forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novo u More Comicsu: Zekan:Blacktown
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 31/05/2006 : 23:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Baš zato san to i napisa, šalin se naravno.

Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!

Uf, i bolje. Ako ukinu Zagora mogu si odmah pucat u glavu...

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 31/05/2006 : 23:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by Vorador

quote:

štedi metke...

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 31/05/2006 : 23:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

quote:

quote:

štedi metke...

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"

Prvo nek puca u jaja pa onda u glavu.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 31/05/2006 : 23:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:

koja ti je to taktika? a ne obrnuto

Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 01/06/2006 : 00:02:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

štedi metke...

U jaja nikad...

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 01/06/2006 : 10:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:

quote:

koja ti je to taktika? a ne obrnuto

Pa kako ce obrnuto?

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 01/06/2006 : 20:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:

Pa kako ce obrnuto?

nije me sad volja objašnjavati

Go to Top of Page

Kant
Average Member

Croatia
716 Posts

Member since 17/08/2004

Posted - 01/06/2006 : 21:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kant a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

E, i javi nam kad kupis kako si zadovoljan sa izdanjem.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Evo, kupila mi je bolja polovica BP izdanje V for Vendetta...Moram priznati da je prvi TPB koji imam na srpskom. Kako za jedan obimniji rad moram išcitati hrpu strane literature, odlucio sam kupiti nešto na (gotovo) materinjem jeziku jerbo su mi engleski i njemacki dopi..ili. Ukratko...Izdanje izvana lijepo izgleda, papir je kvalitetniji od originalnog (papir me posebno izivcirao na originalnim Mooreovim Swamp Thing TPB-ovima, jer je njegova kvaliteta istovrijedna onome WC papira), ali boje su, cini mi se, u totalnoj komi u odnosu na original. Bar mi se tako cini jer originalnu sam Vendettu citao davno i to skeniranu. Nekako su blijede i, štoviše, izgledaju pomalo isprano...Što puritancima svakako treba predstavljati (veliki) problem, ali ne i casual citateljima (ako takvih uopce ima)...to su dojmovi ovak', na prvo listanje...Više kad malo detaljnije prolistam

Edited by - Kant on 01/06/2006 21:09:03
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/06/2006 : 09:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
I boje i sken koji je previse pikseliziran, da.

Go to Top of Page

Kant
Average Member

Croatia
716 Posts

Member since 17/08/2004

Posted - 02/06/2006 : 12:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kant a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

I boje i sken koji je previse pikseliziran, da.

Eto, danas mi je, nakon prospavane noci, cak i pomalo žao što sam uzeo...Neki dijelovi stripa stvarno izgledaju kao da su stajali na kiši i vjetru dva tjedna...

Edited by - Kant on 02/06/2006 13:12:38
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 03/06/2006 : 11:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Novi zagor klasik

Novi zagor - delaware

http://www.morecomics.hr/item/2944
http://www.morecomics.hr/item/2945

Edited by - npetros2@htnet-dsl on 03/06/2006 11:36:06
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 03/06/2006 : 11:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
Nakon tog klasika je "tajna služba" koja ima oko 251 stranicu.
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 03/06/2006 : 11:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
Još kad dodu do "Odlazak u nepoznato" (290 stranica),bit ce to pravi maxi.
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 03/06/2006 : 15:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
Sad sam upravo kupio "Delware" i sad cu leci i u miru ga procitati.Osim ako mi se ne zgadi D´arcangelov crtež onda necu uživati
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 03/06/2006 : 18:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Meni se zgadio
i crtež i prica
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 03/06/2006 : 19:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
šta je kico, zar je toliko grozan novi zagor?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 03/06/2006 : 20:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Meni se zgadio
i crtež i prica

Sad kad sam ga procito do kraja zbilja je gadan ali to se moglo pretpostavljat.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/06/2006 : 23:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Ma sram te bilo kico, tako govorit o Zagoru.
Moje mišljenje sigurno vec znate, hehe ali doista smatran da je epizoda odlicna, cak mi je i D' Arcangelo uvik bija dobar crtac, pogotovo je bija ka stvoren za onu ludu atmosferu u Golgoti. Od price ni ne možemo ocekivat neki spektakl buduci se radi o malo slabijem scenaristu iako se po meni odlicno snaša, dobra stara prica s indijancima o smrti dobrog starog i mudrog poglavice za cije se misto sad bore mladi mudri ratnik i drugi usijane glave promišana s bandom pljackaša i ubojica medu kojima je i oštroumna i paklena žena koji traže zlato koje je pijanac i trgovac viskijem zakopao prije 6 godina te je to još malo zacinjeno sa ratnom legendom o duhu okrutnog britanskog casnika koji kruži sablasnom utvrdom u kojoj je, gle slucajnosti, zakopano zlato. I sad vi meni recite šta van se zgadilo u tome, scenarij je jako dobar pa je epizoda i lako citljiva dok bi nas Burattini još malo zamorija sa cinjenicama o Angloamerickom ratu. Inace, jeste li primjetili dvi tiskarske greške: prva je na 45. strani kad Sarita kao žena govori "Nikada nisam VIDIO ništa slicno.", a druga i puno veca na 89. kad se ponavljaju recenice Zagora i Johna te tako gubimo jedan Zagorov a drugi Johnov oblacic i ne znamo šta je u originalu stajalo. Prilicno neprofesionalno za Ludens. Dakle, epizoda svakako obecava i baš me zanima ko je onaj misteriozni ubojica u utvrdi Gallow, da li se doista radi o Bloody Jimu ili možda o nekom preživjelom one noci pred šest godina. Jedva cekan nastavak i pohvaljujen raucha, neka samo tako nastavi a i D' Arcangela.

I jack50, šta misliš pod tim "moglo se i pretpostavljat da ce bit gadan"?

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 03/06/2006 : 23:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

šta je kico, zar je toliko grozan novi zagor?

aha
katastrofa
gori od prethodnika cassara
i njegove šuplje price
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 04/06/2006 : 00:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:

Moje mišljenje sigurno vec znate, hehe ali doista smatran da je epizoda odlicna, cak mi je i D' Arcangelo uvik bija dobar crtac...

vice, znaci li to da možemo ocekivati recenziju ove epizode

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/06/2006 : 00:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:

quote:

Moje mišljenje sigurno vec znate, hehe ali doista smatran da je epizoda odlicna, cak mi je i D' Arcangelo uvik bija dobar crtac...

vice, znaci li to da možemo ocekivati recenziju ove epizode

Itekako, ali moran prvo napisat za toliko obecavanu Demonsku knjigu, ali ovi profesori su me grdno zeznili jer iman još dva ispita iduci tjedan iznenadno najavljena.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 04/06/2006 : 00:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
nema žurbe,ima vrimena. prvo riješi školu,pa se onda možeš bacit na recenzije

Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 04/06/2006 : 08:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:

Moje mišljenje sigurno vec znate, hehe ali doista smatran da je epizoda odlicna, cak mi je i D' Arcangelo uvik bija dobar crtac, pogotovo je bija ka stvoren za onu ludu atmosferu u Golgoti. Od price ni ne možemo ocekivat neki spektakl buduci se radi o malo slabijem scenaristu iako se po meni odlicno snaša, dobra stara prica s indijancima o smrti dobrog starog i mudrog poglavice za cije se misto sad bore mladi mudri ratnik i drugi usijane glave promišana s bandom pljackaša i ubojica medu kojima je i oštroumna i paklena žena koji traže zlato koje je pijanac i trgovac viskijem zakopao prije 6 godina te je to još malo zacinjeno sa ratnom legendom o duhu okrutnog britanskog casnika koji kruži sablasnom utvrdom u kojoj je, gle slucajnosti, zakopano zlato. I sad vi meni recite šta van se zgadilo u tome, scenarij je jako dobar pa je epizoda i lako citljiva dok bi nas Burattini još malo zamorija sa cinjenicama o Angloamerickom ratu. Inace, jeste li primjetili dvi tiskarske greške: prva je na 45. strani kad Sarita kao žena govori "Nikada nisam VIDIO ništa slicno.", a druga i puno veca na 89. kad se ponavljaju recenice Zagora i Johna te tako gubimo jedan Zagorov a drugi Johnov oblacic i ne znamo šta je u originalu stajalo. Prilicno neprofesionalno za Ludens. Dakle, epizoda svakako obecava i baš me zanima ko je onaj misteriozni ubojica u utvrdi Gallow, da li se doista radi o Bloody Jimu ili možda o nekom preživjelom one noci pred šest godina. Jedva cekan nastavak i pohvaljujen raucha, neka samo tako nastavi a i D' Arcangela.

I jack50, šta misliš pod tim "moglo se i pretpostavljat da ce bit gadan"?

Mislim po tome zato što meni NIJE medu najboljim crtacima. I probat cu ga ignorirat u maxiju.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/06/2006 : 11:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Onda istakni da si mislija na crtež, ovako izgleda ka da si reka za Zagora.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 04/06/2006 : 15:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
po ovom što je vice ispricao, epizoda zvuci onako simpaticno, zagorovski. a sad njena kvaliteta ostaje upitna. što se d'archangela tice, sjecam ga se još iz "straha na visokoj sierri" i onako, nije mi tu bio previše loš. a još je tada SD izdavala na onom ružnom sivom papiru gdje svaki crtež loše izgleda. vjerovatno ce to sad ljepše izgledati.

Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000