Author |
Topic |
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 10/01/2005 : 18:50:42
|
Btw ubacio sam naslove Lavirinta u onaj TWD topic,sta sam ti rekao ona picajzla od LEE-a nikada nije cuo za ta izdanja... Ti izgleda ne pravis dosta buke po tom forumu ;-)))!
"I love fucking zombies. Wait, that doesn’t sound right..." |
Edited by - seinfeld on 10/01/2005 18:51:15 |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 10/01/2005 : 20:42:50
|
e da video sam(hvala). ma shibao sam ja topice za svako novo izdanje i pinup koje bi prosledio ali ne vredi. chim vide srbija u topicu obilaze ga u shirokom luku:))) inache Lee je mislim jedan od novije ekipe koja se navukla na twd/inv(kao jedan belgijanac koji mahnito postuje u zadnje vreme:) pa je mogutje da te topice nije ni vidjao ranije.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 10/01/2005 : 20:47:00
|
exxxx, osma strana topica...tAaAAako sam ponosan da mi vetj suzica kretje na okce od sretje:) zadnji pokushaj se zavrshio na pochetku 5e tako da je ovo definitivni rekord za sada:) jes da vishe lichi na privatnu pepisku izmedju sajnfelda i mene( sa povremenim uletima dushmana i wiza(koga smo izgleda kritikama oterali:)) ali DUZINA se bre rachuna!:))))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 10/01/2005 : 20:54:57
|
Vazno je da sto vise ljudi vidi ovaj topic,mislim da bi ga markos trebao napraviti sticky kao onaj svoj! Ipak je ovo najvaznije izdanje 2004 and I'm not kidding !!
Nadam se da ce jos nekoliko ljudi uletjeti i poceti pricati u ovom topiku jer stvarno kad sam ja gutao Invinvible i The walking dead ko nece.Stvarno nikada nisam zavolio nijedan strip kao ova dva (dobro lazem ZAGOR je najbolji :-))),btw da li sam spomenu rijec zagor ;-)) ( u nadi da ce neko djete preko searcha naletjeti na ovaj topic kad ukuca zagor ) !
Edited by - seinfeld on 10/01/2005 20:56:07 |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 10/01/2005 : 22:31:35
|
quote: Originally posted by BlekenDekara Lavirint tje objaviti SVE od Invinciblea vremenom pa makar i hipoteka na nepokretnosti(koje sem stripova nemam:)radila:)
Znaci i ti si jedan od onih što od nepokretne imovine imaju samo nepokretnu babu.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 11/01/2005 : 07:18:26
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
i dushane, NARAVNO da tju objaviti. i to i onu epizodicu iz Imageove FCBD sveske. Lavirint tje objaviti SVE od Invinciblea vremenom pa makar i hipoteka na nepokretnosti(koje sem stripova nemam:)radila:)
Jel'? Znaci da su one price kako ce izaci jos dva broja samo prasina koja se baca u oci konzumentima, kako bi se prodani tiraz povecao na 100 komada?
"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 11/01/2005 : 07:20:35
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
(prochitao) ah, znachi ipak tje biti vezano uz serijal.artikal kaze da tje ipak biti hronoloshki ushemljeno izmedju #22 i #23 shto verovatno znachi da tje srBsko izdanje tih imati 16 strana vishe. ili to ili poseban brojchitj izmedju. razmislitju...imam josh sitnih 3 godine do tog momenta tako da mogu kuliram josh koju desetinu meseci do konachne odluke:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
E sad, tu je ono sto mene buni. Kazu da ce biti hronoloski izmedju #22 i #23, a takodje kazu da ce sluziti kao uvod u pricu. Sad, ili se to samo meni cini da je neizvodljivo, ili je ova pasta za zube sto sam je pojeo zaista toksicna.
"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 11/01/2005 : 07:26:35
|
BTW, evo jos jednog nesuvislog posta glede prodaje Nepobedivog/Okruzenog. STRIP SE NE PRODAJE!!! Posle mesec dana sam otisao u Beopolis (knjizaru) kako bih im odneo jos par brojeva (isprva sam odneo 20 komada) treceg broja, ali oni imaju jos dovoljno zaliha. :(( Dekara, Rasha ti je porucio da poradis na reklamiranju stripa (zaista, sto ne potegnes one veze na b92?), da su stripovi osrednji mejnstrim (mada ti je vec to rekao) i da moze da su uplati ona cifra na tvoj licni Ziro ;) racun, pa mi ga prosledi na mejl.
I tako...
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 11/01/2005 : 11:53:37
|
Dekara mozda je bolje bilo da si izdao TPB,ako se ovo kao sto Dushman rece uopste ne prodaje :-((...
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 11/01/2005 : 16:57:00
|
TPB su sranje. makar ih izdavao za sebe i trojicu entuzijasta itji tje sveschice. haug!:) a shto se rashe tiche u startu ih je nazvao smetjem da bi sad impresije modulisao kao OSREDNJI meinstrim -kod 7ice tje vetj biti jako kvalitetan a na 12 tje vetj sam kupovati po dva broja(za kolekciju i ischitavanje:) ******************************* E sad, tu je ono sto mene buni. Kazu da ce biti hronoloski izmedju #22 i #23, a takodje kazu da ce sluziti kao uvod u pricu. Sad, ili se to samo meni cini da je neizvodljivo, ili je ova pasta za zube sto sam je pojeo zaista toksicna. ******************************** toksichna je. imajutji u vodu chinjenicu(koju jelte nisi mogao znati jer ti je nisam prosledio:)da u prethodnom #21 broju amber sadashnja markova devojka spletom i n t e r e s a n t n i h (sajnf postaj link za naslovnu poshto ako ja krenem da trazim potrajatje dok to aploudujem)okolnosti saznaje za njegov dvostruki identitet te je vrlo verovatno da tje joj on tu natenane pojasniti stvari ko u onim epizodama crtatja kad se kao setjaju najboljih momenata u sezoni a u stvari fillinuju jer su scenaristi trokirali a crtachi uzeli godishnji:))) no obzirom da ovde prichamo o kirkmanu vrlo verovatno je da tje izvutji neshto totalno nevezano za ovo. videtjemo za jedno pola godine( tj tri godine kod nas:)))
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 11/01/2005 : 17:40:13
|
Mnogo je bolje ssto idu svessccice, meni nije zanimljivo kad sve odjednom proccitam :) Joss od malih nogu obozzavam ono "nastavice se" kojeg ovdje nema, ali se podrazumijeva. Pa onda issccekivanje, pa nagadjanje, ssta bi bilo kad bi bilo, itd... Da je ikako moguce izbaciti ovo izdanje na kioske isslo bi kao ludo, ali obzirom da je tirazz mali... |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 11/01/2005 : 18:00:47
|
Naravno da ce tako biti dekara,to sam i ja odmah pomislio cim sam procitao onaj topic na forumu. Sigurno ce pomisliti da on ima nesto s Atom Eve i onda ce biti blabla blabla ;-)))
|
|
SANdMAN
Junior Member
Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
Member since 16/09/2002 |
Posted - 11/01/2005 : 18:36:39
|
quote: Originally posted by DusMan STRIP SE NE PRODAJE!!! Posle mesec dana sam otisao u Beopolis (knjizaru) kako bih im odneo jos par brojeva (isprva sam odneo 20 komada) treceg broja, ali oni imaju jos dovoljno zaliha. :((
zanimljivo... po podacima okacenim na B92 sajtu, strip je TRECI po prodanosti u Beopolisu:
Najcitanije (stripovi): 1.Dylan Dog / Ludens 2.Calvin & Hobs - Yukon - ho! - Bill Waterson / System Comics 3.Nepobedivi/Okruzen mrtvima / Lavirint 4.Dan kad sam trampio tatu za dve zlatne ribice - Akira (razni brojevi) - Katsuhiro Otomo / Forum marketprint
5.Demonka - Robert Crumb / L.O.M. Izvor: Beopolis
http://www.b92.net/kultura/index.php?view=35
/ Reason is always a kind of brute force / |
Edited by - SANdMAN on 11/01/2005 18:39:52 |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 11/01/2005 : 19:26:42
|
S tim sto ovaj spisak iz Beopolisa nije updateovan par meseci. Iskreno da kazem, mislim da ga je Rasa stavio na 3. mesto cisto iz milosrdja i ljubavi prema Dekari.
|
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 18/01/2005 : 09:26:05
|
Nije istina da se strip ne prodaje! Ja sam eto u cetvrtak kupio broj 2 i 3 , prema dogovoru, pa sad BD i kowalsky mogu mirno spavati ...
"Ja sam malo puk'o, znate, zivim kraj azotare i nocu ne mogu da spavam ako malo ne popijem" |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 18/01/2005 : 11:12:44
|
TEK sad cRrRrrni WTCHBLD!!!???:))) odgadjash uzitak do poslednjeg trenutka jel?:)) ako,ako nikad nije kasno - dobrodoshao u klub(ilije lepshe da se to sektom formulishe?:) kakogod - idem ja napokon ko chovek da se naspavam:)))
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
|
Kowalsky
stripovi.com kum
Croatia
2204 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 19/01/2005 : 12:58:12
|
Dobro, vi se raspisali a meni nitko da kaže kad ce sljedeci broj!!!!! Ja umirem od znatiželje da vidim kako ce se rasplesti ovo sa eksplozijama u shopping centru itd!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da, da da.... netko je gore spomenuo izostanak onog NASTAVICE SE... ja apeliram na izdavace i related likove da to uvedu.
kriv sam! |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 19/01/2005 : 13:55:39
|
Strpi se jos malo ;-)),prvih sedam brojeva je zagrijavanje tek onda pocinje utakmica!!! A TWD je odmah BAM in your face,prvi story arc je okay,drugi story arc je super a treci je poceo fantasticno!!!
|
|
Topic |
|