forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novo u More Comicsu: Zekan:Blacktown
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 08/03/2005 : 15:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Panasonik,treba obavezno da se uradi 1-7 MV u HC izdanju.
Zao mi je da napustam ovako interesantan strip,zbog ove situacije.
Zazivjeti HC 8 ne moze dok se ne izda 1-7 hc,to je prvo sto mora da se uradi i to sto prije.
Jer 8-ca kako sam nacuo da je kvalitetna,ali gledajuci kolekcionarski,ne moze se kretati od 8-ce.
Tako uradite sto prije to bolje prvih 7 kako treba.
Draga srca bi kupio te brojeve!

Porter
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/03/2005 : 15:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
da li ste kupili dzeremaju od broja 20, bluberija od broja xy, poneki tvrdi DD specijal, zagora ili nesto trece u HC? ili cekate da prvo izadju sve prethodne epizode u HC, pa da onda kupite i ovo?
ja imam dosta toga protiv HC MV, ali ako nekom ne smeta sama cena i odabir stripa, a kolekcionar je, ne razumem druge navedene razloge.

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/03/2005 : 15:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
marlowe mudro zbori.

--
"Une femme de race ne se pose pas ce genre de questions. Elle sait."
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 08/03/2005 : 15:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:
Originally posted by vikic

ja jedva cekam da vidim Magica kojeg je crtao Parlov, a ako sam dobro upucen to bi trebalo biti oko 15. broja...

inace i meni se ne svida ideja da se od 7. broja krece sa HC-om, ali ako im je to stvarno bilo jedino rješenje, jebiga...

Prvi broj kojeg je nacrtao Parlov je 11, sljedeci je 16 itd...:-)

I went looking for soul, I bought some style
I wanted to meet God but you sold me religion...

Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 08/03/2005 : 16:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
dobronamjerna kritika mc-u:znam da vam je stigla nova roba,da je ducan malen itd,ali predugo se raspremate,ucinite to vikendom ili zatvorite radi inventure,nedopustivo je i neprofesionalno da vam je ducan sada sveden na jedan cetvorni metar,a ostalo je ogradjeno žutom trakom kao mjesto zlocina ili radovi na cesti.ljudi žele malo razgledati bez da ih zaskocite pitanjem:što ceš?takvih stvari više nema ni u najzabitijim ,a kamoli u knjižarama u centru zagreba!

Edited by - fantom on 08/03/2005 20:09:32
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 08/03/2005 : 17:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Ja cu i dalje kupovati Magica Venta, bez obzira hoce li izlaziti u "hard core" ili "soft core" verziji!

nobody else could ever take the place of you nobody else could do the things that you could do
no one else I guess could hurt me like you did I didn't understand, I was just a kid

Edited by - kiky on 08/03/2005 17:11:47
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 08/03/2005 : 19:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ja cu ga isto kupiti ali ako i ovaj bude pun tipfelera onda prestajem sa kupovinom.

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/03/2005 : 20:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
E pa ja cu dobro razmislit dal cu kupiti ovaj HC MV... (MIslim da cu kupiti Zagora rade za te pare par mjeseci) Mada mi je MV-a žao što mu je tako loše. Bio je to dobra strip...

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 08/03/2005 : 20:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

E pa ja cu dobro razmislit dal cu kupiti ovaj HC MV... (MIslim da cu kupiti Zagora rade za te pare par mjeseci) Mada mi je MV-a žao što mu je tako loše. Bio je to dobra strip...

That was his power...

Sta znaci bio? I sada je dobar strip.

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/03/2005 : 20:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Sta znaci bio? I sada je dobar strip.
[/quote]

A jeste, al ja to nikad necu saznati ako ga ne kupim

That was his power...
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/03/2005 : 20:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
evo izasao gaston br. 5 i niko ne govori kako je to bez veze i kako nece to da kupuje zato sto se krenulo iz sredine, vec ce svi da ga kupe i samo se pitaju da li ce ikada izaci ostali. ako usvojite isti kriterijum za MV, posebno sto je receno da su u planu i ostali brojevi u ovoj opremi, a cena je 6 evra, ne vidim zasto bi neko prekidao s kupovanjem ovog stripa. sto se tice tipfelera, meni je to upravo poslednja stvar koja mi smeta. ako je dobra stampa, prihvatljiv prevod, dobar papir, uvez i korice, tipfeleri nece uticati na moju odluku o kupovanju necega.
kad nesto stavite na policu, koliko cesto ga ponovo citate od korica do korica i nailazite na te pomenute tipfelere? ne mnogo cesto, rekao bih. kad strip ponovo i uzmete u ruke, za taj utisak mnogo je bitnija stampa i ostale navedene karakteristike, posto ga uglavnom razgledate i prelistavate.

jgoran5
Senior Member

Croatia
1924 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 08/03/2005 : 20:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

da li ste kupili dzeremaju od broja 20, bluberija od broja xy, poneki tvrdi DD specijal, zagora ili nesto trece u HC? ili cekate da prvo izadju sve prethodne epizode u HC, pa da onda kupite i ovo?
ja imam dosta toga protiv HC MV, ali ako nekom ne smeta sama cena i odabir stripa, a kolekcionar je, ne razumem druge navedene razloge.

point taken.
slažem se.

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 08/03/2005 : 21:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

evo izasao gaston br. 5 i niko ne govori kako je to bez veze i kako nece to da kupuje zato sto se krenulo iz sredine, vec ce svi da ga kupe i samo se pitaju da li ce ikada izaci ostali. ako usvojite isti kriterijum za MV, posebno sto je receno da su u planu i ostali brojevi u ovoj opremi, a cena je 6 evra, ne vidim zasto bi neko prekidao s kupovanjem ovog stripa. sto se tice tipfelera, meni je to upravo poslednja stvar koja mi smeta. ako je dobra stampa, prihvatljiv prevod, dobar papir, uvez i korice, tipfeleri nece uticati na moju odluku o kupovanju necega.
kad nesto stavite na policu, koliko cesto ga ponovo citate od korica do korica i nailazite na te pomenute tipfelere? ne mnogo cesto, rekao bih. kad strip ponovo i uzmete u ruke, za taj utisak mnogo je bitnija stampa i ostale navedene karakteristike, posto ga uglavnom razgledate i prelistavate.

Tipfeleri su itekako bitni. Za taj novac ocekujem profesionalan rad. A te tipfelere kod SC-a nikada necu shvatiti. Zar je ljudima tesko da nesto kontrolisu par puta? Ovakve greske se ne bi uopste trebale desavati.

Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 08/03/2005 : 22:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
quote:
Originally posted by jang

vidim na MC sajtu da je Zagor 106 izašao
Edvine, kod MV 8 vam piše da ima mekane korice

hvala, dosta bitna razlika!
mv 8 se prodaje skoro isto, zasad, kao i prijašnji brojevi, samo je pitanje dal ce se u prvih tjedan dana ispucati svi zainteresirani ili ce to potrajati. sve ti je to ko lutrija, kad bi znao unaprijed, obogatio bi se.
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 08/03/2005 : 22:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
quote:
Originally posted by fantom

dobronamjerna kritika mc-u:znam da vam je stigla nova roba,da je ducan malen itd,ali predugo se raspremate,ucinite to vikendom ili zatvorite radi inventure,nedopustivo je i neprofesionalno da vam je ducan sada sveden na jedan cetvorni metar,a ostalo je ogradjeno žutom trakom kao mjesto zlocina ili radovi na cesti.ljudi žele malo razgledati bez da ih zaskocite pitanjem:što ceš?takvih stvari više nema ni u najzabitijim ,a kamoli u knjižarama u centru zagreba!

Da, malo je nezgodno, znam, ali nemože se razgledavati ako se nemože ni hodati, nažalost. To je tako 3 puta
godišnje po 3 dana.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/03/2005 : 00:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

a meni je kp 15 mnogo bolji od kp 14.

sveta istina!!!!!
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 09/03/2005 : 17:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
A sad dva artikla za darkere..
Bauhaus Killer
http://www.morecomics.hr/item/1831
i
The Village
http://www.morecomics.hr/item/1830
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/03/2005 : 17:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
evo nama Nathana..............
Go to Top of Page

Mailman
Senior Member

Croatia
1690 Posts

Member since 26/12/2001

Posted - 10/03/2005 : 09:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mailman a Private Message
quote:
Originally posted by edvin

quote:
Originally posted by fantom

Da, malo je nezgodno, znam, ali nemože se razgledavati ako se nemože ni hodati, nažalost. To je tako 3 puta
godišnje po 3 dana.

Jeste složili sad?

How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 10/03/2005 : 09:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

A sad dva artikla za darkere..
Bauhaus Killer
http://www.morecomics.hr/item/1831
i
The Village
http://www.morecomics.hr/item/1830

edvine jesi primio moju narudzbu? Treba mi odgovor do danas jer moram obavijestiti kolegicu da dodje po robu.

Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 10/03/2005 : 14:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
edvine,zašto ne narucujete i horusove markove kad s abatonom i systemom redovito suradjujete?
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3992 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 10/03/2005 : 14:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:

godišnje po 3 dana.

ne bih imao nista protiv ni da je tako 12 puta po 3 dana godisnje!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/03/2005 : 19:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Zar u MoreComics nema Horusovih stripova?
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 10/03/2005 : 19:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
nema!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/03/2005 : 19:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Mislim da bi se to dobro prodavalo, i mislim da grese sto ih ne uzimaju...
Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000