Author |
Topic |
Vorador
Senior Member
Croatia
1583 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 31/05/2006 : 23:43:20
|
quote: Originally posted by vice
Baš zato san to i napisa, šalin se naravno.
Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
Uf, i bolje. Ako ukinu Zagora mogu si odmah pucat u glavu...
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7817 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 31/05/2006 : 23:45:38
|
quote: Originally posted by Vorador
štedi metke...
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 31/05/2006 : 23:50:29
|
quote: Originally posted by mpavin
štedi metke...
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Prvo nek puca u jaja pa onda u glavu.
Svih mu Darkwoodskih bubnjeva! |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7817 Posts
Posted - 31/05/2006 : 23:57:48
|
koja ti je to taktika? a ne obrnuto
|
|
|
Vorador
Senior Member
Croatia
1583 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 01/06/2006 : 00:02:33
|
štedi metke...
U jaja nikad...
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Posted - 01/06/2006 : 10:58:53
|
koja ti je to taktika? a ne obrnuto
Pa kako ce obrnuto?
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7817 Posts
Posted - 01/06/2006 : 20:01:28
|
Pa kako ce obrnuto?
nije me sad volja objašnjavati
|
|
|
Kant
Average Member
Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
Posted - 01/06/2006 : 21:06:07
|
quote: Originally posted by Markos
E, i javi nam kad kupis kako si zadovoljan sa izdanjem.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Evo, kupila mi je bolja polovica BP izdanje V for Vendetta...Moram priznati da je prvi TPB koji imam na srpskom. Kako za jedan obimniji rad moram išcitati hrpu strane literature, odlucio sam kupiti nešto na (gotovo) materinjem jeziku jerbo su mi engleski i njemacki dopi..ili. Ukratko...Izdanje izvana lijepo izgleda, papir je kvalitetniji od originalnog (papir me posebno izivcirao na originalnim Mooreovim Swamp Thing TPB-ovima, jer je njegova kvaliteta istovrijedna onome WC papira), ali boje su, cini mi se, u totalnoj komi u odnosu na original. Bar mi se tako cini jer originalnu sam Vendettu citao davno i to skeniranu. Nekako su blijede i, štoviše, izgledaju pomalo isprano...Što puritancima svakako treba predstavljati (veliki) problem, ali ne i casual citateljima (ako takvih uopce ima)...to su dojmovi ovak', na prvo listanje...Više kad malo detaljnije prolistam |
Edited by - Kant on 01/06/2006 21:09:03 |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Kant
Average Member
Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
Posted - 02/06/2006 : 12:32:38
|
quote: Originally posted by Markos
I boje i sken koji je previse pikseliziran, da.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Eto, danas mi je, nakon prospavane noci, cak i pomalo žao što sam uzeo...Neki dijelovi stripa stvarno izgledaju kao da su stajali na kiši i vjetru dva tjedna... |
Edited by - Kant on 02/06/2006 13:12:38 |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Posted - 03/06/2006 : 15:48:45
|
Sad sam upravo kupio "Delware" i sad cu leci i u miru ga procitati.Osim ako mi se ne zgadi D´arcangelov crtež onda necu uživati |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Posted - 03/06/2006 : 20:32:12
|
quote: Originally posted by kico
Meni se zgadio i crtež i prica
Sad kad sam ga procito do kraja zbilja je gadan ali to se moglo pretpostavljat. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Posted - 03/06/2006 : 23:12:34
|
Ma sram te bilo kico, tako govorit o Zagoru. Moje mišljenje sigurno vec znate, hehe ali doista smatran da je epizoda odlicna, cak mi je i D' Arcangelo uvik bija dobar crtac, pogotovo je bija ka stvoren za onu ludu atmosferu u Golgoti. Od price ni ne možemo ocekivat neki spektakl buduci se radi o malo slabijem scenaristu iako se po meni odlicno snaša, dobra stara prica s indijancima o smrti dobrog starog i mudrog poglavice za cije se misto sad bore mladi mudri ratnik i drugi usijane glave promišana s bandom pljackaša i ubojica medu kojima je i oštroumna i paklena žena koji traže zlato koje je pijanac i trgovac viskijem zakopao prije 6 godina te je to još malo zacinjeno sa ratnom legendom o duhu okrutnog britanskog casnika koji kruži sablasnom utvrdom u kojoj je, gle slucajnosti, zakopano zlato. I sad vi meni recite šta van se zgadilo u tome, scenarij je jako dobar pa je epizoda i lako citljiva dok bi nas Burattini još malo zamorija sa cinjenicama o Angloamerickom ratu. Inace, jeste li primjetili dvi tiskarske greške: prva je na 45. strani kad Sarita kao žena govori "Nikada nisam VIDIO ništa slicno.", a druga i puno veca na 89. kad se ponavljaju recenice Zagora i Johna te tako gubimo jedan Zagorov a drugi Johnov oblacic i ne znamo šta je u originalu stajalo. Prilicno neprofesionalno za Ludens. Dakle, epizoda svakako obecava i baš me zanima ko je onaj misteriozni ubojica u utvrdi Gallow, da li se doista radi o Bloody Jimu ili možda o nekom preživjelom one noci pred šest godina. Jedva cekan nastavak i pohvaljujen raucha, neka samo tako nastavi a i D' Arcangela.
I jack50, šta misliš pod tim "moglo se i pretpostavljat da ce bit gadan"?
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 03/06/2006 : 23:17:07
|
quote: Originally posted by I like girlz
šta je kico, zar je toliko grozan novi zagor?
"Experience is simply the name we give our mistakes"
aha katastrofa gori od prethodnika cassara i njegove šuplje price |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7817 Posts
Posted - 04/06/2006 : 00:22:59
|
Ma sram te bilo kico, tako govorit o Zagoru. Moje mišljenje sigurno vec znate, hehe ali doista smatran da je epizoda odlicna, cak mi je i D' Arcangelo uvik bija dobar crtac... Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
vice, znaci li to da možemo ocekivati recenziju ove epizode
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Posted - 04/06/2006 : 00:27:59
|
Ma sram te bilo kico, tako govorit o Zagoru. Moje mišljenje sigurno vec znate, hehe ali doista smatran da je epizoda odlicna, cak mi je i D' Arcangelo uvik bija dobar crtac... Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
vice, znaci li to da možemo ocekivati recenziju ove epizode
Itekako, ali moran prvo napisat za toliko obecavanu Demonsku knjigu, ali ovi profesori su me grdno zeznili jer iman još dva ispita iduci tjedan iznenadno najavljena.
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7817 Posts
Posted - 04/06/2006 : 00:32:54
|
nema žurbe,ima vrimena. prvo riješi školu,pa se onda možeš bacit na recenzije
|
|
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Posted - 04/06/2006 : 08:49:53
|
Ma sram te bilo kico, tako govorit o Zagoru. Moje mišljenje sigurno vec znate, hehe ali doista smatran da je epizoda odlicna, cak mi je i D' Arcangelo uvik bija dobar crtac, pogotovo je bija ka stvoren za onu ludu atmosferu u Golgoti. Od price ni ne možemo ocekivat neki spektakl buduci se radi o malo slabijem scenaristu iako se po meni odlicno snaša, dobra stara prica s indijancima o smrti dobrog starog i mudrog poglavice za cije se misto sad bore mladi mudri ratnik i drugi usijane glave promišana s bandom pljackaša i ubojica medu kojima je i oštroumna i paklena žena koji traže zlato koje je pijanac i trgovac viskijem zakopao prije 6 godina te je to još malo zacinjeno sa ratnom legendom o duhu okrutnog britanskog casnika koji kruži sablasnom utvrdom u kojoj je, gle slucajnosti, zakopano zlato. I sad vi meni recite šta van se zgadilo u tome, scenarij je jako dobar pa je epizoda i lako citljiva dok bi nas Burattini još malo zamorija sa cinjenicama o Angloamerickom ratu. Inace, jeste li primjetili dvi tiskarske greške: prva je na 45. strani kad Sarita kao žena govori "Nikada nisam VIDIO ništa slicno.", a druga i puno veca na 89. kad se ponavljaju recenice Zagora i Johna te tako gubimo jedan Zagorov a drugi Johnov oblacic i ne znamo šta je u originalu stajalo. Prilicno neprofesionalno za Ludens. Dakle, epizoda svakako obecava i baš me zanima ko je onaj misteriozni ubojica u utvrdi Gallow, da li se doista radi o Bloody Jimu ili možda o nekom preživjelom one noci pred šest godina. Jedva cekan nastavak i pohvaljujen raucha, neka samo tako nastavi a i D' Arcangela.
I jack50, šta misliš pod tim "moglo se i pretpostavljat da ce bit gadan"?
Mislim po tome zato što meni NIJE medu najboljim crtacima. I probat cu ga ignorirat u maxiju. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 04/06/2006 : 15:10:04
|
po ovom što je vice ispricao, epizoda zvuci onako simpaticno, zagorovski. a sad njena kvaliteta ostaje upitna. što se d'archangela tice, sjecam ga se još iz "straha na visokoj sierri" i onako, nije mi tu bio previše loš. a još je tada SD izdavala na onom ružnom sivom papiru gdje svaki crtež loše izgleda. vjerovatno ce to sad ljepše izgledati.
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Topic |
|