ja mozda imam popis od Horusa a od razonode imam sve brojeve pa ce trebati vremena da ti to slozim posto sam sad u filozofskoj raspravi na svastari a tog se bas neodricem
quote: ja mozda imam popis od Horusa a od razonode imam sve brojeve pa ce trebati vremena da ti to slozim posto sam sad u filozofskoj raspravi na svastari a tog se bas neodricem
OK, posalji mi na mail kad zavrsis s raspravom (samo da se ne oduzi u nedogled).
HORUS Veliki Blek 1.Sinovi crnog zmaja 2.Opsadno stanje 3.Saratog Mali Amsterdam 4.Kula smrti 5.Blek je mrtav Misteriozna mapa 6.Nevidljivi ubica Rodijeva izdaja 7.Blek u Londonu Bezimeno ostrovo I dio 8.Bezimeno ostrovo II dio Totem Murak 9.Blekov zarobljenik Specijalni 1.Blekovo poreklo 2.nemam taj broj 3.Beli bizon vandredni 1.Vatrena zamka Zlatne pecine 2.Cegrtusa i Largo Operacija " Okultis " I dio 3.Udica Operacija " Okultis " II dio
Kapetan Miki 1.Misteriozan mocvara 2.Osveta Germana 3.Maskirani princ K Mark 1.Komadant Mark Vukovi s Ontarija 2.Zaliv gomova Gusari 3.Izdajnici Heroji predstraze 4.Klopka Mister Blaf 5.Dvojnik Ostrovski razbojnici 6.Vobak Beli vrac 7.Uzbuna u tvrdjavi Markovo spasavanje 8.Brod fantom Covek bez lica specijalni 1. nemam taj broj 2.Ajkula Kariba extra 1.Pirati
Marti Misteri 1.Trinaesti znak 2.Kazanova
Dilan DOg 1.S druge strane smrti 2.Konjanici vremena 3.Titanik 4.Metarmofoze 5.Mozaik horora
Zagor 1.Falsifikatori 2.Osvajaci 3.Alihemicareva osveta 4.Izgubljeni istrazivac 5.Severozapadni prolaz tutto 1.Suma zamki 2.Teror 3.Recno zlato specijal Ucena extra Senka smrti
specijalni boroj Ciko na ostrovu s blagom ciko vojnik
STRIP RAZONODA 1.K.Mark - K.Mark KLasici jugoslavenskog stripa - Biberije 2.V.Blek - Gusari 3.Zagor - Letece prokletstvo Klasici jug. stripa - Bas - celik 4.K.Miki - Izgubljeni totem Klasici jug. stripa - Bas - celik 5.K.Mark - Legenda o K.Marku Klasici jug. stripa - Bas - celik klasici jug. stripa - Cardak ni na nebu ni na zemlji 6.V.Blek - Legenda o V.Bleku Klasici jug. stripa - Cardak ni na nebu ni na zemlji Klasici jug. stripa - Propast grada Pirliota 7.Zagor - Nasilje u Darkvudu I dio Klasici jug. stripa - Propast gada Pirliota 8.Zagor - Nasilje u Darkvudu II dio Western - Pakleni poduhvat 9.Mali rendzer - Sud odmetnika I dio Western - Pakleni poduhvat II dio 10.K.Mark - Zaliv gromova Mali rendzer - Sud odmetnika II dio 11.V.Blek - Pakleni admiral Mali rendzer - Sud odmetnika III dio 12.Zagor - Klark siti Generalov spomenik 13.Mali rendzer - Ritual smrti D.Kroket - Ucenjeni grad 14.Zagor - Kuca uzasa I dio 15.M.Rendzer - Gospodar munje Zagor - Kuca uzasa II dio 16.K.Mark - Blago mrtvog gusara Western - Pakleni obracun 17.V.Blek - Sinovi sume 18.T.Viler - Satanjino oruzije 19.Zagor .- Pukovnikova podvala I dio 20.K.Mark - Klopka na brodu Tajnstveni Alan - Oslobodjeni grad I dio 21.Zagor - Pukovnikova podvala II dio Tajanstveni Alan - Oslobodjeni grad II dio
jos cu popisati sto imam od Maverika ali to nece biti bas potpuno jer ni ja neznam tocno sto je izaslo od ovih izdanja kod Strip razonode sve je vec izaslo u Zs i Lms jedino neznam za te klesika jugoslavenskog stripa odakle je to kod Horusa je vecina izasla a nije sigurno nigdje Dilan Dog br 1 K . Miki broj 2 i 3 Ciko spec CIko na ostrovu s Blagom i CIko vojnik
Horus je imao posebnu specijalnu ediciju za sve junake zajedno pa je objavio:Blek,Mark,Blek i u najavi za (zadnja korica spc3) broj 4 imao Kapetana Mikija. Sto se tice extra Marka izasla su bar dva broja (povez kao stripoteka) kao i bar dva Bleka.
quote: Od svega sto je izaslo sve se ponavlja osim Nik Rajdera i Napoleona za Diabolika nisam siguran ali mislim da nije ni on a za Zenit nesto je nesto nije
Popis Fordova za koje neznas imam, a Diabolik je izasao jos broj 00 ali taj je objavljen i u SD dok ovaj 0 nije.