forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novo u More Comicsu: Zekan:Blacktown
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 19/01/2006 : 10:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Zagori 5 i 6 su pirati u HC-u?
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 19/01/2006 : 10:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
Vidite kakvi ste, još nedavno st kukali za tvrdoukoricenim verzijama omiljenih strip junaka.. :-)
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 19/01/2006 : 10:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Zagori 5 i 6 su pirati u HC-u?

Ma domaci sp. 5 i 6, vidi na sajtu..
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/01/2006 : 10:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Edvine hoce li izaci šta novo do subote??

P.S. Mark & Blek HC je stvarno perverzno!

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 19/01/2006 : 10:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
HC Zagor "Dugin most" = 35 kuna!
Ovo uzimam odmah!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 19/01/2006 : 11:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

al pošto volim pervezije, kupit cu ih

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/01/2006 : 11:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by nenno

quote:

al pošto volim pervezije, kupit cu ih

Stvarno si perverzan!

Jedina Bonelli HC izdanja koja kupujem su KP i Dampyr, i ako Bog da MV Libellus.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 19/01/2006 : 11:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:

Stvarno si perverzan!

Jedina Bonelli HC izdanja koja kupujem su KP i Dampyr, i ako Bog da MV Libellus.

[/quote]

Ma, necu, naravno....Ostat cu i dalje kod HC i SC A. Forda samo, a ostale koji izlaze samo kao HC niti ne spominjem.....

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 19/01/2006 : 13:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Zvuci kao neka devetnaestosjecanjska sala.

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/01/2006 : 13:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
meni je to savrseno logicno.
zanima me samo da li je izdanje na istom papiru, u istoj opremi i sa istom stampom (uz eventualne iste reklame)?

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 19/01/2006 : 14:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
he he , ja odma' uzimam dugin most, volim taj hc

ne okreci se, sine
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/01/2006 : 18:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

zanima me samo da li je izdanje na istom papiru, u istoj opremi i sa istom stampom (uz eventualne iste reklame)?

Zar ti i to nije logicno?
Nemam pojma, predpostavljam da je, sto je naravno logicno.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2006 : 18:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Sad ce biti galame.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Zasto,ovo je super vest.Na kraju krajeva svako ima izbor - ja sam licno jedva cekao HC izdanja Zagora,a ko ne zeli ima SC.

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 19/01/2006 : 18:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
Imam li ja to osjecaj da ce od sada svi novi specijali izlaziti u HC...
A ovo sve skupa izgleda ako neslana zajebancija...

"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/01/2006 : 19:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:

Zar ti i to nije logicno?
Nemam pojma, predpostavljam da je, sto je naravno logicno.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

naravno da je logicno, samo bih ipak voleo i neciju opazajnu potvrdu.

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 19/01/2006 : 19:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
HC!!!!!!! jeeeeeeeeeeeeee..napokon
ah ne, vec ih iman u sc zaboravio sam

samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit cu se!!!
prljavi Harry: ti se zapali, a mi cemo napraviti roštilj.
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 19/01/2006 : 21:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
Ovog Zagora u boji je OK što su izdali u HC ali ovo ostalo je bezveze pogotovo Blek i Mark.

Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 19/01/2006 : 22:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
ma da ,vec vidim kako mi svako jutro raznosac novina donosi jutarnji list HC,težak jedno pol kile,e i sebe kako ih kolekcioniram jer mi super izgledaju,s tim da cu za potrebe buduce kolekcije iznajmit jedan cijeli velesajamski paviljon.....
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 19/01/2006 : 22:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
Mislim da stvarno nema potrebe za pljuvanjem po ovim HC izdanjima. Izdavac ih je ionako svima prvo ponudio u SC verziji tako da ne moze nitko reci da nema izbor. Neki ljudi nikad nisu zadovoljni...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/01/2006 : 23:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

naravno da je logicno, samo bih ipak voleo i neciju opazajnu potvrdu.

A sto tebe konkretno muci? Sto nam zelis reci?

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/01/2006 : 23:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by altair

Mislim da stvarno nema potrebe za pljuvanjem po ovim HC izdanjima. Izdavac ih je ionako svima prvo ponudio u SC verziji tako da ne moze nitko reci da nema izbor. Neki ljudi nikad nisu zadovoljni...

Ma samo traze svoj komadic paznje, njima nije bitna cijena i izdanje...
I kad imaju za 16 i 25 kuna zugaju na HC, a i 16 kuna je puno jer u Makedoniji
su takvi stripovi 6 kuna, ma da je za dzaba oni bi rekli da im se treba platiti
da to uopce donesu u svoj stan ili uzmu u ruke...
Samo me zanima sto bi rekli zugatori kad bi im na njihovom poslu sefovi rekli; cujte
mi znamo da u Kubi ljudi rade za 200 dolara godisnje a mi cemo vam platiti cak 300 dolara godisnje.
Ili da im policajci za brzu voznju od prekoracenih 10 na sat naplate kaznu od 300 eura
jer znas oni su culi da su takve cijene u Svedskoj.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/01/2006 : 23:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by jetset

ma da ,vec vidim kako mi svako jutro raznosac novina donosi jutarnji list HC,težak jedno pol kile,e i sebe kako ih kolekcioniram jer mi super izgledaju,s tim da cu za potrebe buduce kolekcije iznajmit jedan cijeli velesajamski paviljon.....

Sto se ti sekiras, uvijek mozes naruciti makedonski dnevnik ili ultrinski vesnik ako
ti cijena i oblik jutarnjeg ne budu odgovarali...

Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 20/01/2006 : 22:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
Ajdete ljudi, sve je jasno, nema predaje. Kapitlizam ne prašta nikome!
Nego, izašli su novi DDEX 36 i Tex Viler 73, samo u mekom izdanju.
Te novi Pipci 3, a stigle su dakonije iz nedaleke Panonije..
XIII vol.9
Konan vol.1
Stripoteka 1013
Danas u ducanu, sutra na sajtu.
Pohvala Zonjicu za liepu naslovnicu Pipaka:
"Lijepo bogami!"
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 20/01/2006 : 22:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
ponavljam opet pitanje, kako je DD toliko uranio. trebao je izaci tek u 2.misecu

za Texa ne triban reci ništa, ODUŠEVLJEN SAM DA NIJE OPET ZAKASNIO.TOOOOOOO!!!!!!!!!!

samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit cu se!!!
prljavi Harry: ti se zapali, a mi cemo napraviti roštilj.
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 20/01/2006 : 22:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
quote:

Edvine hoce li izaci šta novo do subote??

Eto, sad znamo i na to pitanje odgovor!
Pozdrav!
Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000