Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
dcarapo2
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 07/01/2005 : 22:08:18
|
quote: Originally posted by dobricina
ja više ne glasujem/glasam :))
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
Ni ja!
A feeling is so much stronger than a thought... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 08/01/2005 : 00:26:20
|
quote: Originally posted by dcarapo2
quote: Originally posted by prozirna senka
Care, vukao si ljude nedeljama za nos i sad kao nemas zivaca! Da ne poverujes...
Mnogo toga ti imas da naucis o zivotu, bratac. Na primer, da nisi najpametniji i da kritika, ukoliko je konstruktivna, je uvek dobrodosla. A ne da skacas na svaku ko maljom opaljen... A i recnik malkice da sredis.
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
sto ga uvijek napadas,aj se ti potrudi pa napravi bolje
Necu. Necu da se upustam u nesto sto bi uvek bio licno moj izbor, gde bi uvek neko bio nezadovoljan, jerbo je manje vise nemoguce sakupiti bas sve strip junaka na jednom mestu, e ne bi li svi bili i zadovoljni. Osim toga, ne vidim nekakvu vajdu od izbora, ko da bi to nesto promenilo, ili znacilo. Glasao jesam jedared jer mi je bila simpaticna ideja, i nista vise od toga. A ne napadam ja cara, sacuvaj Boze, ali bili smo svi svedoci nekih njegovih neodmerenih reakcija. Istina, nisam mu ja otac pa da me slusa, tako da od mene vise nece dobiti ni rec kritike. Hvala sto si mi skrenuo paznju![](icon_smile_cool.gif)
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!! |
|
GTI_TURBO
Advanced Member
![](avatars/1104178192.jpg)
3854 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 08/01/2005 : 00:33:34
|
Ima svako reci svoje misljenje, car je super. Samo onaj prvi topic o glasanju mu je bio perfekt uspjeh, da je samo sacekao 15 januar i to okoncao. I on je mlad, netreba mu se zamjeriti puno, naucit ce. |
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 08/01/2005 : 04:17:50
|
Ne smije biti tako zivcan! Kako ce se kasnije nositi sa svim mogucim zavrzlamama koje donosi zivot punoljetne osobe....
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
vikic
Advanced Member
![](AvatarUpload/24032006(003).jpg)
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
|
oLaF
Starting Member
9 Posts
Member since 14/12/2004 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
jurdan
Starting Member
Croatia
16 Posts
Member since 30/01/2003 |
|
Car-kolekcionar
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1463 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 09/01/2005 : 08:53:28
|
quote: Originally posted by GTI_TURBO
Ima svako reci svoje misljenje, car je super. Samo onaj prvi topic o glasanju mu je bio perfekt uspjeh, da je samo sacekao 15 januar i to okoncao. I on je mlad, netreba mu se zamjeriti puno, naucit ce.
Znam tu sam pogrjesio, ali topic je pao na drugu ili trecu stranicu, a i svi su skoro glasali, jedino ovi novi nisu ni gledali...
dinok@email.htnet.hr
You only get one shot, do not miss your chance to blow cause opportunity comes once in a lifetime...yo
|
|
GTI_TURBO
Advanced Member
![](avatars/1104178192.jpg)
3854 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 09/01/2005 : 14:27:39
|
Care sto si glasao na broj 90 kad je zagor na broju 92, jeli to mozda onako kao sto je wiz objasnio, radi dodavanja novih? |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
|
pepopepic
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
953 Posts
Member since 08/12/2004 |
Posted - 09/01/2005 : 15:47:58
|
quote:Originally posted by dobricina
ja više ne glasujem/glasam :))
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
Ni ja!
A feeling is so much stronger than a thought...
___________________________________________________________- Propala nam humanitarna akcija!!!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
markomarko
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Slovenia
393 Posts
Member since 11/05/2003 |
|
pepopepic
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
953 Posts
Member since 08/12/2004 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
|
big joco
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/big joco music records(1).jpg)
Slovenia
1711 Posts
Member since 27/05/2003 |
|
Dalen
Senior Member
![](AvatarUpload/Avatar(12).jpg)
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
Car-kolekcionar
Senior Member
Croatia
1463 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 10/01/2005 : 17:17:23
|
quote: Originally posted by GTI_TURBO
Care sto si glasao na broj 90 kad je zagor na broju 92, jeli to mozda onako kao sto je wiz objasnio, radi dodavanja novih?
Da to je razlog.
dinok@email.htnet.hr
You only get one shot, do not miss your chance to blow cause opportunity comes once in a lifetime...yo
|
|
osim
Senior Member
![](AvatarUpload/imagesCA66GYKL.jpg)
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
|
osim
Senior Member
![](AvatarUpload/imagesCA66GYKL.jpg)
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
|
XIII
Senior Member
![](AvatarUpload/XIII.jpg)
Serbia
1013 Posts
Member since 05/05/2002 |
|
shintaro
New Member
![](icon_star_gold.gif)
189 Posts
Member since 24/11/2004 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/tex_fc_avt.jpg)
Croatia
1255 Posts
Member since 01/09/2003 |
Posted - 25/01/2005 : 11:38:47
|
A sta je s tobom, Dino? Moja dva Texa ne dolaze, a jos pred mjesec dana si rekao da stizu.
??
Mail sa aukcija ti inace ne radi!
** Thommo was here! ** |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|