forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Marvel Age Spiderman?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 03/01/2005 : 13:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

byoman

ne bih rekao
jos uvjek su od njega bolji

Zagrebacka naklada
LMI
Slobodna dalamcija ( koja nazalost vise neizdaje stripove )
Izvori ( koji nazalost vise izdavaju stripove )
Ken Parker
Strip agent ( bez alan forda - bez tvrdokoricenog )
Bookglobe
Markenprint
Vanini
pa cak i neka izdanja horusa

Bookglobe i strpagent su bernijeva izdanja.
Mislio sam na ove sto jos izlaze.
vanini je imho losiji od ludensa, lmi isto.
0ono sato je bolje: sd, marketprint, izvori, ken parker.
od to cetvoro, dvoje vise ne izlazi.

Tally
Average Member

Croatia
744 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 03/01/2005 : 13:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tally a Private Message
Ne mogu prešutiti a da ne kažem par stvari. Nije da se izvlacim, ali ISTINA je da sam htio izdavati MK Spider-mana, a bogme i Amazing mi je bio na tapeti. No, "diša" je pod utjecajem crtica na Novoj TV reko "nadi stripice za klince", nemojmo uzeti te za strip fanatike. To sam i našao, OK, djelomicno. Slažem se da MAS možda i nije najbolji izbor, no to je ipak bilo nešto najbolje od ponudenog. Mislim da ce se "klinci" zakaciti i da ce to otvoriti put drugim serijalima.

Astonishing X-Meni ce vjerojatno osvojiti mnoge. Istina da možda baš i nisu za najmanje klince, ali eto prošveralo se. Ipak idemo s njima.

Vezano za moju «strucnost». Uskoro nam dolazi jedan od velikih strip znalaca u firmu, pa ocekujem da cemo ubuduce zajedno napraviti još bolji izbor strip naslova za buduce serijale i izdanja.

Toliko za sada. Ne, necu se monogo osvrtati na "zajedice", neka vam je, kritizirajte, ja ipak imam vecih problema u životu od necijih naklapanja. Ovo je «samo» posao koji volim i trudim se raditi ga što najbolje znam. to što nisu svi zadovoljni, što se može. Niti ja nisam zadovoljan s mnogo strip izdanja koja objavljuju drugi izdavaci, pa što? - šutim i radim.

PEACE WITH YOU ALL!

Tally www.LMInfo.hr/comics
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 03/01/2005 : 14:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
Sve ce biti OK! Samo polako, harmonicno, uz meditaciju i kontemplaciju, te malo manualnog rada, pa sve do zvjezdanog uspjeha!

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 03/01/2005 : 19:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Tally, ti samo pripremi sve za buduca izdanja a ostalo ce se vec posloziti :)
btw. ocekuj revidirane prijevode onih brojeva koje sam ti vec poslao (UX-Men i USMan) i nemoj da bi preskoccio novi prijevod ko u ovom zadnjem broju Spajdera :(

------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/01/2005 : 22:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
dobricina

djelomicno bi se slozio s tobom , to sam i sam pokusao kazati
samo nekako nisam za taj jugoslavenski jezik
ja cu se tesko promjeniti i uvjek cu ga mjesati i brkati s drugim jezicima

a sto se tice pobjede u prvom krugu
nazlost nikad ni u jednoj zemlji nije desilo da divlja svinja pobjedi u izborima za vlast u sumi , eto desilo se to ovdje negdje u okolici , a desice nam se opet
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/01/2005 : 22:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
byoman

sto , pa nisam znao da su strip agent , ludens i bookglobe od istog izdavac ( znao sam to i nije mi u ovom slucaju vazno )
sto se tice moje kritike i da mi je vlastiti caca izdavao los strip kritizirao bi ga
ludens je daleko losiji od vaninija ( nisam uporedjivao prijevod jer sto sam procitao u vaniniju nisam u ludensu - mislim na poklopljenim epizodama zagora )
LMI je takodjer daleko iznad ludensa
a cak se i abaton moze tuci sa ludensom jer je bolji u prijevodu ako u nicem drugom
ludens je u rangu srednjih horusa i jedino sto ludens dobro tuce su zadnji horusi
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 03/01/2005 : 23:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:

byoman

ne bih rekao
jos uvjek su od njega bolji

Zagrebacka naklada
LMI
Slobodna dalamcija ( koja nazalost vise neizdaje stripove )
Izvori ( koji nazalost vise izdavaju stripove )
Ken Parker
Strip agent ( bez alan forda - bez tvrdokoricenog )
Bookglobe
Markenprint
Vanini
pa cak i neka izdanja horusa

uff...al svako ima svoje mišljenej ali ono vaninijevo sranje nije uopce usporedivo sa ludensom.

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 03/01/2005 : 23:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
vjerojatno misliš na kvalitetu tiska i papira

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 03/01/2005 : 23:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
Meni je Vannini ok!

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 03/01/2005 : 23:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by Tally

Ne mogu prešutiti a da ne kažem par stvari. Nije da se izvlacim, ali ISTINA je da sam htio izdavati MK Spider-mana, a bogme i Amazing mi je bio na tapeti. No, "diša" je pod utjecajem crtica na Novoj TV reko "nadi stripice za klince", nemojmo uzeti te za strip fanatike. To sam i našao, OK, djelomicno. Slažem se da MAS možda i nije najbolji izbor, no to je ipak bilo nešto najbolje od ponudenog. Mislim da ce se "klinci" zakaciti i da ce to otvoriti put drugim serijalima.

Astonishing X-Meni ce vjerojatno osvojiti mnoge. Istina da možda baš i nisu za najmanje klince, ali eto prošveralo se. Ipak idemo s njima.

Vezano za moju «strucnost». Uskoro nam dolazi jedan od velikih strip znalaca u firmu, pa ocekujem da cemo ubuduce zajedno napraviti još bolji izbor strip naslova za buduce serijale i izdanja.

Toliko za sada. Ne, necu se monogo osvrtati na "zajedice", neka vam je, kritizirajte, ja ipak imam vecih problema u životu od necijih naklapanja. Ovo je «samo» posao koji volim i trudim se raditi ga što najbolje znam. to što nisu svi zadovoljni, što se može. Niti ja nisam zadovoljan s mnogo strip izdanja koja objavljuju drugi izdavaci, pa što? - šutim i radim.

PEACE WITH YOU ALL!

Tally www.LMInfo.hr/comics

onda se potrudi i radi ga kako treba.

i opet se vracam prijevodu bannera

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/01/2005 : 23:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
jorgan 5

svatko ima pravo na svoje misljenje , to je istina
ali ludens je sramota uporediti s vaninijem

prije na ZVS - u ili cak mozda i na ovoj stranici je bila rasprava tko je bolji SD ili vanini
svatko je imao svje za i protiv i to je ok

nek je tebi to smece bolje , meni je bolji vanini
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/01/2005 : 23:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
dobricina

vanini je valjda bolji tisak od ludensa , mada i ludens ima dobar tisak
vanini ima bolji kvalitet papira od ludensa
kad vanini uzmes u ruke uzmes pravi strip , dosta slican originalu , ne moras se sramiti pred talijanskim originalom
jedini problem vaninija je bio poneka greska u stamapnju naslova ( cinimi se da se to desilo samo jedanput )
cak je i sistem comic bolji od ludensa iako se radi o losijem izdanju od vaninija i kao sto je obicaj i on je imao kikseva
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 03/01/2005 : 23:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
Da, ja sam vjerojatno mislio na Abaton ili neko drugo Srbijansko izdanje! Ovi domaci talijani se ponekad i raspadaju u prvom citanju....pih

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/01/2005 : 23:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
abaton ima bolji uvez ( ili bolje reci ljepljenje )
kad ga citas neces morati strahovati da ce ti se strip raspasti u rukama prilikom listanja stranica , dok kod listanja ludensa postoji taj strah
no abaton ima dosta los kvalitet papira i dosta je lose slozen ( kad bi ih poredao okomito i pravio nekakv sklad na polici , nebi ga dobio )
abaton dosta podsjeca na nekadasnji ZS i LMS ali u boljem izdanju , a posto je abaton u necem bolji , a u necem losiji od ludensa oni su donekle ravnopravni stripovi po kvaliteti , dok je vanini daleko ispred njih
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4014 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 03/01/2005 : 23:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:
Originally posted by Tally

Uskoro nam dolazi jedan od velikih strip znalaca u firmu,

nije valjda da se tvoj gazda opametio, pa uzeo macana u svoju firmu?

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 04/01/2005 : 00:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
nisi chuo!?
selim se u zagreb!~!!!:))))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 04/01/2005 : 00:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
uskoro kirkmanovi naslovi u izdanju LMIa diljem lijepe vashe!:)

zbilja tally, sad je kirkman preuzeo na sebe pisanje kompletnog novopokrenutog marvel team upa te ako to krenesh onda mogu ljudima da prodajem NeOma sa "od pisca spajdermena" spikom:))))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.

Edited by - BlekenDekara on 04/01/2005 00:10:45
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/01/2005 : 00:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

nisi chuo!?
selim se u zagreb!~!!!:))))

Ehej, nisi ti taj koji uskoro ostaje bez posla!

Ti veliki izdavaci, sve bi da zgrabe za sebe...

--
"The sphinx. That has tits, right?"
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 04/01/2005 : 14:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Ne slazem se da je Vanini bolji od Ludensa.
Ludens je meni bolji, Vannini je tebi bolji, i tu zavrsavamo.

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/01/2005 : 14:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
quote:

kad vanini uzmes u ruke uzmes pravi strip , dosta slican originalu , ne moras se sramiti pred talijanskim originalom

Pa ti mora da se salis . Jer to sto si napiso naprosto ne drzi. Ah, jos jedna od tvojih provokacija...

quote:

cak je i sistem comic bolji od ludensa iako se radi o losijem izdanju od vaninija i kao sto je obicaj i on je imao kikseva

Ajoj .

Ja bi jedino dodao da mi se kod Bonellijevca vise svidja "srpski" prijevod, nego "hrvatski".

Jack the Black.

Edited by - mike on 04/01/2005 14:34:34
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/01/2005 : 14:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
byoman

ti si izgleda corav i sramota je siriti dezinformacije takove vrste

nije vazno sto je tebi i meni bolje , vazno je sto je a sto nije
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/01/2005 : 14:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
cuj mike

nisu to moje provokacije vec jasno izneseni stavovi ( dobro nisu bas jasni , jer su slikovito izneseni i mnogi tupani poput tebe to nerazumiju )
vazno je da ti razumijes ono sto ti se kaze , ali za to me zaboli briga

vazno je dozvoliti da se kritika iznese , a ne da se jave tupani poput tebe koji bi diktaturu
eto ja nisam stavljao smajlice , pa ti to shvati kako hoces
ako imas mozga dobro ces shvatiti

a ti uzimaj ludens u ruke i nek ti se raspada citajuci ga ili dok citas strip ne mozes vidjeti cijelu sliku iz stripa jer je preduboko sljepljen
no sreca sto imamo i stare ZS - ove pa nam to mepredstavlja problem i mozemo citati strip i gledati cijele slike ,
a ti ... ako to neposjedujes malo si u nedostatku
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/01/2005 : 14:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Što se Vaninija tice, ne volim kad mi se crna boja sa korica razmazuje po prstima, što se kod njih konstantno dešavalo.

Što se ranog Horusa i prevoda tice, secam se da genijalac koji je prevodio onog Dylana sa vitezovima nije znao da je "Lanceloto" u stvari italijansko ime za ser Lanselota, pa ga nije ni prevodio. O tome da do kraja nisu shvatili da je vokativ od "Zagor" - "ZagorE" da i ne govorimo.

A Oltre la morte se još uvek bojim da otvorim kako mi ne bi sadržina stripa ispala na pod, koliko je dobro ulepljen...

--
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/01/2005 : 15:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
djole
nisam znao da si spijun i da siris dezinformacije
meni su kroz ruke prosle hrpe i ranijih horusa i srednjih horusa i najnoviji horusa
o vaniniju da negovorim

ali niakd mi se nije desilo da mi se boja razmazuje , niti da se moram plasiti da ce mi strip ispasti
doduse samo kod onih srednjih horusa se to desavalo ( da mi skoro ispadne strip )
sto se tice prijevoda tu ti nemogu poreci

sto se tice ludensa , to se cesto desava ( da li si kad vidio kako izgleda ludens kojeg je sunce susilo par mjeseci , vjerovatno nisi i bolje je da ga nikad ne vidis )
sto se tice prijevoda ludensa
evo u ovom najnovijem zagoru atlantida prevoditelj na kraju stripa u zadnjoj slicici ofrlje odradjuje svoj posao i nepodebljava prijevod iako bi trebao biti podebljan , a o samom prijevodu nemam rijeci cak ga ni ne razumijem u nekim situacijam
da li se izlazi van ili se izlazi vani ili se izlazi na otvoreno
sto je tu najpravilnije
meni je izlazak vani nerazumljivo

Edited by - Kruger on 04/01/2005 15:11:19
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/01/2005 : 15:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
1. Nit sam špijun, nit širim dezinformacije.

2. Nisam pricao Ludensu, samo o Horusu i Vaniniju.

3. Meni se boja na Vaninijijevim naslovnicama Dylan Dogova razmazivala, odnosno ostajala na prstima, a za prvog Horusovog Dylana, da, bojim se da ce mi ispasti ako ga ponovo otvorim. Ne kod kasnijih (mada one kasnije prakticno nisam ni otvarao, pošto sam ih vec imao u izdanju SD), i ne kod Zagora, ili Martija, ali da kod tog Dylana.

--
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000