forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Marvel Age Spiderman?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 29/12/2004 : 22:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by Maximuss

I ja sam ga citao u Exu i Gigantima, ali nije mi bas toliko napet da cu kupit cijeli Essential.

Ja moram! It is a must! Junior ce me gnjaviti poslije što ga nema u kolekciji!

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 29/12/2004 : 22:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:

uostalom rekao si da je pretenciozno sranje pa se nemoj praviti da nemaš pojma o cemu se radi.

e da nisam tri tisuc puta ponovio jedno te isto ne bih se ni javljao...
ovo za pretenciozno sranje je moja slobodna izvedba odgovora, sto Djole rece, dise na prijedloge naseg Tallya sta izdat (izmedju ostalog i datog Lokija).
znate sta meni ide na zivce? ne to sto kritikujete izdanja, bozze sacuvaj, ima ih kojima i Watchmeni nisu bas nesto posebno. nego cinjenica da stalno ponavljate iste pricce upucene izdavacima (nije samo Tally u pitanju, ccini mi se da samo Mcna nikako ne prozivate). jednom je recceno, registrovano od strane onog kome je upuceno, ovaj ce sljedeci put kad krene sa novim brojem sjetit se toga sto ste rekli, a hocel igrati ulogu ccisto zavisi o njemu, to sto ponavljate istu priccu nigdje ne pije vode.
vdite sta ste uspjeli, i Tally se presta javljat ko i Bernard ako se Spidey ne bude prodavao nece se ni izdavati, end of story. najbolje bi bilo da bacite te masivne mozdane vijuge koje trosite na forum i nadjete nacin da izdate makar jedan TPB neceg sto vam odgovara. djole jedan, Jgoran jedan, ja sam zadovoljan nudim i besplatno usluge prijevoda, makar pola knjige samo da mi napisete ime i date 10% zarade od DRUGOG izdanja (ono sto je Berni uradio za Bone pa sad izlazi drugo izdanje prvog broja

------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 29/12/2004 : 22:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Izlazi 2. izdanje 1. broja Bonea?
To znaci da ce prvom izdanju skocit cijena?
Jel' to znaci da je Bone rasprodan?

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/12/2004 : 23:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Emire, take it easy.

Prvo, ako neko misli da je nešto loše, ima svako pravo da (argumentovano) to i kaže i da ponavlja do beskonacnosti, ako želi. I inace, ne pricamo ovde o ukusima, pa mi se sad Marvel Age Spider-Man ne svida. Ne - rec je o tome da je taj strip loš.

Drugo, Tally je napravio izbor (ili je Diša rekao da mora da bude baš Marvel Age Spajdi?), nek snosi posledice, medu koje spadaju i kritike na forumu (koje su solidno kulturne i u nacelu argumentovane). Ako nece da se javlja, OK, ne mora. Ali mi nismo njegovi savetnici, pa da mu nešto kažemo, a on to može da posluša ili ne posluša, a mi posle treba da cutimo. Ne, mi smo njegovi kupci. I možemo da pricamo do 1001 i nazad kako ne valja ono što radi.

Trece, Macana niko ne kritikuje, jer ono što radi radi dobro. To se svakako ne svida svima, ali svima nije ni namenjeno, a publici kojoj je namenjeno ocigledno pasuje. A ni Dekaru niko ne kritikuje, iz istog razloga. Ni Libellus. Jer oni (još uvek?) NE GREŠE.

I cetvrto, ima da izdam nešto dogodine, znam vec i šta, samo da zapušim usta onima koji potpuno pogrešno smatraju da neko mora da bude i izdavac da bi kritikovao, a ne samo kupac, kao što je sasvim normalno.

--
"The sphinx. That has tits, right?"
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 29/12/2004 : 23:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Djole sve je OK, imate vi prava, ali i pored sve kulture, nemate takta. ja samo kazem da se vrijeme koje trossite ponavljajuci iste stare pricce mozze mnogo bolje utrositi.
Dekaru ste kritikovali zbog njegovog PR-a a Libellusu nikad necu oprostit sto sam dobio okrenutu kenovu glavu zajedno sa onom omercinom, hercegovcem sa grbavice koji (z)avija za sarajevo [>]
byo, prvo izdanje prvog broja je rasprodano! ja ne znam, ali pretpostavljam da je to prvi put u istoriji ovih prostora, i sto je najgore, i ovo drugo se izdanje prodaje

------------------------
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/12/2004 : 23:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Da, ali Dekara je kritike poslušao i PR-a smenio. ;)

A za vreme, eh, pa da imam obicaj da mudro trošim vreme, vec bih diplomirao... ;)

--
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29472 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/12/2004 : 23:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Libellusu nikad necu oprostit sto sam dobio okrenutu kenovu glavu zajedno sa onom omercinom

Jesam li lijepo rekao da se moze zamijeniti?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 29/12/2004 : 23:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
ko je tebe sta pitao?
nego imam ozbiljno pitanje, pa kad ces vec pogledat ovaj topic da mi kazes: napravio sam account na google mailu, pa reko da vidim oces mi moci prebacit @stripovi.com sa ovog starog emaila na novi?
i opet da ti ponovim: previsse se brate nerviras, jesam ja fino rekao da namjerno NECU da ga mjenjam, da meni ovako odgovara. ja sam namjesnki otvorio te zadnje stranice (nikad ne radim datu radnju nego mi je palo na pamet da bi se i meni moglo desiti) da ti znass ako ti ista znacci.
osim tebe, nikog nisam upoznao ko bi odbio kupit strip zbog ove sitnice, a ionako ga nemam nikad namjeru prodavat da bi mi to zasmetalo :D
doduse, stari mi je rekao pobacati ovo sve stripova kroz prozor kad odem u vojsku pa mozda moradnem sve i kupovat ponova. ali zamislite tu scenu, 2-3 hiljade ili tisuce stripova leti kroz prozor u prizemlju - ako se bas ne potrudi, taman bi mu zadnji stripovi dosli na kamaru odmah ispod prozora :)

------------------------
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/12/2004 : 23:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Um, gde beše stanuješ i kada tacno ideš u vojsku...? ;)

--
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 29/12/2004 : 23:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Um, gde beše stanuješ i kada tacno ideš u vojsku...? ;)

moram i ja malo nabijat postove, makar i ne bili tacni jer kad sam starom rekao da blago koje lezzi posvuda u kuci vrijedi visse hiljada eura i on se malo zamislio :) vjerovatno ce odnijeti sve u nekoliko tura kod ovih dilera (upozno je Mirsu, a nesto se previse nudi da me voza po gradu...) pa sve rasprodat 20 centi komad...

------------------------
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 30/12/2004 : 00:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
sto se toliko bunite

ludensov prijevod je jako los ( mjesanje ekavice i starojugoslavenskog jezika ) , kvalitet papira los

Lmi
kvalitet papira odlican

pa sad ti usporedi dajes 16 kn za ludensov skart ili 24 kn za lmi - ijev odlican strip
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 30/12/2004 : 00:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Krugeru:

Ekavica? Starojugoslavenski? Gdje to?

Jao, moram stvarno ove Boneove kupit. I to prvo izdanje nabavit od nekoga :)))))
Jel pise na ovom 2. izdanju da je 2. izdanje?

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 30/12/2004 : 00:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
byo, mora pisati koje je izdanje, onda ne bi bilo razlike, jeli?

------------------------
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 30/12/2004 : 00:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
bayoman

predzadnji NN ( ekavica - cinimi se na drugoj ili trecoj stranici )

Skoro svaki zagor brka neke startojugoslavenske izraze
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/12/2004 : 00:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

bayoman

Sto znaci "starojugoslavenske"? Mislis li na kraljevskojugoslavenske ili fnrj/sfrjjugoslavenske izraze? Do 1990. govorili smo jezikom koji se nazivao hrvatski ili srpski, sa ijekavskim izgovorom, za "starojugoslavenski" nikad nisam cuo.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4014 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 30/12/2004 : 01:56:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
jel netko slusao lazyboy - facts of life? bas mi je super stvar!! :-)

Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 30/12/2004 : 06:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

quote:

bayoman

Sto znaci "starojugoslavenske"? Mislis li na kraljevskojugoslavenske ili fnrj/sfrjjugoslavenske izraze? Do 1990. govorili smo jezikom koji se nazivao hrvatski ili srpski, sa ijekavskim izgovorom, za "starojugoslavenski" nikad nisam cuo.

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 30/12/2004 : 07:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Starojugoslavenski ti je jezik kojim su govorili starci Jugoslavije :)

Markos
Webmaster

Croatia
29472 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/12/2004 : 10:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

ko je tebe sta pitao?
nego imam ozbiljno pitanje, pa kad ces vec pogledat ovaj topic da mi kazes: napravio sam account na google mailu, pa reko da vidim oces mi moci prebacit @stripovi.com sa ovog starog emaila na novi?
i opet da ti ponovim: previsse se brate nerviras, jesam ja fino rekao da namjerno NECU da ga mjenjam, da meni ovako odgovara. ja sam namjesnki otvorio te zadnje stranice (nikad ne radim datu radnju nego mi je palo na pamet da bi se i meni moglo desiti) da ti znass ako ti ista znacci.

Pa vec kad si spomenuo, morao sam napomenuti, jer nije bilo smajlija. Za novi mail i njehov stripov.com ekvivalent, poslije...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 30/12/2004 : 16:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:

sto se toliko bunite

ludensov prijevod je jako los ( mjesanje ekavice i starojugoslavenskog jezika ) , kvalitet papira los

Lmi
kvalitet papira odlican

pa sad ti usporedi dajes 16 kn za ludensov skart ili 24 kn za lmi - ijev odlican strip

ajd usporedi da daješ 24 kn za lmijev škart ili 16 kn za ludensov odlican strip.
ja nisam primjetio ekavicu ali ako ti ona smeta nemoj kupovati i citati ludensove stripove.
uostalom,nemoj kupovat ništa na ekavici pa ceš onda biti zadovoljan sa prijevodom.
a kad spominjemo prijevod : NABIJAM NA NOS TALYU PRIJEVOD BANNERA i nabijat cu u ga dok je živ

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 30/12/2004 : 16:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:

quote:

uostalom rekao si da je pretenciozno sranje pa se nemoj praviti da nemaš pojma o cemu se radi.

e da nisam tri tisuc puta ponovio jedno te isto ne bih se ni javljao...
ovo za pretenciozno sranje je moja slobodna izvedba odgovora, sto Djole rece, dise na prijedloge naseg Tallya sta izdat (izmedju ostalog i datog Lokija).
znate sta meni ide na zivce? ne to sto kritikujete izdanja, bozze sacuvaj, ima ih kojima i Watchmeni nisu bas nesto posebno. nego cinjenica da stalno ponavljate iste pricce upucene izdavacima (nije samo Tally u pitanju, ccini mi se da samo Mcna nikako ne prozivate). jednom je recceno, registrovano od strane onog kome je upuceno, ovaj ce sljedeci put kad krene sa novim brojem sjetit se toga sto ste rekli, a hocel igrati ulogu ccisto zavisi o njemu, to sto ponavljate istu priccu nigdje ne pije vode.
vdite sta ste uspjeli, i Tally se presta javljat ko i Bernard ako se Spidey ne bude prodavao nece se ni izdavati, end of story. najbolje bi bilo da bacite te masivne mozdane vijuge koje trosite na forum i nadjete nacin da izdate makar jedan TPB neceg sto vam odgovara. djole jedan, Jgoran jedan, ja sam zadovoljan nudim i besplatno usluge prijevoda, makar pola knjige samo da mi napisete ime i date 10% zarade od DRUGOG izdanja (ono sto je Berni uradio za Bone pa sad izlazi drugo izdanje prvog broja

------------------------

i ti stvarno misliš da diša ima pojma kakv je strip spiderman ili thor.boli njega briga za to.taly bira stripove i to pretpostavljam po sistemu "ovo se ovaj mjesec najbolje prodalo u americi" ili po onome što djole kaže-najjeftinije je najbolje

macanu zasad nemam šta prigovoriti.obavlja posao odlicno.još kad izade Edijev Human Target svi mu se možemo klanjati.

što se tice mojeg izdavanja nekog stripa nikad se nezna.mogao bi se ugodno iznenaditi

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 30/12/2004 : 16:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
još o izdavackim pothvatima:

gospon taly bi se mogao ugledati na ekipu iz more comicsa.to je izdavacki pothvat.kad napravi nešto tako može se poceti nazivati izdavacem

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 30/12/2004 : 18:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
Ja ipak ne bih kritizirao Tallya jerbo se covjek trudi pratiti trendove, pa ko voli nek izvoli! Nemoguce je, i nepotrebno, izdavati sve stripove za baš svaciji ukus! LM Info izdanja mozda malo više citaju klinci, malo manje "elitni" stripomani :)) a mozda i nije tako. To ce vec pokazati vrijeme i prodaja.... Nisam ljubitelj Ultimate-a ali ga ipak kupujem! Mozda ce ga moj mali citati za koju godinu a ako ne onda ce si izrezivati slikice i lijepiti ih po biljeznicama i sl. :)))

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 30/12/2004 : 18:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
Uostalom, ne mozemo se ljutiti što je netko SVOJ kapital investirao u ono što ne nekima od nas ne svidja!!! Jel' tako prika!?

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 30/12/2004 : 18:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by dobricina

Uostalom, ne mozemo se ljutiti što je netko SVOJ kapital investirao u ono što ne nekima od nas ne svidja!!! Jel' tako prika!?

slažem se ali fora je u tome što taly ne investira svoj kapital,pa po tome da iole poznaje strip ne bi ispitivao na forumu šta da objavi,jel možda kordeyeve x mene u pol serijala i astonishing x mene i na kraju od sve pompe koju je digao objavi marvel age spidermana.uff...nego bi reko gazdi to i to je dobro i to ce ici.

i opet mu nabijam na nos prijevod BANNERA

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000