poslodavaca, ha ha ha LOL, koji bi kao trebali biti neki super-pozitivci u vjecnoj borbi protiv sila mraka, a taj mrak u "pravilu" predstavljaju teznja za besmrtnoscu (danasnja geneticka istrazivanja i napredna znanost opcenito), erotika i seks (u filmu su to one tri seksualno osvjestene i podatne tetice ), silovitost (to je udar na atavisticke sile), elitizam superirornih (u filmu se negativnima prikazuju nadareni i drugaciji, natprirodno sposobni) i sl. Inace, filmski efekti, muzika, scene i ostalo, sve je odlicno....
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
voli vas sve jedan tipican bosanac |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 20/12/2004 : 17:00:05
|
quote: Originally posted by crta
Inace, filmski efekti, muzika, scene i ostalo, sve je odlicno....
voli vas sve jedan tipican bosanac [/quote]
Da, SUPER! I ona glavna vampirska tetica je odlicna....glumica, ne? A OVAJ put je cak i superpozitivka super zenska! Inace su superjunakinje, u modernim blockbusterima uvijek neke sroljave i jadne pa citave price tada djeluju neuvjerljivo, dok prave zenske u pravilu stavljaju da glume neke turbo zle babe....pih
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
Topic |
|
|
|