Author |
Topic |
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 14/01/2005 : 07:44:14
|
Ja mislim da bi Markos trebao staviti anketu kojeg bismo junaka najprije zeljeli vidjeti u extra izdanju, pa bimo onda vidjeli kakvo je javno mljenje (znam da je svima dosta izbora, ali ovaj je izbor vazniji od ovih predsjednickih ). Ona anketa o CRS je vec previše. |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
XIII
Senior Member
Serbia
1013 Posts
Member since 05/05/2002 |
Posted - 14/01/2005 : 11:53:38
|
quote: Originally posted by SejoSexon
MV je super ali mi se stvarno povraca kada citam SC izdanje. Pa oni su iz broja u broj sve losiji
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Slažem se sa tobom Sejo, ali bolje i to nego da idemo opet sve od po#269;etka. Pa daj zamisli samo Extra Mister No-a: ukoliko bi izlazio jednom mese#269;no, a o#269;igledno je da je to nemogu#263;e, jer obavezno kod nas nešto mora da kasni, ali zna#269;i bar jednom mese#269;no, onda bi mogli da #269;itamo ove stripove koji se sada izdaju u Italiji za 30 godina, ej TRIDESET GODINA. Pa ja tada možda ne#263;u ni mo#263;i da #269;itam. S druge strane, ve#263; sam rekao svoje mišljenje o Markosovom Ken Parkeru, koji je van konkurencije, ali ne mogu da kažem da su ludensovi stripovi super odradjeni. Bolji od drugih jesu ali daleko od toga da su fenomenalni. Svako od nas ima neke zahteve o kvalitetu, do sada je to ovde hiljadu puta raspravljano, i samo mi nije jasno kako neko može da kaže da je bolje ponovo #269;itati iste stripove, a da nemamo pojma šta se sve izdaje u svetu. Zato i jesam pristalica skeniranih stripova, jer mogu da #269;itam nešto druga#269;ije. O#269;igledno je da svako ima svoje neko rezonovanje, a mi zavisimo od želja i mogu#263;nosti izdava#269;a. Izgleda da samo pirati gledaju šta ljude stvarno interesuje. Kad bi makar napravili celu seriju ne#269;ega, a ne po jedan broj. Uostalom zato i jesu pirati. Uh udavih vas |
|
|
zeraprinc
Average Member
Serbia
977 Posts
Member since 03/02/2004 |
Posted - 14/01/2005 : 14:13:45
|
Ma, jok. Pocheli smo da dishemo na shkrge. :0) Iskreno recheno, meni je zaista teshko da izadjem iz Bonelijeve porodice (josh da ima neshto zensko), ali kada bi se pojavio neki dostojan junak, shto da ne. Recimo, ja bih drage volje ponovo da vidim Chudovishte iz mochvare, ali ne u snovima.
Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama! |
|
|
Topic |
|
|
|