forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ZWS ponovo jase!!!!!!!!!!!!!! :-)))
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/01/2005 : 22:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by MAGIC

stvar je vrlo jednostavna:

-jedina osoba koja ima pravo da postavi tu temu jeste PORTER. Neka on postavi i nema problema. On je sam rekao da je zavrsio sa tom mucnom temom i da je vise nece spominjati.

-necu da se svadja i vracanje u proslost i budalastine prebacuju na drugi forum. Stvar je zavrsena idemo dalje.

-nema sukoba nikakvih

-zelja mi je da forum bude pozitivno nastrojen, tek je zapoceo sa radom i odma treba da se zapocinju mucne i grozne teme?
nastavite na ovom ovde ionako vise ljudi ovaj forum posecuje pa kacite ovde, ovde je zapoceto.

-sve primedbe mozete da uputite zagoru

-ja sam za harmoniju , konstruktivne teme, pa i ako treba da se svadjamo neka bude to oko nekih novih , drugih stvari.ostavite proslost iza sebe, uzivajte u sadasnjosti

Tisina je Izvor.
Pokret je Svet.
Promena je Sve.

Hej moderatoru nemoj ti probleme sa svog foruma da prebacujes na moj teritorij!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 10/01/2005 : 22:13:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ma daj, što kukate za nekakvim "starim dobrim atmosferama", sve je to previše pusi, maco je kad si zadovoljan sa onim što jest

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 10/01/2005 : 22:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Yep nostalgija je jebena stvar ali ko misli da ce biti kao prije dvije rijeci WAKE UP !
Novi site nove stvari nadam se,ZWS je bio cool ali sada ocekujem nesto drugo.

"I love fucking zombies. Wait, that doesn’t sound right..."
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 10/01/2005 : 22:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
Hej moderatoru nemoj ti probleme sa svog foruma da prebacujes na moj teritorij!

za sve si to ti kriv jer si suvise popustljiv prema poznanicima, ja fino sve to u korenu sasecem

izvini sto ti nisam odgovorio na cestitku za bozic, jer nemam kredita
hvala puno!

Tisina je Izvor.
Pokret je Svet.
Promena je Sve.
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/01/2005 : 22:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
@ kruger
u biti se slazem da atmosfera nije previse opustena; a za prozivanje, ovisi ko proziva, na neke clanove uopste ne obracam paznju, evtl. se malo nasalim s njima
mislim da je ova stranica dosegla toliki nivo, da bez ulaganja financija nema daljeg pomaknuca; ako bivsi start up zeli dalje da napreduje vrijeme je da neki grej hair ubaci par ideja. uspjeh izaziva zavist, to je ocigledno i normalno. da imam ikakve veze sa ovim sajtom, utrosio bih nesto donacija na
a) kvalitetnog covjeka (ima ih ovdje dosta, novinara...) da pise dobre recenzije i tekstualne priloge (sa naglaskom na evtl. buduca izdanja nove izdavacke kuce)
b) covjeka koji bi se umjesto mene pojavljivao na forumu
c) jos dva moderatora koji bi podsticali zanimljive teme i banirali zajebante u milisekundi
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29467 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/01/2005 : 22:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

@ kruger
u biti se slazem da atmosfera nije previse opustena; a za prozivanje, ovisi ko proziva, na neke clanove uopste ne obracam paznju, evtl. se malo nasalim s njima
mislim da je ova stranica dosegla toliki nivo, da bez ulaganja financija nema daljeg pomaknuca; ako bivsi start up zeli dalje da napreduje vrijeme je da neki grej hair ubaci par ideja. uspjeh izaziva zavist, to je ocigledno i normalno. da imam ikakve veze sa ovim sajtom, utrosio bih nesto donacija na
a) kvalitetnog covjeka (ima ih ovdje dosta, novinara...) da pise dobre recenzije i tekstualne priloge (sa naglaskom na evtl. buduca izdanja nove izdavacke kuce)
b) covjeka koji bi se umjesto mene pojavljivao na forumu
c) jos dva moderatora koji bi podsticali zanimljive teme i banirali zajebante u milisekundi

Niusam shvatio dal se ovo odnosi na stripovi.com ili stripovi.net?
Btw, da, i meni je malo glupo sto su nam gotovo kopirali ime, inace mi je drago da se sajt vratio. Zanima me na sto ce to liciti sto se sadrzaja tice, forum moze svatko otvoriti, to je najmanji problem.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/01/2005 : 23:02:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
:) na ovaj (a i c daju perfektan poticaj, znam od najveceg njemackog izdavaca stripova i mange; b sala, hm)
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/01/2005 : 23:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Pa dobro, ime ovog sajta nije baš toliko specificno da se može reci da ga je novi ZWS kopirao...

--
"The sphinx. That has tits, right?"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29467 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/01/2005 : 23:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Dobro, to sam i mislio.
Ok.
a) dakle, smatras da je onih 400-tinjak tekstova i recenzija na sajtu malo i da nisu dobri? Da nadjem covjeka da pise tekstove i recenzije? Novinara? Kojeg bi placao? Od donacija? Sorry, ali...LOL. Znas li ti koliko kosta jedan dobar novinski clanak? Mene su trazili da napisem neki clanak o stripu za jedan HR magazin i nudili mi otrpilike 200 Eura. A ja sam daleko od dobrog novinara.
b) zasto bi se netko umjesto mene pojavljivao na forumu?
c) moderatorima nije posao da poticu zanimljive teme, oni su samo tu da drze red

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/01/2005 : 23:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ummm... 200 eura? Koji je to magazin... pitam, cisto 'nako... ;)

--
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29467 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/01/2005 : 23:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Pa dobro, ime ovog sajta nije baš toliko specificno da se može reci da ga je novi ZWS kopirao...

--

Ali ne kuzim zasto nije ostao ZWS i dalje, ako se radi o "uskrsnucu"... Nije da je nase ime specificno, ali ovo je toliko slicno da uvodi malo zbrku, ako nista drugo onda kad se prica o jednom i drugom.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/01/2005 : 23:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Možda zato što više nece biti toliko reci o Bonelliju?

--
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29467 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/01/2005 : 23:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

--

A ne znam. No dobro, nema veze, vidjet cemo ubrzo, valjda...
Inace, magazin je sada vec pokojni pa ionako nije bitno ime

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/01/2005 : 23:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
A nije ni cudo, kad tebi nude tolke novce... ;)

--
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29467 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/01/2005 : 23:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Mislio sam da ces nesto inovativnije dobaciti, ovo je bilo preocito:-)

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/01/2005 : 23:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Dobro, to sam i mislio.
Ok.
a) dakle, smatras da je onih 400-tinjak tekstova i recenzija na sajtu malo i da nisu dobri? Da nadjem covjeka da pise tekstove i recenzije? Novinara? Kojeg bi placao? Od donacija? Sorry, ali...LOL. Znas li ti koliko kosta jedan dobar novinski clanak? Mene su trazili da napisem neki clanak o stripu za jedan HR magazin i nudili mi otrpilike 200 Eura. A ja sam daleko od dobrog novinara.
b) zasto bi se netko umjesto mene pojavljivao na forumu?
c) moderatorima nije posao da poticu zanimljive teme, oni su samo tu da drze red

a) hm, nesmatram da je onih 400 priloga niti malo niti lose. valjda zato tako pisem sto se nikad ne odmaram na postignutom uspjehu, vec tezim naprijed. koliko znam ima ovdje dobrih ljudi koji pisu stosta toga skoro djabe ili skroz djabe, pa i prevode djabe neke stvari...
b) vidi zadnji post
c) kad promislis koliko ljudi posjecuje sajt, bilo bi zanimljivo vidjeti koliko njih bi uz poticaj moderiranja izaslo iz rezerve; mladji mozda i uz male nagradne igre, ono, pitanje u ludensovom stripu, pa upisite odgovor na www.stripovi.com i pogledajte jeste li osvojili, sta ti ja znam, majicu magico parlov. pa naidju na teme iz aktualnog stripa, pa nek diskutiraju po stoti put istu stvar.

no mene se to ne tice, no hard feelengs, imamo sasvim razlicitu bazu razmisljanja. ja sam manje entuzijast a vise prakticar, sto ne znaci da nekome cinim lose :)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29467 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/01/2005 : 23:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
a) Pa i ja tezim naprijed. Mislim da se napredak na stripovi.com kroz ove tri godine jasno vidi.
c) poticanje ljudi da se ukljuce aktivno na sajtu ponavljam nije stvar moderatora, nego eventualno mene kao webmastera. A ja to radim tako sto cijelo vrijeme pozivam ljude na suradnju!
Nagradno pitanje u Ludens stripu i odgovoro na stripovi.com? Dobra ideja, ali mislim da je neizvediva, nazalost.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/01/2005 : 23:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Ma ja san van vec covik u godinama pa malo sporije kužim ali ako san dobro shvatija na forumu di moderator ima nik Zagor nece biti toliko price o Bonelliju ili šta??? Ako san zabuca pripišite to mojin godinama i Markovoj prehladi.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 11/01/2005 : 07:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by MAGIC

stvar je vrlo jednostavna:

-jedina osoba koja ima pravo da postavi tu temu jeste PORTER. Neka on postavi i nema problema. On je sam rekao da je zavrsio sa tom mucnom temom i da je vise nece spominjati.

-necu da se svadja i vracanje u proslost i budalastine prebacuju na drugi forum. Stvar je zavrsena idemo dalje.

-nema sukoba nikakvih

-zelja mi je da forum bude pozitivno nastrojen, tek je zapoceo sa radom i odma treba da se zapocinju mucne i grozne teme?
nastavite na ovom ovde ionako vise ljudi ovaj forum posecuje pa kacite ovde, ovde je zapoceto.

-sve primedbe mozete da uputite zagoru

-ja sam za harmoniju , konstruktivne teme, pa i ako treba da se svadjamo neka bude to oko nekih novih , drugih stvari.ostavite proslost iza sebe, uzivajte u sadasnjosti

Tisina je Izvor.
Pokret je Svet.
Promena je Sve.

Magic jedini problem je cinjenica sto ste dopustili da jedan lopov (da, lopov, to je dokazano) na sasvim normalan nacin prodaje stripove na vasem sajtu. Ili vam je forum istovremeno centar za rehabilitaciju?? Jednostavno me boli kada vidim kako lopov glumi nevinasce i kako i dalje moze da se bavi svojim prljavim rabotama.

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 11/01/2005 : 08:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Mislio sam da ces nesto inovativnije dobaciti, ovo je bilo preocito:-)

Hmmm... Izaberite odgovor:

a) Temperatura, šta ceš.
b) Neinovativno, ali tacno.
c) Inventinvnost cuvam za drugi forum.

(tacan odgovor: a)

--
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6255 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 11/01/2005 : 11:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Zbog nedostatka vremena jedva pratim i stripovi.com,ali ako novi sajt ponudi zanimljive sadržaje,svakako cu ga rado posjetiti.
Konkurencija je za nas "potrošace" uvijek dobrodošla što znaci da ce se i ovaj,ionako ODLICNI,sajt još više poboljšati(nadam se)

Ne svida mi se jedino ime.Trebalo je ostati kod ZWS.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Goran
New Member

Croatia
125 Posts

Member since 07/11/2001

Posted - 11/01/2005 : 12:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Goran a Private Message
Slažem se - trebalo je ostati ime ZWS
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/01/2005 : 20:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
seinfild

kako bi ti nazvao trio markos , VJ i Kruger
trio izgubljenijus glupikus koji je sa svojim gusarskim brodom plave boje " uno fire 1,0 " odlucio ploviti savom u susret drugom gusarskom brodu , prema starom piratskom ladjom crvene boje " golf X 1,6 diesel "
okrsaj ta dva gusarska broda je bio toliko zestok da se blago i sa jednog i sa drugog broda preljevalo na sve strane
na srecu , na obostrano zadovoljstvo

usput nismo bili trio fantastikus , vec trio cetvrtikus , zaboravio si na doka
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 11/01/2005 : 20:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
htio si reci quatro fantasticus! ;)
ne trebate raspravljati više o .net i .com! To su dva oka u jednoj glavi! Valjda je to svima jasno....

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/01/2005 : 21:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Krugir

Koga zaboli penis za ime!

"I love fucking zombies. Wait, that doesn’t sound right..."
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000