forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Trenutno najpopularniji stripovi na Balkanu?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 08/01/2005 : 18:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

quote:
Originally posted by prozirna senka

Beogradska opstina Zemun. A nekad je to bio grad...;)

Zemun je uvek bio, i uvek ce biti grad!!!

"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve
crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ

Dream, dream, dream...

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 08/01/2005 : 18:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
Ko je zera a ko je miloš!? :)))))
Ma evo ja cu da ti nadjem barem 100tinjak ljubitelja Martija!!!

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 08/01/2005 : 18:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by zeraprinc

Pa, valjda mi sa Balkana znamo shta je kod nas popularno? Dakle, ja volim Kena i M. Noa, ali ipak najpopularniji u Srbiji su Zagor, Dy(i)lan Dog i Alan Ford. Dylan je i kod mene popularan, dok ovu ostalu dvojicu volim samo da prochitam.
Prozirni, eto ti Milosh. Ne moram vishe da vuchem to ime. :0)

Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama!

Imam neki utisak da si nezamenjiv To sto je on kao Milos i jos kao iz Zemuna ne govori da je vlasnik Abatona Ja se i dalje kladim na tebe

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 08/01/2005 : 18:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message
Ha ha ha ha...
Prozirni, ne prestajesh da me odushevljavash.

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 08/01/2005 : 18:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Sta cu, taki sam;)

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 08/01/2005 : 19:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send crta a Private Message
kad neko kaze alan ford svi se sjete one budale duge brade iako on nije alan ford,al nema veze on je br 1...ja mislim da je af najpopularniji na balkanu zato sto svi znaju za njega cak i oni koji ne citaju stripove...al ako pitas ko je najbolji onda je to zagor...na balkanu ubjedljivo...svi ga vole

voli vas sve jedan tipican bosanac
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 08/01/2005 : 23:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message
quote:
Originally posted by dobricina

ken2 i wiz su zaboravili napomenuti najinteligentnijeg junaka i najnaj strip od svih koji postoje - Martin Mystere :)))

TOCNO TAKO

markolar
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 09/01/2005 : 00:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
Posto smo prosle godine odrzali glasanje o najboljem junaku a Zagor je pobijedio mogu ti reci iz konkretnih dokaza da je ZAGOR stvarno najskuplji i najpopularniji i ne samo na Balkanu.:)))) Ali ipak meni je Komandant Mark zbog realnosti broj 1.
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 09/01/2005 : 01:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by markolar

quote:
Originally posted by dobricina

ken2 i wiz su zaboravili napomenuti najinteligentnijeg junaka i najnaj strip od svih koji postoje - Martin Mystere :)))

TOCNO TAKO

markolar

Car-kolekcionar
Senior Member

Croatia
1463 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 09/01/2005 : 08:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Car-kolekcionar's Homepage  Send Car-kolekcionar a Private Message
Rulaju ti Zagor, Tex, i Lazarus, taj trio je najbolji, ne slusaj wiza, ne citaj stripove poput Dylana...:P

dinok@email.htnet.hr

You only get one shot, do not
miss your chance to blow
cause opportunity comes
once in a lifetime...yo

Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 09/01/2005 : 15:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message
quote:
Originally posted by crta

kad neko kaze alan ford svi se sjete one budale duge brade iako on nije alan ford,al nema veze on je br 1...ja mislim da je af najpopularniji na balkanu zato sto svi znaju za njega cak i oni koji ne citaju stripove...al ako pitas ko je najbolji onda je to zagor...na balkanu ubjedljivo...svi ga vole

voli vas sve jedan tipican bosanac

U Negotinu asocijacija na Alana Forda je Bob Rock.

Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 09/01/2005 : 19:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:
Originally posted by GTI_TURBO

Posto smo prosle godine odrzali glasanje o najboljem junaku a Zagor je pobijedio mogu ti reci iz konkretnih dokaza da je ZAGOR stvarno najskuplji i najpopularniji i ne samo na Balkanu.:)))) Ali ipak meni je Komandant Mark zbog realnosti broj 1.

Sorry, ali ipak je samo na Balkanu. U Italiji je Tex, a u ostatku Europe Bonelli baš i ne prolazi. Koliko znam, Zagor je imao nekog uspjeha i u Brazilu, ali to nije narocito mjerodavno.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/01/2005 : 19:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Komandant Mark realan? Svaki zlikovac-spijun u tom stripu je prava fizicka nakaza, bas kao i Crveni mundiri. No, dobro, svatko dozivljava stvari iz svog kuta.

-------------------
Kristifore, crni sine, ne ide se na pucine bez kompasa i motora, nema veze što je srednji vek!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000