forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novo u More Comicsu: Zekan:Blacktown
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 29/03/2005 : 13:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

globinjo, andreuccijev i chiarolin zagor je bolji od ferrijevog

sta andreuci i chiarola crtaju zagora????? to je nesto novoga??
ja sam do sada mislio da oni crtaju neku karikaturu koja nosi zagorovu majcu i mase naokolo zagorovom sjekirom!!!
izgleda da je velika kriza u bonelijevoj kuci kada svakome daju da crta za njih...

I'll tell you the TRUTH:
'Your SOUL will BURN in
the LAKE of FIRE !!!'
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 29/03/2005 : 13:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Ni Andreuccija!

Znaci pitanje bi trebalo biti, zasto je SAF objavio Kubertovog Texa. Dobro, jer su si dobri.

A Bernard ce to objaviti, jer je to jedini SAF-ov Tex Gigante? Ima li ih vise, postavi se pitanje, koje sam i ja postavio. Zasto Bernard odabire bas Kuberta?

Jack the Black.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/03/2005 : 13:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Postoji mogucnost da je kupovina prava za stripove slicna kao kupovina prava za videokasete, gde ti distributeri, kada uzmeš za svoj video klub neki hit, uvale i gomilu B kategorije dubreta, koje samo po sebi ne bi nikada prodali. Dakle, možda je deal išao "Važi, može Maxi Zagor, ali moraš da uzmeš i Kubertovog Texa, to kao ide u paketu".

A možda je Bernieja jednostavno baš briga, kao pri odabiru specijalaca.

--
"Nothing makes a writer better than a fucked up childhood."
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 29/03/2005 : 14:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by stinky

globinjo, andreuccijev i chiarolin zagor je bolji od ferrijevog

meni ne,jebeš zagora s kockastom glavom...poštujem to šta su ti oni bolji,ali ne tvrdim da je ferri bog za njih,ali mi se jednostavno ne svida crtež,ali scenarij je vrlo dobar,epizode s anasazima i kainom prije afrike su odlicne...meni je npr. donatelli vrlo dobar,da ne govorim o bignotiju i tkacu

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!

ok
ti si dao izjavu i ja sam dao izjavu i imamo dvije izjave i to je to;)

(a donateli i bignoti su takoder slabi hehe)

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/03/2005 : 15:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
ja sam svoje misljenje rekao. nabavite kubertovog teksa, ili ga procitajte, pa cemo raspravljati. ne vidim cemu takva jagma.

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/03/2005 : 15:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

ja sam svoje misljenje rekao. nabavite kubertovog teksa, ili ga procitajte, pa cemo raspravljati. ne vidim cemu takva jagma.

Ja sam ga nabavio vec davno i pokajao sam se. Zar ti onaj kauboj stvarno lici na Texa?

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/03/2005 : 15:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Ja sam ga procitao. Za tebe nisam siguran.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 29/03/2005 : 16:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Dobro. U stvari nije ni vazno sta je odabrao Bernard. Prodavat ce se isto bio Kubertov ili neki drugi Tex.

Meni nije bas drag, ali nije da ga ne moram. Abraham Stone prolazi, isto i Fax froma Sarajevo koliko sam imao prilike vidjeti.

Vise mi je poblem u Texu, nego crtacima .

Jack the Black.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/03/2005 : 16:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by mike

Prodavat ce se isto bio Kubertov ili neki drugi Tex.

Nece. Ja sam prvi koji ga necu kupiti baš zato što je Kubertov. A svaki drugi bih uzeo.

--
"Nothing makes a writer better than a fucked up childhood."
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 29/03/2005 : 16:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by mike

Prodavat ce se isto bio Kubertov ili neki drugi Tex.

Nece. Ja sam prvi koji ga necu kupiti baš zato što je Kubertov. A svaki drugi bih uzeo.

Haha. Bas je svejedno proda li se 500 ili 505 komada.

Jack the Black.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3992 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 29/03/2005 : 16:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
he,he ja cu ga kupit samo zato sto je kubertov, a svaki drugi ne bih!

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/03/2005 : 16:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
cudna smo mi banda ovdje na forumu. najprvo svi molimo i preklinjamo da želimo maxi to i maxi ovo, pa gigant to i gigant ovo. A kad Bernard nešto izda, onda svi jao pa zašto ovog a ne onog, pa ovog necu kupit iz principa......
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/03/2005 : 18:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Ja sam ga procitao. Za tebe nisam siguran.

procitao, procitao, hvala na pitanju. eno ga cuci na polici vec 2 nedelje. jel' treba da slikam policu pa da stavim sliku na forum?
procitao sam ga u dahu i veoma mi se svideo.
samo safovo izdanje je odlicno, stampa fantasticna, debeli zuckasti papir - praznik za nekolicinu cula.
inace, sto ti mene napadas sto sam rekao da mi se svidja strip? cemu te aluzije? imas li nesto protiv kuberta, teksa, kubertovog teksa ili mene licno?

Edited by - marlowe on 29/03/2005 18:31:56
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/03/2005 : 23:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ne, ne napadam te jel si rekao da ti se strip svidja nego sto mislim da ga nisi procitao. Ako zaista jesi, a valjda jesi, mada nisam znao da ga je SAF izdao na engleskom, i zaista ti se "veoma svideo", onda ok, nemamo sto dalje pricati. Po meni, ono nema veze ni s Texom niti s Kubertom, ali dobro. Bas bi mogao napraviti recenziju...

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/03/2005 : 23:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
nikada ne govorim napamet, niti lazem da sam procitao nesto sto nisam.
inace, video sam pre par godina, cini mi se, i izdanje u koloru, a4, ali ovo c/b smanjeno mi se vise svidja. ono je bilo valjda neko holandsko ili nemacko. zaboravio sam.

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/03/2005 : 23:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Smanjeno mozda i izgleda bolje, da se smanje sve ne praznine koje su ostavljene na zadnjih stotinjak stranica...

Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 30/03/2005 : 00:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
quote:
Originally posted by zveles

he,he ja cu ga kupit samo zato sto je kubertov, a svaki drugi ne bih!

isto!!
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 30/03/2005 : 07:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
quote:
Originally posted by Thommo

Što je ovo, niko ne može napisati tocno! :-)
Na stranu ovo, ako su uobicajeni kolor albumi na 48 str. cca 60-70kn, a ovaj je 240 strana, koliko ce koštati?! 200 kn? 250?
Ja volim Texa, ali toliko novaca necu dati. U Italiji ce me taj Texone doci max. 10 eura, znaci 75 kn.
** Thommo was here! **

Ma to su gluposti, odredivati cijenu albuma prema broju stranica!
Btw. Tintina hc (malih) ima još dosta, a novo je u znaku satane!
666:
http://www.morecomics.hr/item/1862
http://www.morecomics.hr/item/1863
http://www.morecomics.hr/item/1864
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1255 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 30/03/2005 : 08:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
Cekajte, sad mi nije jasno: u kojem formatu ce izaci? Kako to c/b smanjeno, kad je original Texone a4?

** Thommo was here! **
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 30/03/2005 : 08:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Smanjeno mozda i izgleda bolje, da se smanje sve ne praznine koje su ostavljene na zadnjih stotinjak stranica...

Opcenito su mi svi ti giganti izgledali šuplje i radeno na brzinu, i martin mystere i tex i magnus i parlov i allesandrini.
Sve je to industrija!
Javno se obracam Bonelliju:
"Gospodine Bonelli, dajte ljudima odrešene ruke, menojte ih tjerati da crtaju uvijek jedan te isti strip! To je poniženje za autore, koliko god ih platili!"
Isto sam pismo uputio u Marvel i DC.
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 30/03/2005 : 08:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
Originally posted by edvin
Opcenito su mi svi ti giganti izgledali šuplje i radeno na brzinu, i tex i magnus
Magnusov Texone ti izgleda suplje i radjen na brzinu? Jaoooo, pogledaj ti to ponovo!

Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 30/03/2005 : 09:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
quote:
Originally posted by VJ

quote:
Opcenito su mi svi ti giganti izgledali šuplje i radeno na brzinu, i tex i magnus
Magnusov Texone ti izgleda suplje i radjen na brzinu? Jaoooo, pogledaj ti to ponovo!

Nemoj to shvacati osobno previše, budem pogleadao.
Vidiš da je to sve bila više stilska figura.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/03/2005 : 09:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Edo ak si u ducanu, daj mi molim provjeri imas li XIII 2 i 3. Nadam da si narucio Korrigans i Techotise.

Do you Yahoo? :)

Jack the Black.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/03/2005 : 09:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by VJ

quote:

Pa kako nije nabrzinu, nastancao je tih 240 tabli u 6 godina

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 30/03/2005 : 10:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Zaista:)

My God, it's full of stars!
Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000