Author |
Topic |
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 10/01/2005 : 22:12:30
|
quote: Originally posted by MAGIC
stvar je vrlo jednostavna:
-jedina osoba koja ima pravo da postavi tu temu jeste PORTER. Neka on postavi i nema problema. On je sam rekao da je zavrsio sa tom mucnom temom i da je vise nece spominjati.
-necu da se svadja i vracanje u proslost i budalastine prebacuju na drugi forum. Stvar je zavrsena idemo dalje.
-nema sukoba nikakvih
-zelja mi je da forum bude pozitivno nastrojen, tek je zapoceo sa radom i odma treba da se zapocinju mucne i grozne teme? nastavite na ovom ovde ionako vise ljudi ovaj forum posecuje pa kacite ovde, ovde je zapoceto.
-sve primedbe mozete da uputite zagoru
-ja sam za harmoniju , konstruktivne teme, pa i ako treba da se svadjamo neka bude to oko nekih novih , drugih stvari.ostavite proslost iza sebe, uzivajte u sadasnjosti
Tisina je Izvor. Pokret je Svet. Promena je Sve.
Hej moderatoru nemoj ti probleme sa svog foruma da prebacujes na moj teritorij!
|
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 10/01/2005 : 22:13:38
|
ma daj, što kukate za nekakvim "starim dobrim atmosferama", sve je to previše pusi, maco je kad si zadovoljan sa onim što jest
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 10/01/2005 : 22:15:49
|
Yep nostalgija je jebena stvar ali ko misli da ce biti kao prije dvije rijeci WAKE UP ! Novi site nove stvari nadam se,ZWS je bio cool ali sada ocekujem nesto drugo.
"I love fucking zombies. Wait, that doesn’t sound right..." |
|
|
MAGIC
stripovi.com suradnik
Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 10/01/2005 : 22:22:06
|
quote: Hej moderatoru nemoj ti probleme sa svog foruma da prebacujes na moj teritorij!
za sve si to ti kriv jer si suvise popustljiv prema poznanicima, ja fino sve to u korenu sasecem
izvini sto ti nisam odgovorio na cestitku za bozic, jer nemam kredita hvala puno!
Tisina je Izvor. Pokret je Svet. Promena je Sve. |
|
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 10/01/2005 : 22:31:42
|
@ kruger u biti se slazem da atmosfera nije previse opustena; a za prozivanje, ovisi ko proziva, na neke clanove uopste ne obracam paznju, evtl. se malo nasalim s njima mislim da je ova stranica dosegla toliki nivo, da bez ulaganja financija nema daljeg pomaknuca; ako bivsi start up zeli dalje da napreduje vrijeme je da neki grej hair ubaci par ideja. uspjeh izaziva zavist, to je ocigledno i normalno. da imam ikakve veze sa ovim sajtom, utrosio bih nesto donacija na a) kvalitetnog covjeka (ima ih ovdje dosta, novinara...) da pise dobre recenzije i tekstualne priloge (sa naglaskom na evtl. buduca izdanja nove izdavacke kuce) b) covjeka koji bi se umjesto mene pojavljivao na forumu c) jos dva moderatora koji bi podsticali zanimljive teme i banirali zajebante u milisekundi |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29467 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 10/01/2005 : 22:54:15
|
quote: Originally posted by zosko
@ kruger u biti se slazem da atmosfera nije previse opustena; a za prozivanje, ovisi ko proziva, na neke clanove uopste ne obracam paznju, evtl. se malo nasalim s njima mislim da je ova stranica dosegla toliki nivo, da bez ulaganja financija nema daljeg pomaknuca; ako bivsi start up zeli dalje da napreduje vrijeme je da neki grej hair ubaci par ideja. uspjeh izaziva zavist, to je ocigledno i normalno. da imam ikakve veze sa ovim sajtom, utrosio bih nesto donacija na a) kvalitetnog covjeka (ima ih ovdje dosta, novinara...) da pise dobre recenzije i tekstualne priloge (sa naglaskom na evtl. buduca izdanja nove izdavacke kuce) b) covjeka koji bi se umjesto mene pojavljivao na forumu c) jos dva moderatora koji bi podsticali zanimljive teme i banirali zajebante u milisekundi
Niusam shvatio dal se ovo odnosi na stripovi.com ili stripovi.net? Btw, da, i meni je malo glupo sto su nam gotovo kopirali ime, inace mi je drago da se sajt vratio. Zanima me na sto ce to liciti sto se sadrzaja tice, forum moze svatko otvoriti, to je najmanji problem.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 10/01/2005 : 23:08:46
|
Pa dobro, ime ovog sajta nije baš toliko specificno da se može reci da ga je novi ZWS kopirao...
-- "The sphinx. That has tits, right?" |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29467 Posts
Posted - 10/01/2005 : 23:12:04
|
Dobro, to sam i mislio. Ok. a) dakle, smatras da je onih 400-tinjak tekstova i recenzija na sajtu malo i da nisu dobri? Da nadjem covjeka da pise tekstove i recenzije? Novinara? Kojeg bi placao? Od donacija? Sorry, ali...LOL. Znas li ti koliko kosta jedan dobar novinski clanak? Mene su trazili da napisem neki clanak o stripu za jedan HR magazin i nudili mi otrpilike 200 Eura. A ja sam daleko od dobrog novinara. b) zasto bi se netko umjesto mene pojavljivao na forumu? c) moderatorima nije posao da poticu zanimljive teme, oni su samo tu da drze red
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29467 Posts
Posted - 10/01/2005 : 23:15:59
|
quote: Originally posted by Djole
Pa dobro, ime ovog sajta nije baš toliko specificno da se može reci da ga je novi ZWS kopirao...
-- "The sphinx. That has tits, right?"
Ali ne kuzim zasto nije ostao ZWS i dalje, ako se radi o "uskrsnucu"... Nije da je nase ime specificno, ali ovo je toliko slicno da uvodi malo zbrku, ako nista drugo onda kad se prica o jednom i drugom.
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29467 Posts
Posted - 10/01/2005 : 23:27:12
|
Možda zato što više nece biti toliko reci o Bonelliju?
-- "The sphinx. That has tits, right?"
A ne znam. No dobro, nema veze, vidjet cemo ubrzo, valjda... Inace, magazin je sada vec pokojni pa ionako nije bitno ime
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29467 Posts
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
Posted - 10/01/2005 : 23:37:04
|
quote: Originally posted by Markos
Dobro, to sam i mislio. Ok. a) dakle, smatras da je onih 400-tinjak tekstova i recenzija na sajtu malo i da nisu dobri? Da nadjem covjeka da pise tekstove i recenzije? Novinara? Kojeg bi placao? Od donacija? Sorry, ali...LOL. Znas li ti koliko kosta jedan dobar novinski clanak? Mene su trazili da napisem neki clanak o stripu za jedan HR magazin i nudili mi otrpilike 200 Eura. A ja sam daleko od dobrog novinara. b) zasto bi se netko umjesto mene pojavljivao na forumu? c) moderatorima nije posao da poticu zanimljive teme, oni su samo tu da drze red
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
a) hm, nesmatram da je onih 400 priloga niti malo niti lose. valjda zato tako pisem sto se nikad ne odmaram na postignutom uspjehu, vec tezim naprijed. koliko znam ima ovdje dobrih ljudi koji pisu stosta toga skoro djabe ili skroz djabe, pa i prevode djabe neke stvari... b) vidi zadnji post c) kad promislis koliko ljudi posjecuje sajt, bilo bi zanimljivo vidjeti koliko njih bi uz poticaj moderiranja izaslo iz rezerve; mladji mozda i uz male nagradne igre, ono, pitanje u ludensovom stripu, pa upisite odgovor na www.stripovi.com i pogledajte jeste li osvojili, sta ti ja znam, majicu magico parlov. pa naidju na teme iz aktualnog stripa, pa nek diskutiraju po stoti put istu stvar.
no mene se to ne tice, no hard feelengs, imamo sasvim razlicitu bazu razmisljanja. ja sam manje entuzijast a vise prakticar, sto ne znaci da nekome cinim lose :) |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29467 Posts
Posted - 10/01/2005 : 23:43:18
|
a) Pa i ja tezim naprijed. Mislim da se napredak na stripovi.com kroz ove tri godine jasno vidi. c) poticanje ljudi da se ukljuce aktivno na sajtu ponavljam nije stvar moderatora, nego eventualno mene kao webmastera. A ja to radim tako sto cijelo vrijeme pozivam ljude na suradnju! Nagradno pitanje u Ludens stripu i odgovoro na stripovi.com? Dobra ideja, ali mislim da je neizvediva, nazalost.
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 10/01/2005 : 23:47:20
|
Možda zato što više nece biti toliko reci o Bonelliju?
Ma ja san van vec covik u godinama pa malo sporije kužim ali ako san dobro shvatija na forumu di moderator ima nik Zagor nece biti toliko price o Bonelliju ili šta??? Ako san zabuca pripišite to mojin godinama i Markovoj prehladi.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 11/01/2005 : 07:41:36
|
quote: Originally posted by MAGIC
stvar je vrlo jednostavna:
-jedina osoba koja ima pravo da postavi tu temu jeste PORTER. Neka on postavi i nema problema. On je sam rekao da je zavrsio sa tom mucnom temom i da je vise nece spominjati.
-necu da se svadja i vracanje u proslost i budalastine prebacuju na drugi forum. Stvar je zavrsena idemo dalje.
-nema sukoba nikakvih
-zelja mi je da forum bude pozitivno nastrojen, tek je zapoceo sa radom i odma treba da se zapocinju mucne i grozne teme? nastavite na ovom ovde ionako vise ljudi ovaj forum posecuje pa kacite ovde, ovde je zapoceto.
-sve primedbe mozete da uputite zagoru
-ja sam za harmoniju , konstruktivne teme, pa i ako treba da se svadjamo neka bude to oko nekih novih , drugih stvari.ostavite proslost iza sebe, uzivajte u sadasnjosti
Tisina je Izvor. Pokret je Svet. Promena je Sve.
Magic jedini problem je cinjenica sto ste dopustili da jedan lopov (da, lopov, to je dokazano) na sasvim normalan nacin prodaje stripove na vasem sajtu. Ili vam je forum istovremeno centar za rehabilitaciju?? Jednostavno me boli kada vidim kako lopov glumi nevinasce i kako i dalje moze da se bavi svojim prljavim rabotama.
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 11/01/2005 : 08:09:37
|
quote: Originally posted by Markos
Mislio sam da ces nesto inovativnije dobaciti, ovo je bilo preocito:-)
Hmmm... Izaberite odgovor:
a) Temperatura, šta ceš. b) Neinovativno, ali tacno. c) Inventinvnost cuvam za drugi forum.
(tacan odgovor: a)
-- "The sphinx. That has tits, right?" |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6255 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 11/01/2005 : 11:54:29
|
Zbog nedostatka vremena jedva pratim i stripovi.com,ali ako novi sajt ponudi zanimljive sadržaje,svakako cu ga rado posjetiti. Konkurencija je za nas "potrošace" uvijek dobrodošla što znaci da ce se i ovaj,ionako ODLICNI,sajt još više poboljšati(nadam se)
Ne svida mi se jedino ime.Trebalo je ostati kod ZWS.
Bond.James Bond. |
|
|
Goran
New Member
Croatia
125 Posts
Member since 07/11/2001 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 11/01/2005 : 20:40:05
|
seinfild
kako bi ti nazvao trio markos , VJ i Kruger trio izgubljenijus glupikus koji je sa svojim gusarskim brodom plave boje " uno fire 1,0 " odlucio ploviti savom u susret drugom gusarskom brodu , prema starom piratskom ladjom crvene boje " golf X 1,6 diesel " okrsaj ta dva gusarska broda je bio toliko zestok da se blago i sa jednog i sa drugog broda preljevalo na sve strane na srecu , na obostrano zadovoljstvo
usput nismo bili trio fantastikus , vec trio cetvrtikus , zaboravio si na doka |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 11/01/2005 : 20:50:28
|
htio si reci quatro fantasticus! ;) ne trebate raspravljati više o .net i .com! To su dva oka u jednoj glavi! Valjda je to svima jasno....
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Topic |
|