forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novo u More Comicsu: Zekan:Blacktown
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/12/2005 : 12:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Lagal sem hehe . Sicer pa imas prav jang, moral bi se malo umirit. Nic vec ne gre za cote, punco in prosti cas, ampak se samo za stripe. Treba bo diplomirat in v sluzbo cimprej!

Jack the Black.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 12/12/2005 : 16:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Uvijek se razveselim kad vidim da je izašao novi Ken Parker od Systema.Daj Bože da izdrže do kraja.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 12/12/2005 : 17:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Uvijek se razveselim kad vidim da je izašao novi Ken Parker od Systema.Daj Bože da izdrže do kraja.

Bond.James Bond.

još je sve bolje i bolje napravljen
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 12/12/2005 : 18:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Edvine, koji MM spec.? N
Misliš na gigante ili Berni ima neko iznenadenje za nas?

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

i mene to žarko zanima...
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 17/12/2005 : 06:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
Ma da giganti, nema specijala.
I Fordovi su došli, 24,25,26.
Evo linkova, al se nema šta vidjet. Mislim naslovnjaci, tehnicki problemi.
http://www.morecomics.hr/item/2584
http://www.morecomics.hr/item/2583
http://www.morecomics.hr/item/2582

"..pil sem bencin namest cajev, jedu sem kamne in saje, dihu sem penu in eter, pluvu in scal sem v veter, dajem ljudem svinjarijo, kradem od njih iluzijo, nos sem razbou generalu, živ sem ostal, vendar vem da mi zajec zlomi vrat ce mu damico podiram in verjamem da vsak tip je tak.."
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 20/12/2005 : 07:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Kako ce MC raditi preko blagdana? Oce biti otvoreno ovaj tjedan izmedju Bozica i Nove godine (ili ste u duhu kolektivnih godisnjih)?

Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 20/12/2005 : 12:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Bond.James Bond.

koliko brojeva ima do kraja?

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 20/12/2005 : 12:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by dule_car

quote:
Originally posted by Aco

Bond.James Bond.

to e to

Jos par ovih ne-Bonellija, a zatim 4 Bonelli specijalca.

Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 21/12/2005 : 09:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Kako ce MC raditi preko blagdana? Oce biti otvoreno ovaj tjedan izmedju Bozica i Nove godine (ili ste u duhu kolektivnih godisnjih)?

Radimo mi uvijek, "nema odmora dok traje obnova"!
Evo, napokon "Slaloma":
http://www.morecomics.hr/item/2572

"..pil sem bencin namest cajev, jedu sem kamne in saje, dihu sem penu in eter, pluvu in scal sem v veter, dajem ljudem svinjarijo, kradem od njih iluzijo, nos sem razbou generalu, živ sem ostal, vendar vem da mi zajec zlomi vrat ce mu damico podiram in verjamem da vsak tip je tak.."
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 21/12/2005 : 10:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

što bi sada zatvarali kad ljudi najviše troše?
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 21/12/2005 : 11:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by jang

quote:

što bi sada zatvarali kad ljudi najviše troše?

Pa, navikao sam na bizarne nacine poslovanja u ovoj zemlji.

Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 22/12/2005 : 07:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
Ja još nisam, al valjda budem, prije nego otegnem papke..

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 22/12/2005 : 08:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Eh, da. Jel doslo sto Grendela u onoj mega-posiljci od prije mjesec dana? Imam onog Biukovic/Macan pa bi volio jos stogod ubosti.

Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 23/12/2005 : 14:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
Nije baš nešto, što te zanima..?
Ali došao je dugoocekivani Tex extra #1!
http://www.morecomics.hr/admin.php
I Alan Ford klasik 23-26 u tvrdom uvezu, te je reprintiran i AF 1 u tvrdom uvezu!
http://www.morecomics.hr/item/2597

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 23/12/2005 : 15:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Yes, tvrdi Alani! Evo mene uskoro!!!

Jack the Black.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 24/12/2005 : 11:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by edvin

Nije baš nešto, što te zanima..?

"Ponos vragova" je jedini kojeg imam tako da mi je svejedno, a procitao bi još kojeg. Ali, recimo da me "War child" najviše zanima, da vidim kako je to sve pocelo.

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 24/12/2005 : 11:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dule_car

quote:
Originally posted by Aco

Bond.James Bond.

to e to

Jos par ovih ne-Bonellija, a zatim 4 Bonelli specijalca.

i njih ce izdati?? znaci mozemo ocekivati sigurno jos 8 - 10 kenova??

ZAGOR PRICA...
Samo cetiri miliona ljudi imaju "srecu" da zive u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu "srecu" ali imaju sve ostalo ....
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 25/12/2005 : 19:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by nedim

i njih ce izdati?? znaci mozemo ocekivati sigurno jos 8 - 10 kenova??

ZAGOR PRICA...
Samo cetiri miliona ljudi imaju "srecu" da zive u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu "srecu" ali imaju sve ostalo ....

Hoce li njih izdati ne znam, o ostalo je još ovo:

La carovana Donaver (KP c13) Ortiz / Mantero-Berardi
I condannati (KP sp1) Frisenda-Zuccheri / Mantero-Berardi
Ai tempi del Pony Express (KP sp2) Milazzo / Berardi
La avventure di Teddy Parker (KP sp3) Trevisan / Berardi
Faccia di rame (KP sp4) Vannini-Milazzo / Berardi

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 28/12/2005 : 12:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message
super!! hvala alene. dugo trazim odgovor na pitanje koliko ce ih jos izaci. tnx

ZAGOR PRICA...
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 28/12/2005 : 22:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
libellus ken-oku ugodan,polici u ormaru težak,novcaniku neugodan,system ken-optimalan

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 28/12/2005 : 22:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by jetset

libellus ken-oku ugodan,polici u ormaru težak,novcaniku neugodan,system ken-optimalan

živio sc,dolje hc

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 29/12/2005 : 08:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
[/quote]
"Ponos vragova" je jedini kojeg imam tako da mi je svejedno, a procitao bi još kojeg. Ali, recimo da me "War child" najviše zanima, da vidim kako je to sve pocelo.
[/quote]

Nažalost, War Child je out of print, vec se dugo ne može naruciti.
Naleti tu i tamo second hand, ali jako rijetko..

U meduvremenu je stigao novi Endem i Zagor 116:
http://www.morecomics.hr/item/2608
http://www.morecomics.hr/item/2609

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 29/12/2005 : 09:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Martija jos uvek nema?

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/12/2005 : 09:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Zagor je tu, no vjerujem da ni MM nije daleko. Sad me ulovila euforija za MM tako da bi volio i dalje sebi ugadati novim citalackim štivom!

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 29/12/2005 : 09:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Vidim;) Dobar si ti decko.
:))

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000