forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 1001 Stripoteka
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 10/01/2005 : 11:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
U Avanturi #5 je prvi dio.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/01/2005 : 15:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
hvala bogu da ima još netko kome se ovaj Hans ne svidja
pa,ljudi katastrofa je...
a i Stripoteka kao da je malo posustala,osim objavljivanja Bluberija
što je bilo i logicno za 1000.broj,nije se zadnjih pet mjeseci
pojavilo ništa šta valja.
Dasti Daun(smece)
Moderni Ciceron(možda bi mu i moga progledat kroz prste)
Abraham Stone(božemetesacuvaj)
i sad ovaj Hans(ajme!)
da nema Titeufa,Joe bar teama,Torpeda i slicnih- gotovo!!
usputno pitanje samo:-u broju 967 pojavio se strip
"Psi kiše" i svidio mi se totalno.Ima li kakav nastavak toga?

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 10/01/2005 : 16:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message

>u broju 967 pojavio se strip
>"Psi kiše" i svidio mi se totalno.Ima li kakav nastavak toga?

Mislim da ne. To je neki od onih SAFovih projekata koji su trebali biti baza za filmove, ali nisu filmovima postali.

mcn

[/quote]

Q STRIP i DZZEPNI Q na svim kioscima! *** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/01/2005 : 16:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
... pa su ih uvalili Stripoteci...?

--
"The sphinx. That has tits, right?"
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/01/2005 : 16:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

... pa su ih uvalili Stripoteci...?

--

Bija je u MC ovaj album. U koloru to bolje izgleda a autor je Colin Wilson. Radija je i na serijalu Blueberry ( color - Stripoteka ) ali i na Raelu ( ako me pamcenje dobro služi ) u vec spomenutoj Avanturi ( jel' ono dvi epizode? ).

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/01/2005 : 18:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
uf...moram to nabavit.Vec zovem.
Bar sam riješio tu misteriju.Hvala,hvala!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 10/01/2005 : 19:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Bija je u MC ovaj album. U koloru to bolje izgleda a autor je Colin >Wilson. Radija je i na serijalu Blueberry ( color - Stripoteka ) ali >i na Raelu ( ako me pamcenje dobro služi ) u vec spomenutoj Avanturi >( jel' ono dvi epizode? ).

I na neccemu za Wildstorm, s Brubakerom ... Point Blank? Veles che ga znati, il' Dekara.

Ne volem Wilsona. Toliko je skidao Girauda da je to bolesno. I to ne stil, nego cijele kadrove. Trebate vidjeti ssto je kenjavio za 2000AD, na poccetku karijere.

Pljuc.

mcn

Q STRIP i DZZEPNI Q na svim kioscima! *** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!

Edited by - mcn on 10/01/2005 19:16:44
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1924 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 10/01/2005 : 20:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>Bija je u MC ovaj album. U koloru to bolje izgleda a autor je Colin >Wilson. Radija je i na serijalu Blueberry ( color - Stripoteka ) ali >i na Raelu ( ako me pamcenje dobro služi ) u vec spomenutoj Avanturi >( jel' ono dvi epizode? ).

I na neccemu za Wildstorm, s Brubakerom ... Point Blank? Veles che ga znati, il' Dekara.

Ne volem Wilsona. Toliko je skidao Girauda da je to bolesno. I to ne stil, nego cijele kadrove. Trebate vidjeti ssto je kenjavio za 2000AD, na poccetku karijere.

Pljuc.

mcn

tako je,point blank.uvod u sleepera

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6183 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 11/01/2005 : 11:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Kupio sam jucer Stripoteku na kiosku(bravo za distributera u SLO) i evo prvih utisaka:

Hans-katastrofa.Nisam procitao prve dvije epizode pa mi je možda zato tako loš ali nema ništa u njemu što bi me bar malo zainteresiralo.Jedva sam uspio procitati do kraja.

Marti-ništa posebno,ali bolje od Skitnice Robnija.Zanimljivo je citati jednog od mojih omiljenih Bonelli-junaka u A4 formatu i sa natpisom - Marti Misterija(obožavam ovo prezime).Kad su vec krenuli s tim,bilo bi OK kad bi se objavile sve "Misterije u vozu"

Džoe bar,Hogar - standardno.

Titeuf - ZAKON,po prvi put ga citam i nadam se da ce ga u Stripoteci biti i dalje.

Po 100-ti put cu ponoviti:meni je Dasti Daun sasvim OK!!!!(hehe)

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 11/01/2005 : 15:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Po 100-ti put cu ponoviti:meni je Dasti Daun sasvim OK!!!!(hehe)

Ideja Dastija Dauna nije loša (osim što je ispušena do filtera ), ali moja prva i najveca zamjerka ide crtežu. Alves je apsolutni diletant i još sam malo rekao. Covjek se muci cak i sa najosnovnijim stvarima kao što je perspektiva, a preko toga baš i ne mogu preci.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6183 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 11/01/2005 : 20:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
To je tocno ali ipak nije baš tako loše da se nemože citati.Meni je Dasti Daun u prvom redu smiješan a to uvijek volim.I nadam se da ce biti i nastavak.Jebiga,svatko ima svoj ukus :npr. taj toliko hvaljeni Stratos mi je bezveze i dosadan.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/01/2005 : 20:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Jebiga,svatko ima svoj ukus :npr. taj toliko hvaljeni Stratos mi je >bezveze i dosadan.

Lijepo sam rekao Zlatku da mi ga je trebao pustiti za Q.

mcn

PS U jednoj jedinoj epizodi Dastija Dauna TRI se puta izvuku iz nevolje tako da ih u istom ccasu napadne visse grupa neprijatelja koje se onda nastave mlatiti medju sobom. A nije bilo smijessno ni prvi put.

Edited by - mcn on 11/01/2005 20:59:57
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/01/2005 : 23:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
stratos!
nešto bolje nisam citao odavno.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 11/01/2005 : 23:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
A meni se nije citalo, kad vidimo sve one greytones...

--
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 12/01/2005 : 00:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Kad ce nova Stripoteka?

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 12/01/2005 : 00:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Sa Martijem? Izašla.

--
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/01/2005 : 01:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Znan da riskiran razapinjanje, ali se pozivam na vaš zdrav razum , no meni ova kratka prica MM nije baš legla. Ne znan...il' san glup il' san ocekiva nešto bolje.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 12/01/2005 : 01:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Sa Martijem? Izašla.

--

Bas taj Slace meni seka poveci paket, sve mi se cini

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 12/01/2005 : 01:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
:A meni se nije citalo, kad vidimo sve one greytones...

Greytones? U Stratosu? Zar nije ssrafiran?

mcn

Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 12/01/2005 : 03:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

:A meni se nije citalo, kad vidimo sve one greytones...

Greytones? U Stratosu? Zar nije ssrafiran?

mcn

Je, a Djole govori o Dasti Daunu.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 12/01/2005 : 08:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Pa, u stvari, Djole govori o velikom broju stripova iz Stripoteke u kojima nije bilo ni pokušaja skidanja kolora... :/

Dok u nacelu podržavam logiku "male pare, shit kvalitet" - te mi ne smeta kvalitet papira, kvalitet štampe i sl. , oko skidanja boje bi neko mogao da iole potrudi, to valjda ne košta dodatno...

Renky, pravo ti kažem, ni meni nije nešto posebno legao ovaj MM. Posveta, ali malko nebulozna.

--
Go to Top of Page

XIII
Senior Member

Serbia
1013 Posts

Member since 05/05/2002

Posted - 14/01/2005 : 04:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send XIII a Private Message
danas procitao i razocarao se. Pa ovaj Hans je neverovatna glupost. Nisam ni znao o kome pricate a sad se secam da sam citao neku epizodu mislim tamo negde odmah nakon novog pocetka stripoteke oko 940-og broja.
Marti me je jos vise razocarao, jer sam od njega vise i ocekivao.
Jedino je utesno sto ovo nije neki reprint kao sa Doktor Misterijom, koga u isto vreme mozes da citas i u politikinom zabavniku i u stripoteci i u hrvatskom izdanju
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 14/01/2005 : 17:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Vi ocigledno ocekujete previse od kratkih prica. Trebalo bi da procitate Tajnu Viljema Tela, npr, sa Endzi u glavnoj ulozi, sa sve Dijem i Kelijem, a bez MMa. Torti je crtac, i to je valjda dovoljno...

A ove Misterije ce se malkice drugojacije gledati kada budu objavljene sve epizode, sve su zezatorske na svoj nacin. Nije da branim kratke price i MMa, samo stvarima treba prici realno.

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 14/01/2005 : 17:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
kupio sam sinoc 1001 i svidja mi se! Malo mi je neobican onako razvucen (crtez) Marti ali svejedno je cool!

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 16/01/2005 : 19:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
Što da bi bila prica sa MM malo duža (ima svega nekoliko stranica!)

kdor ne skace ni Sloven´c
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000