Author |
Topic |
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 08/03/2005 : 15:17:17
|
Panasonik,treba obavezno da se uradi 1-7 MV u HC izdanju. Zao mi je da napustam ovako interesantan strip,zbog ove situacije. Zazivjeti HC 8 ne moze dok se ne izda 1-7 hc,to je prvo sto mora da se uradi i to sto prije. Jer 8-ca kako sam nacuo da je kvalitetna,ali gledajuci kolekcionarski,ne moze se kretati od 8-ce. Tako uradite sto prije to bolje prvih 7 kako treba. Draga srca bi kupio te brojeve!
Porter |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 08/03/2005 : 15:25:21
|
da li ste kupili dzeremaju od broja 20, bluberija od broja xy, poneki tvrdi DD specijal, zagora ili nesto trece u HC? ili cekate da prvo izadju sve prethodne epizode u HC, pa da onda kupite i ovo? ja imam dosta toga protiv HC MV, ali ako nekom ne smeta sama cena i odabir stripa, a kolekcionar je, ne razumem druge navedene razloge.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 08/03/2005 : 15:56:40
|
quote: Originally posted by vikic
ja jedva cekam da vidim Magica kojeg je crtao Parlov, a ako sam dobro upucen to bi trebalo biti oko 15. broja...
inace i meni se ne svida ideja da se od 7. broja krece sa HC-om, ali ako im je to stvarno bilo jedino rješenje, jebiga...
Prvi broj kojeg je nacrtao Parlov je 11, sljedeci je 16 itd...:-)
________________________ How did we get here,how'd you get here I went looking, there's so much to see I went looking for spirit, found alcohol I went looking for soul, I bought some style I wanted to meet God but you sold me religion...
|
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 08/03/2005 : 16:30:37
|
dobronamjerna kritika mc-u:znam da vam je stigla nova roba,da je ducan malen itd,ali predugo se raspremate,ucinite to vikendom ili zatvorite radi inventure,nedopustivo je i neprofesionalno da vam je ducan sada sveden na jedan cetvorni metar,a ostalo je ogradjeno žutom trakom kao mjesto zlocina ili radovi na cesti.ljudi žele malo razgledati bez da ih zaskocite pitanjem:što ceš?takvih stvari više nema ni u najzabitijim ,a kamoli u knjižarama u centru zagreba! |
Edited by - fantom on 08/03/2005 20:09:32 |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 08/03/2005 : 17:11:18
|
Ja cu i dalje kupovati Magica Venta, bez obzira hoce li izlaziti u "hard core" ili "soft core" verziji!
nobody else could ever take the place of you nobody else could do the things that you could do no one else I guess could hurt me like you did I didn't understand, I was just a kid |
Edited by - kiky on 08/03/2005 17:11:47 |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 08/03/2005 : 19:15:41
|
Ja cu ga isto kupiti ali ako i ovaj bude pun tipfelera onda prestajem sa kupovinom.
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 08/03/2005 : 20:08:37
|
E pa ja cu dobro razmislit dal cu kupiti ovaj HC MV... (MIslim da cu kupiti Zagora rade za te pare par mjeseci) Mada mi je MV-a žao što mu je tako loše. Bio je to dobra strip...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 08/03/2005 : 20:21:39
|
quote: Originally posted by DeeCay
E pa ja cu dobro razmislit dal cu kupiti ovaj HC MV... (MIslim da cu kupiti Zagora rade za te pare par mjeseci) Mada mi je MV-a žao što mu je tako loše. Bio je to dobra strip...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
Sta znaci bio? I sada je dobar strip.
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 08/03/2005 : 20:23:42
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Sta znaci bio? I sada je dobar strip. [/quote]
A jeste, al ja to nikad necu saznati ako ga ne kupim
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 08/03/2005 : 20:37:17
|
evo izasao gaston br. 5 i niko ne govori kako je to bez veze i kako nece to da kupuje zato sto se krenulo iz sredine, vec ce svi da ga kupe i samo se pitaju da li ce ikada izaci ostali. ako usvojite isti kriterijum za MV, posebno sto je receno da su u planu i ostali brojevi u ovoj opremi, a cena je 6 evra, ne vidim zasto bi neko prekidao s kupovanjem ovog stripa. sto se tice tipfelera, meni je to upravo poslednja stvar koja mi smeta. ako je dobra stampa, prihvatljiv prevod, dobar papir, uvez i korice, tipfeleri nece uticati na moju odluku o kupovanju necega. kad nesto stavite na policu, koliko cesto ga ponovo citate od korica do korica i nailazite na te pomenute tipfelere? ne mnogo cesto, rekao bih. kad strip ponovo i uzmete u ruke, za taj utisak mnogo je bitnija stampa i ostale navedene karakteristike, posto ga uglavnom razgledate i prelistavate.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1924 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 08/03/2005 : 20:51:53
|
quote: Originally posted by marlowe
da li ste kupili dzeremaju od broja 20, bluberija od broja xy, poneki tvrdi DD specijal, zagora ili nesto trece u HC? ili cekate da prvo izadju sve prethodne epizode u HC, pa da onda kupite i ovo? ja imam dosta toga protiv HC MV, ali ako nekom ne smeta sama cena i odabir stripa, a kolekcionar je, ne razumem druge navedene razloge.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
point taken. slažem se.
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 08/03/2005 : 21:20:51
|
evo izasao gaston br. 5 i niko ne govori kako je to bez veze i kako nece to da kupuje zato sto se krenulo iz sredine, vec ce svi da ga kupe i samo se pitaju da li ce ikada izaci ostali. ako usvojite isti kriterijum za MV, posebno sto je receno da su u planu i ostali brojevi u ovoj opremi, a cena je 6 evra, ne vidim zasto bi neko prekidao s kupovanjem ovog stripa. sto se tice tipfelera, meni je to upravo poslednja stvar koja mi smeta. ako je dobra stampa, prihvatljiv prevod, dobar papir, uvez i korice, tipfeleri nece uticati na moju odluku o kupovanju necega. kad nesto stavite na policu, koliko cesto ga ponovo citate od korica do korica i nailazite na te pomenute tipfelere? ne mnogo cesto, rekao bih. kad strip ponovo i uzmete u ruke, za taj utisak mnogo je bitnija stampa i ostale navedene karakteristike, posto ga uglavnom razgledate i prelistavate.
Tipfeleri su itekako bitni. Za taj novac ocekujem profesionalan rad. A te tipfelere kod SC-a nikada necu shvatiti. Zar je ljudima tesko da nesto kontrolisu par puta? Ovakve greske se ne bi uopste trebale desavati.
|
|
edvin
Senior Member
Croatia
1297 Posts
Member since 06/10/2002 |
Posted - 08/03/2005 : 22:09:36
|
quote: Originally posted by jang
vidim na MC sajtu da je Zagor 106 izašao Edvine, kod MV 8 vam piše da ima mekane korice
hvala, dosta bitna razlika! mv 8 se prodaje skoro isto, zasad, kao i prijašnji brojevi, samo je pitanje dal ce se u prvih tjedan dana ispucati svi zainteresirani ili ce to potrajati. sve ti je to ko lutrija, kad bi znao unaprijed, obogatio bi se. |
|
|
edvin
Senior Member
Croatia
1297 Posts
Posted - 08/03/2005 : 22:16:48
|
quote: Originally posted by fantom
dobronamjerna kritika mc-u:znam da vam je stigla nova roba,da je ducan malen itd,ali predugo se raspremate,ucinite to vikendom ili zatvorite radi inventure,nedopustivo je i neprofesionalno da vam je ducan sada sveden na jedan cetvorni metar,a ostalo je ogradjeno žutom trakom kao mjesto zlocina ili radovi na cesti.ljudi žele malo razgledati bez da ih zaskocite pitanjem:što ceš?takvih stvari više nema ni u najzabitijim ,a kamoli u knjižarama u centru zagreba!
Da, malo je nezgodno, znam, ali nemože se razgledavati ako se nemože ni hodati, nažalost. To je tako 3 puta godišnje po 3 dana. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 09/03/2005 : 00:08:07
|
a meni je kp 15 mnogo bolji od kp 14.
sveta istina!!!!! |
|
|
edvin
Senior Member
Croatia
1297 Posts
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Mailman
Senior Member
Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 10/03/2005 : 09:55:58
|
quote: Originally posted by edvin
quote: Originally posted by fantom
dobronamjerna kritika mc-u:znam da vam je stigla nova roba,da je ducan malen itd,ali predugo se raspremate,ucinite to vikendom ili zatvorite radi inventure,nedopustivo je i neprofesionalno da vam je ducan sada sveden na jedan cetvorni metar,a ostalo je ogradjeno žutom trakom kao mjesto zlocina ili radovi na cesti.ljudi žele malo razgledati bez da ih zaskocite pitanjem:što ceš?takvih stvari više nema ni u najzabitijim ,a kamoli u knjižarama u centru zagreba!
Da, malo je nezgodno, znam, ali nemože se razgledavati ako se nemože ni hodati, nažalost. To je tako 3 puta godišnje po 3 dana.
Jeste složili sad?
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3992 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 10/03/2005 : 14:59:48
|
quote: Originally posted by edvin
Da, malo je nezgodno, znam, ali nemože se razgledavati ako se nemože ni hodati, nažalost. To je tako 3 puta godišnje po 3 dana.
ne bih imao nista protiv ni da je tako 12 puta po 3 dana godisnje!
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts