forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novo u More Comicsu: Zekan:Blacktown
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/07/2005 : 19:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:
Originally posted by VALTER

Inace, za to kasnjenje su, ako se ne varam, krivi i forumasi koji su 2002. na anketi postavljenoj na ovom sajtu glasali za Ludensovo izdavanje dvadesetak stvarno losih epizoda koje je Slobodna 1994. (po meni s pravom) preskocila da bi krenula sa sjajnim ciklusem kojeg je otvorio "Nestali istrazivac".

ne bih želio da uvrijedim kolekcionare, ali mislim da je izdavanje onih, ruku na srce, stvarno loših 20 zagorovih epizoda bila velika greška od strane "ludensa" (jedino što mi se svidjelo od tih epizoda je "indijanska krv" i "zatrovani tomahawk") i ako je, kao što markos kaže, bernie stvarno poslušao te zahtjeve, po meni je pogriješio, a sad se pitam zašto ne posluša te iste zahtjeve forumaša kada su u pitanju NN i mr no specijalci, tex giganti, MM specijalci i ostalo da ne nabrajam. a svaki pravi kolekcionar je sigurno mogao naci nacina da nabavi u orginalu tih 20 epizoda, tako da u potpunosti podržavam odluku "slobodne dalmacije" da ih preskoci.

Upravo si preskocio jetset-a na listi usera sa najvise izgovorenih gluposti po broju postova.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 14/07/2005 : 20:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
svaki pravi kolelcionar želi imat sve epizode necega sokole a ne samo one " dobre " ( što god to znacilo)
daklem drug markos je u pravu
Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 14/07/2005 : 20:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

quote:

Inace, za to kasnjenje su, ako se ne varam, krivi i forumasi koji su 2002. na anketi postavljenoj na ovom sajtu glasali za Ludensovo izdavanje dvadesetak stvarno losih epizoda koje je Slobodna 1994. (po meni s pravom) preskocila da bi krenula sa sjajnim ciklusem kojeg je otvorio "Nestali istrazivac".

ne bih želio da uvrijedim kolekcionare, ali mislim da je izdavanje onih, ruku na srce, stvarno loših 20 zagorovih epizoda bila velika greška od strane "ludensa" (jedino što mi se svidjelo od tih epizoda je "indijanska krv" i "zatrovani tomahawk") i ako je, kao što markos kaže, bernie stvarno poslušao te zahtjeve, po meni je pogriješio, a sad se pitam zašto ne posluša te iste zahtjeve forumaša kada su u pitanju NN i mr no specijalci, tex giganti, MM specijalci i ostalo da ne nabrajam. a svaki pravi kolekcionar je sigurno mogao naci nacina da nabavi u orginalu tih 20 epizoda, tako da u potpunosti podržavam odluku "slobodne dalmacije" da ih preskoci.

Upravo si preskocio jetset-a na listi usera sa najvise izgovorenih gluposti po broju postova.

Markose, uskoro mozes sastaviti ljestvicu

Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
http://robertscorner.blogspot.com/
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/07/2005 : 21:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
quote:

quote:

quote:

Hej, mozemo vidjetu tu listu?

Jack the Black.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 14/07/2005 : 21:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

prva stvar, to što ti drugacije mišljenje s kojim se uzgred ne slažeš smatraš glupošcu, to je tvoj osobni problem. ja nisam kolekcionar niti zagora, niti bilo kojeg ponaosob stripa, nego citam, volim i kupujem skoro sve bonellijeve stripove kada god mi financijska situacija to dozvoljava. ali dopusti i drugo mišljenje i drugaciji stav. druga stvar, zar nikom nije palo napamet da su oni istinski kolekcionari vec odavno imali tih 20 epizoda kada ih je "ludens" objavio? ostajem pri svom mišljenju, jer smatram da nakon vec objavljenih 70 i nešto epizoda u "SD" nije trebalo se sad odjednom vracat 10 godina unazad. i toliko od mene što se tice ove teme.
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 14/07/2005 : 22:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
evo i tvog prijatelja markose,jet seta,nakon dosta dana pauze,vidim da ne možeš bez mene...koliko vidim ,kada procitam sve te postove zakljucujem da tu ima jako puno pametnih ljudi sa zanimljivim komentarima i idejama.isto tako vidim da tu samo jedna osoba glumi najpametnijeg i obavezno se konfrontira sa skoro svakim...predlažem ti da kad prodaš sve kenove(ja cu kupit 2 kompleta) odeš do neke vracare...da ti skine sve te uroke što te cine tako nervoznim...
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 14/07/2005 : 23:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

quote:

prva stvar, to što ti drugacije mišljenje s kojim se uzgred ne slažeš smatraš glupošcu, to je tvoj osobni problem. ja nisam kolekcionar niti zagora, niti bilo kojeg ponaosob stripa, nego citam, volim i kupujem skoro sve bonellijeve stripove kada god mi financijska situacija to dozvoljava. ali dopusti i drugo mišljenje i drugaciji stav. druga stvar, zar nikom nije palo napamet da su oni istinski kolekcionari vec odavno imali tih 20 epizoda kada ih je "ludens" objavio? ostajem pri svom mišljenju, jer smatram da nakon vec objavljenih 70 i nešto epizoda u "SD" nije trebalo se sad odjednom vracat 10 godina unazad. i toliko od mene što se tice ove teme.

Evo ja recimo sebe smatram PRAVIM kolekcionarom što god to znacilo. E sad moje pitanje tebi glasi: A DI BI JA MOLIM TE NABAVIO TIH 20 BROJEVA?

P.S. Nemoj mi prodavat spiku da bih trebao imati tal. originale
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/07/2005 : 23:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

nisam se referirao na dio o preskakanju nego na ovo:

sad se pitam zašto ne posluša te iste zahtjeve forumaša kada su u pitanju NN i mr no specijalci, tex giganti, MM specijalci i ostalo da ne nabrajam. a svaki pravi kolekcionar je sigurno mogao naci nacina da nabavi u orginalu tih 20 epizoda, tako da u potpunosti podržavam odluku "slobodne dalmacije" da ih preskoci.

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 14/07/2005 : 23:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

Moguce je da im je netko sugerirao da su lose, a da uskoro krece novi projekt Zagora na proputovanju Sjevernom Amerikom. Sergio Bonelli je sam u Zagorovoj posti najavljivao taj ciklus ("Mogu obecati da ce Zagor uskoro postati lutalica. Upravo radimo na projektu gdje on odlazi na Jugozapad medju Apace, Komance i Meksikance". SD #2) pa su se mozda odlucili da sto prije krenu s njim jer bi publici to bilo primamljivije od epizoda koje su slijedile kronoloskim redom.

Gle, moguce je ovo što ti tvrdiš ali ja jednostavno ne vjerujem u to. Lik koji je u SD-u odredivao šta ce se izdavat il nije imao pojma il ga je bolio curac. Preskocio je sve što se dalo preskociti osim redovnog LL-a.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/07/2005 : 23:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by jetset

evo i tvog prijatelja markose,jet seta,nakon dosta dana pauze,vidim da ne možeš bez mene...koliko vidim ,kada procitam sve te postove zakljucujem da tu ima jako puno pametnih ljudi sa zanimljivim komentarima i idejama.isto tako vidim da tu samo jedna osoba glumi najpametnijeg i obavezno se konfrontira sa skoro svakim...predlažem ti da kad prodaš sve kenove(ja cu kupit 2 kompleta) odeš do neke vracare...da ti skine sve te uroke što te cine tako nervoznim...

Da, naravno da ne mogu bez tebe, nema dana da ne pomislim gdje li si sad i sto radis I nisam nimalo nervozan, dapace, sutra idem na godisnji i jako sam sretan i opusten! Ja tebi savjetujem da malo pazljivije citas moje postove pa ces vidjeti da se ne konfrontiram sa svakim nego sa jako malo ljudi, a posebno me iritiraju postovi ljudi koji misle da su kompetentni kreirati neciju izdavacku i poslovnu politiku i prosipati gluposti iznoseci svoje zakljucke i tvrdnje o stvarima o kojima apsolutno nemaju pojma.

Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 14/07/2005 : 23:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
quote:

quote:

quote:

nisam se referirao na dio o preskakanju nego na ovo:

sad se pitam zašto ne posluša te iste zahtjeve forumaša kada su u pitanju NN i mr no specijalci, tex giganti, MM specijalci i ostalo da ne nabrajam. a svaki pravi kolekcionar je sigurno mogao naci nacina da nabavi u orginalu tih 20 epizoda, tako da u potpunosti podržavam odluku "slobodne dalmacije" da ih preskoci.

Da. I like girlz, po tvome stavu bi onda ionako bilo bezveze da se u Hrvatskoj izdavaju bilokakvi stripovi jer se mogu nabaviti originali.

Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
http://robertscorner.blogspot.com/
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/07/2005 : 01:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by fishleg

Da. I like girlz, po tvome stavu bi onda ionako bilo bezveze da se u Hrvatskoj izdavaju bilokakvi stripovi jer se mogu nabaviti originali.

zakljucak ti je za "no comment" rubriku, da ne kažem šta grublje.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/07/2005 : 01:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
markose, onaj dio na koji se referiše tvoj reply na moj post je više onako figurativno i kroz odredenu dozu šale izrecen, jer po tvom postu sa prethodne stranice da se zakljuciti da bernie sluša sve zahtjeve forumaša (što naravno ne stoji i vjerovatno i ne treba da stoji, jer gdje bi nam onda bio kraj), ali ono što meni nije ok s tvoje strane je tvoj pokušaj da svi ovdje "normalni" citatelji i u prvom redu kupci trebaju da prvo sagledavaju poziciju izdavaca, pa da tek onda na tom baziraju svoja mišljenja i stavove glede strip izdavaštva. to i sam znaš da nije moguce, jer na ovom forumu su 99,9% usera KUPCI i samo s te pozicije mogu sagledavati cijelu situaciju.

Edited by - I like girlz on 15/07/2005 01:12:52
Go to Top of Page

JORGE
Junior Member

Croatia
483 Posts

Member since 21/04/2004

Posted - 15/07/2005 : 02:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send JORGE a Private Message
Ja takoder mislim da svako ko cita i "skuplja" stripove o Zagoru nikada nebi bio za preskakanje niti jedne epizode.
Samo onaj koji kupuje te stripove (a kupuje ih sve) ima sebi za pravo prosuditi koja epizoda je loša, a koja nije.
Uostalom da nema pokoja lošija epizoda, nebi nam bilo toliko onih koje su nam odlicne.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 15/07/2005 : 06:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ne znam zasto ljudima smeta sto mi za Talijanima kasnimo 4-5 godina kao da je to bitna stvar. Bitno je da stripovi redovno izlaze, da se dobro prodaju i da nas Berni zaradi dosta love da bi mogao izdavati nova izdanja.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 15/07/2005 : 07:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message
Pa da. Ni meni nije bitno, koliko se kasni za talijanima.
Pa koliko samo kasne markos i dado sa kenovima in nikome ništa, a mogli su malo požuriti sa izdavanjem
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/07/2005 : 07:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Slovenac
Pa koliko samo kasne markos i dado sa kenovima in nikome ništa, a mogli su malo požuriti sa izdavanjem

da,stvarno su lijeni tovari

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/07/2005 : 10:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

markose, onaj dio na koji se referiše tvoj reply na moj post je više onako figurativno i kroz odredenu dozu šale izrecen, jer po tvom postu sa prethodne stranice da se zakljuciti da bernie sluša sve zahtjeve forumaša (što naravno ne stoji i vjerovatno i ne treba da stoji, jer gdje bi nam onda bio kraj), ali ono što meni nije ok s tvoje strane je tvoj pokušaj da svi ovdje "normalni" citatelji i u prvom redu kupci trebaju da prvo sagledavaju poziciju izdavaca, pa da tek onda na tom baziraju svoja mišljenja i stavove glede strip izdavaštva. to i sam znaš da nije moguce, jer na ovom forumu su 99,9% usera KUPCI i samo s te pozicije mogu sagledavati cijelu situaciju.

Ne, ja nisam rekao da slusa sve zahtjeve forumasa, nego bas taj specifican. I nisam uocio salu u tvom postu. Ovo ostalo u vezi kupaca i izdavaca je jos jedna glupost, jer opet mi stavljas u usta nesto sto nisam rekao i navodis zakljucke koji se odnikud ne mogu izvuci.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/07/2005 : 16:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
možda i nisi uocio, ali ja te ne mogu uciti da razlikuješ ironiju i ironicne postove od ozbilje.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/07/2005 : 17:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by JORGE

Ja takoder mislim da svako ko cita i "skuplja" stripove o Zagoru nikada nebi bio za preskakanje niti jedne epizode.
Samo onaj koji kupuje te stripove (a kupuje ih sve) ima sebi za pravo prosuditi koja epizoda je loša, a koja nije.
Uostalom da nema pokoja lošija epizoda, nebi nam bilo toliko onih koje su nam odlicne.

ovdje je došlo do jedne totalne zbrke i nesporazuma i pogrešnog interpretiranja. svako ko voli stripove normalno je da je protiv bilo kakvog preskakanja epizoda, ali ja sam mislio na odredeni kontinuitet u izdavanju. ako je vec SD u startu napravila grešku pa nije pocela sa tih 20 epizoda, smatram da nije bilo ok sad odjednom sa one price s mortimerom naciniti raskid tog istog kontinuiteta i vratit se na zagorove epizode iz 92. o tom govorim. i nije zagor jedini kome su preskakane epizode, i ostalim stripovima je to radeno nažalost, pa u "ludensu" nisu prekidali kontinuitet nego su nastavili gdje je "SD" stala.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/07/2005 : 08:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

možda i nisi uocio, ali ja te ne mogu uciti da razlikuješ ironiju i ironicne postove od ozbilje.

Da, samo mi jos to fali.

Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 16/07/2005 : 13:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:

quote:

ovdje je došlo do jedne totalne zbrke i nesporazuma i pogrešnog interpretiranja. svako ko voli stripove normalno je da je protiv bilo kakvog preskakanja epizoda, ali ja sam mislio na odredeni kontinuitet u izdavanju. ako je vec SD u startu napravila grešku pa nije pocela sa tih 20 epizoda, smatram da nije bilo ok sad odjednom sa one price s mortimerom naciniti raskid tog istog kontinuiteta i vratit se na zagorove epizode iz 92. o tom govorim. i nije zagor jedini kome su preskakane epizode, i ostalim stripovima je to radeno nažalost, pa u "ludensu" nisu prekidali kontinuitet nego su nastavili gdje je "SD" stala.

je li doslo do zbrke i nesporazuma i pogresnog interpretiranja???

ako vec nisi kolekcionar sta tebe koji kura* boli kojim su redoslijedom izdavali stripove izdavaci u nas??? i da li je ludens popunio tu rupu u izdavanju??
kako je to ponekad ironicno kada se nadje neki full jebeno nadobudan i bistar tip koji je u zivotu procita 20 stripova,pa da "savjetuje"
raju koje epizode jesu dobre i treba ih objaviti,a koje nisu.

istina, mozda te preskocene epizode nisu vrhunac serijala,ali svakako nisu ni za baciti. kako jednom takvom covjeku objasniti sto znaci biti kolekcionar, biti ovisnik o stripovima?

uzas zivi kakvog sve naroda ima...

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 16/07/2005 : 13:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
ma smirite se malo. I I like girls ima pravo na svoje mišljenje, a mi imamo pravo na svoje. što se sada prickate oko prošle stvari?
Jes da je vruce, ali svejedno...
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 16/07/2005 : 14:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by jang

ma smirite se malo. I I like girls ima pravo na svoje mišljenje, a mi imamo pravo na svoje. što se sada prickate oko prošle stvari?
Jes da je vruce, ali svejedno...

hehe, demokracija
istina, covjek ima svoje misljenje, ja ga postujem, ali sam i iznio svoje misljenje o njegovom misljenju.

a da je vruce, vruce je :)
NHF
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/07/2005 : 16:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

quote:

quote:

je li doslo do zbrke i nesporazuma i pogresnog interpretiranja???

ako vec nisi kolekcionar sta tebe koji kura* boli kojim su redoslijedom izdavali stripove izdavaci u nas??? i da li je ludens popunio tu rupu u izdavanju??
kako je to ponekad ironicno kada se nadje neki full jebeno nadobudan i bistar tip koji je u zivotu procita 20 stripova,pa da "savjetuje"
raju koje epizode jesu dobre i treba ih objaviti,a koje nisu.

istina, mozda te preskocene epizode nisu vrhunac serijala,ali svakako nisu ni za baciti. kako jednom takvom covjeku objasniti sto znaci biti kolekcionar, biti ovisnik o stripovima?

uzas zivi kakvog sve naroda ima...

uh jebote, covjek bi pomislio da si dobio cir dok si pisao ovaj svoj post reply. a na komentar: kako je to ponekad ironicno kada se nadje neki full jebeno nadobudan i bistar tip koji je u zivotu procita 20 stripova,pa da "savjetuje" raju koje epizode jesu dobre i treba ih objaviti,a koje nisu. mogu samo da se nasmijem, a s ovim: uzas zivi kakvog sve naroda ima... se u potpunosti slažem.
Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000