forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novo u More Comicsu: Zekan:Blacktown
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/07/2005 : 11:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Sejo, 100% pouzdana informacija? AKo jest, to je odlicno za moje zadovoljstvo, a s druge strane, nepovoljno za moj novcanik...
Hoce li biti neka linija koja daje popust na stripove novodiplomiranim studentima?

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...

100 %

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/07/2005 : 11:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by SejoSexon

Ja na talijanskom citam samo M Noa, DD, MV i Dampyra. MM i NN su mi jos preteski za citanje.

Ajd za MM, on i meni pravi glavobolje (radnju onog dvadesetogodišnjeg jubilarca sam shvatio tek iz treceg citanja - mada to ima veze i sa time što je debilna radnja ), ali NN je prilicno lagan...

S druge strane, DD, kada ga piše Barbatova, može da bude i zeznut.

--
"Non c'e niente di piu triste di
un sogno che muore."

Djole, kod NN vise mislim na strucne izraze (kod kompjutera, masina itd.), a cijeli NN je SF tako da tu imam problema.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 12/07/2005 : 12:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
A dobro, strucni termini su u 99% technobabble, i bolje je bez njih, jer ne znace ništa. ;)

--
"Non c'e niente di piu triste di
un sogno che muore."
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/07/2005 : 14:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Što je ovo??? Dva speca

pa dugin most je regularac

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/07/2005 : 15:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Što je ovo??? Dva speca

Sad ti mene shvacaš doslovno?

That was his power...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/07/2005 : 16:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Što je ovo??? Dva speca

Sad ti mene shvacaš doslovno?

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 13/07/2005 : 12:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
Upravo sam se vratio iz MC, dosli su "Dugin most" i MM i MN i jos mnogo toga, nisam imao dosta para pa nisam ni gledao , samo sam zgrabio prvo sto mi je doslo pod ruku i zbrisao... uglavnom, da znate.

edit - moram pohvaliti Raula na profesionalnosti i ljubaznosti. Prilikom ispravljanja jedne greske koja se jucer dogodila, nije ni trepnuo ni provjeravao, samo mi je rekao neka si uzmem svoje. Svaka cast.

... She screams out Jack the Ripper
Every time I try to give that girl a kiss...

Edited by - Witchblade on 13/07/2005 12:30:55
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/07/2005 : 12:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Witchblade

Upravo sam se vratio iz MC, dosli su "Dugin most" i MM i MN i jos mnogo toga, nisam imao dosta para pa nisam ni gledao , samo sam zgrabio prvo sto mi je doslo pod ruku i zbrisao... uglavnom, da znate.

Znaci zgrabio si Dugin most

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 13/07/2005 : 12:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:

... isprva, ali onda sam u glavi cuo prijekoran Sejin glas, pa sam pokajnicki dodao i Mr. No-a

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 13/07/2005 : 12:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:

edit - moram pohvaliti Raula na profesionalnosti i ljubaznosti. Prilikom ispravljanja jedne greske koja se jucer dogodila, nije ni trepnuo ni provjeravao, samo mi je rekao neka si uzmem svoje. Svaka cast.

Ajmo Edvine....da cujemo novosti, što je novoga
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 13/07/2005 : 12:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:

Ajmo Edvine....da cujemo novosti, što je novoga
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/07/2005 : 12:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

... isprva, ali onda sam u glavi cuo prijekoran Sejin glas, pa sam pokajnicki dodao i Mr. No-a

Ipak si cuo glas pravde!

Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 13/07/2005 : 13:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
vrlo , vrlo dobar mr.no protiv ninje. baš sam guštao citati kao i zagor dugin most.
jako sam zadovoljan jucerašnjom kupnjom!

one shot, one kill
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1255 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 13/07/2005 : 13:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
quote:

Sejo, 100% pouzdana informacija? AKo jest, to je odlicno za moje zadovoljstvo, a s druge strane, nepovoljno za moj novcanik...
Hoce li biti neka linija koja daje popust na stripove novodiplomiranim studentima?

That was his power...

Ajde, ajde, ipak je 3 dl pive tu kod tebe u hotelu 'Golf' 5,40 kn, a kod nas u gradu min. 9-10 kn. Kamo li u hotelima, i po 12!
Go to Top of Page

chemako
Average Member

Croatia
758 Posts

Member since 22/02/2004

Posted - 13/07/2005 : 14:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send chemako a Private Message
Koliko love za romane ovo lito...........Kao da su 70-te ili 80-te
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 13/07/2005 : 14:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by chemako

Koliko love za romane ovo lito...........Kao da su 70-te ili 80-te

stvarno puno...ja u petak ostavio nešto više od 500 kn za stripove, a vec danas moram po novog Texa, Zagora, Mr. Noa, MM-a, a izgleda da je došao i novi "Ciko......" veli Edvin

Edited by - nenno on 13/07/2005 14:08:45
Go to Top of Page

Rajher
New Member

Croatia
201 Posts

Member since 04/10/2004

Posted - 13/07/2005 : 14:11:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rajher's Homepage  Send Rajher a Private Message
quote:
Originally posted by Thommo

quote:

That was his power...

Ajde, ajde, ipak je 3 dl pive tu kod tebe u hotelu 'Golf' 5,40 kn, a kod nas u gradu min. 9-10 kn. Kamo li u hotelima, i po 12!

Pohvalno je i to da se može piti,ne samo da je jeftino...
Bar kad sam zadnji put degustiral onu crnu vodicu

- - - Owned by SaM - - -
http://free-ck.t-com.hr/Rajher/
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/07/2005 : 14:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Ja sam se šokirao kad sam vidio u novome Texu najave za "Dugin most" kolor 100 stranica 25 kn i Novi Ciko specijal "Chico arheolog",a sada vidim i da su došli u MC!Pa,još i MM i Mister No!Stvarno izvanredne vijesti.Znao sam da nam Bernie priprema još iznenadenja ali nisam se nadao ni Zagoru u boji ni Ciku.
Mnogo ljudi sa foruma je tražilo onaj "Chico bandit"epizodu,ali neka,bit ce vrimena i za to,ako stvar prije ne objave pirati.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 13/07/2005 : 14:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
Što se tice Chico specijalaca ja sam za to da se ponovno objave i oni izdani u sklopu Zlatne serije (Indijanc Ciko, Ciko šerif....) za razliku od ovih današnjih ti mi se cine dosta bolji, pogotovo što ih sad nemam u svojoj kolekciji
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 13/07/2005 : 14:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
ja sam za reprint fanta chico!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 13/07/2005 : 14:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by fantom

naravno i on
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 13/07/2005 : 14:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:

Slazem se. Definitivno najbolji Chico.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/07/2005 : 14:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

e taj mi je dosadan,bolji mi je serif i indijanac...

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/07/2005 : 14:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Meni je najdraži Sclavijev Horror Ciko!
ili kako su mu vrsni prevoditelji dali ime "Ciko u Drakulinom dvorcu"
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/07/2005 : 15:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
ovo je zlatni juli

Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000