Author |
Topic |
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 14/02/2006 : 15:21:25
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by DeeCay
Odlièno! Nova Barbato!
Ne baš. Prièa Barbato, scenario Sclavi.
Kombinacija koja je dovela do katastrofalno loše epizode. Barbatova bi da se bavi strukturom liènosti, a Sclavi bi da nabacuje oniristièke sekvence. Rezultat je papazjanija koja je grða od Sna razuma.
-- "Stay drowned! Stupid Lazarus pit!"
gore od "sna razuma"? oj, Bože... |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12920 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 14/02/2006 : 15:46:37
|
quote: Originally posted by mpavin
quote: Originally posted by SejoSexon
i ako je DD ipak poèeo mjeseèno- bolje bi bilo da je texa stavio mjeseèno. u DD su skoro sve ove zadnje prièe smeæe. sjetite se samo ove zadnje
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
DD se prodaje puno bolje od Texa. A Berni živi od toga.
Ase ležit vojnik Gorèin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noæ i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
znam, i još mi nije jasno da se DD prodaje bolje od texa
Meni kod Texa valjaju jedino Villine naslovnice.
Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman. |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1924 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 14/02/2006 : 16:08:26
|
i ako je DD ipak poèeo mjeseèno- bolje bi bilo da je texa stavio mjeseèno. u DD su skoro sve ove zadnje prièe smeæe. sjetite se samo ove zadnje
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Ase ležit vojnik Gorèin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noæ i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
a šta tu nije jasno.dylan je bolji od texa.tex je zastarjelo sranje kojeg je pregazilo vrijeme isto kao i extra zagor.novi zagori su scenarijem i crtežem bolji od zastarjelih sranja koja izlaze u extra seriji a i ferria je pregazilo vrijeme.
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 14/02/2006 : 18:02:11
|
Mislis da si duhovit?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 14/02/2006 : 18:10:06
|
Je, sneg je napolju, poledica...
Hvala na brizi.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Posted - 14/02/2006 : 18:28:10
|
quote: Originally posted by mike
Samo mirno decki. Radujmo se radije, izgleda Dylan na jednomjesecnom ili?
Jack the Black.
e tako je. treba se veseliti stripu, a ne stalno cendrati kako ne valja ovo, ne valja ono, zastarjelo je i sliène gluposti.
one shot, one kill |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1924 Posts
Posted - 14/02/2006 : 19:30:12
|
quote: Originally posted by piquet
pazi da tebe nešto ne pregazi...
one shot, one kill
TRESU MI SE GAÆE ALI ÈINJENICA STOJI..
|
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1924 Posts
Posted - 14/02/2006 : 19:30:56
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Mislis da si duhovit?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
NE,SAMO SAM REALAN
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7818 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 14/02/2006 : 20:46:01
|
quote: Originally posted by jgoran5
a šta tu nije jasno.dylan je bolji od texa.tex je zastarjelo sranje kojeg je pregazilo vrijeme isto kao i extra zagor.novi zagori su scenarijem i crtežem bolji od zastarjelih sranja koja izlaze u extra seriji a i ferria je pregazilo vrijeme.
pravit æu se da ovo nisam proèitao kao da je Bog u tamnici dobar. tamo love neke lignje,hobotnice,arbune,brancine A i vidim da su ostali veæ "nahvalili" ovu novu epizodu
|
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1924 Posts
Posted - 14/02/2006 : 21:58:05
|
quote: Originally posted by jgoran5
pravit æu se da ovo nisam proèitao kao da je Bog u tamnici dobar. tamo love neke lignje,hobotnice,arbune,brancine A i vidim da su ostali veæ "nahvalili" ovu novu epizodu
a šta molim te pametno rade u zagoru i texu
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7818 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 14/02/2006 : 23:09:05
|
sade krumpire, što bi drugo ne da mi se više raspravljat...
|
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12920 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 14/02/2006 : 23:21:22
|
Ajde malo vi hardcore fanovi oladite, svako ima pravo reæ šta misli, ne morate odma zbog toga hvatat ljude za vrat.
Are you retarded or something? Who the hell do you think I am? I’m the goddamn Batman. |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
Posted - 14/02/2006 : 23:50:43
|
ajd još jednom: kad æe Hellboy 4-sjeme uništenja
Ej cika Ciko, ej cika Ciko. Marš klinac nisam ti ja Ciko, ja sam Zagor ! |
Edited by - mladen13 on 14/02/2006 23:51:27 |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 14/02/2006 : 23:53:24
|
quote: Originally posted by mladen13
ajd još jednom: kad æe Hellboy 4-sjeme uništenja
Ej cika Ciko, ej cika Ciko. Marš klinac nisam ti ja Ciko, ja sam Zagor !
To je veæ izašlo davno! |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6185 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 15/02/2006 : 00:48:24
|
Nemojte se svaðati.Ukusi su razlièiti i to je normalno - pa gdje bismo bili da nam se svima sviðaju iste stvari?
Bond.James Bond. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6185 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 15/02/2006 : 00:51:12
|
Nego edvine,kad dobijate novu robu i da li ste naruèili i XIII na engleskom(èuo sam da æe izlaziti po 3 epizode u TPB-formatu i u boji)?
Bond.James Bond. |
|
|
tom1979
Junior Member
Croatia
348 Posts
Member since 04/02/2005 |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 15/02/2006 : 14:25:43
|
quote: Originally posted by tom1979
MC je dobio francusko izdanje ALIEEEN-a Lewisa Trondheima (strip je, pa recimo, bez rijeèi).
To se zove vijest! Edo kuco stara, stavi u vrecicu!
Jack the Black. |
|
|
edvin
Senior Member
Croatia
1297 Posts
Member since 06/10/2002 |
Posted - 18/02/2006 : 06:58:24
|
Mike, pa ti nesmiješ u Hrvatsku da ne preneseš pticju gripu, ajoj što cemo sad?? Inace dobili smo i Mister O ponovo a Mister I nije stigao pa cu ga naruciti ponovo. ALIEEN izlazi u americi u sc i to izdanje stiže za par mjeseci, a ovo je originalno u hc-u.
Hellboy 4 ce doci tek danas (sorry) poslije 10h zajedno s novim Dylanom (11), http://www.morecomics.hr/item/2721, koji je komercijalniji od texa jer ga cita i druga polovica pucanstva (ženska), o razlozima necu da me ne napadnu BaBe, ali recimo samo da su prozaicni isto kao i u slucaju Korto Maltese-a, tj. decki su zgodni, visoki, mršavi i imaju crnu kosu.. U meduvremenu smo snizili cijene MV hc-a od Systema sa 55kn na 39kn do isteka zaliha... |
|
|
edvin
Senior Member
Croatia
1297 Posts
Member since 06/10/2002 |
Posted - 18/02/2006 : 07:01:11
|
E da, narucili smo i XIII u boji, samo ne puno komada.. Trebale bi valjda stici sa slijedecom pošiljkom za mjesec dana.. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29351 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Topic |
|