Author |
Topic |
sonjecka
Senior Member
Croatia
1172 Posts
Member since 29/09/2004 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 14/01/2005 : 16:11:07
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by mcn
>Van konkurencije: Mcn
Zato ssto zapravo zaista ne znam crtati, ali sve nadoknadjujem fascinantnom osobnosschu.
Ili zato ssto se zzirira u kategoriji do 130 kg?
mcn
Q STRIP i DZZEPNI Q na svim kioscima! *** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Zato sto mi objektivno tvoj crtez nije toliko lijep kao ostali koje sam naveo (mada mi se npr. borovnica prilicno svidja!) ali je zato tvoj scenaristicki rad par exellance... Zato dakle nisi u istom kosu, nego van konkurencije, jer je bilo koji razgovor o znacajnim strip autorima iz ex-yu u zadnjih 20 godina koji ne ukljucuje tebe nepotpun.
130 kg? Znaci smrsavio si dosta u zadnje vrijeme?Prestani izdavati Q i bit ce para i za rucak i veceru
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Meni se od Mcn-a i dalje najviše svida Tom i Jerry. Pretpostavljam da to govori dijete u meni (kao fol ja imam i odraslu stranu ). |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 14/01/2005 : 23:53:29
|
quote: Originally posted by Pajke
quote: Originally posted by BlekenDekara
trio fantastikus: lavrich, bob i pajke. `nuff said.
Sta sve ovaj covek nece izjaviti samo da bi mu crtali covere.
ajmo,ajmo, manje priche - vishe rada, dedlajn se priblizava
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
Bob
New Member
Croatia
262 Posts
Member since 21/05/2003 |
|
Toto
Starting Member
Vatican City
83 Posts
Member since 12/01/2004 |
Posted - 17/01/2005 : 17:04:08
|
quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by mcn
Ili zato ssto se zzirira u kategoriji do 130 kg?
-------------------------------------------------------------------------------
Jos malo pa te Bob i ja stizemo......u kilazi.
I Lavric je presao u tesku kategoriju! Konkurencija se zaostrava! (Djeco puno sjedite i jedite pa cete biti i vi zvjezde stripa) Toto |
|
|
sonjecka
Senior Member
Croatia
1172 Posts
Posted - 17/01/2005 : 19:11:54
|
hm.. zaostrava se al' tko od njih ima skriveno oruzje? kosmodisc???
_________________________ Prokleti_Bambij - Land Of The Lamb ! |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 17/01/2005 : 23:15:55
|
Najbolji: Maurovic, Lavric, Biukovic, Gacic, Bednjanec, Džuka dok je crtao za Modru lastu (), Ilic, Radilovic (zbog Partizana), od mladih Kukic i Talaja (zbog onih Racana i Bozanica u Kapetanu Satniku. Ma da i radi stripove samo za WC poslije toga, kod mene ima dovoljno kredita) i Prle (zbog Rudolha M. i Beferli Kriplsa).
Tu negdje pri vrhu: Beker (onaj njegov kam bek u Lasti mi se jako svidio, a Zaviša je klasika), Štef (zbog Martine), Kordej (ilustracije majka, citave stripove nisam dovoljno citao za neku cvrstu ocjenu), Macan (ma u biti, on je za najbolje, al ja bi još Toma i Jerrya. Ostavio je sagu otvorenom!), Žeželj (ma kul je on, al zaspim nakon sat-dva, hiperprodukcija ima mana), Matakovic (nekad Bog, danas Ðavo - pitanje je šta je bolje), Ercegovic (jel on crta išta danas? Ja obožavam njegove stripove!)...
Mlade nade koje obecavaju: Vanco Rebac (iz grupacije Komikaze, po meni uz Barica i Jurcana najjaci muški autor tamo), Dunja Jankovic, naša Sonjecka, Ivan Bingula (jel on na dužoj pauzi il kaj? Jako sam volio njegove stvari iz Endema), ne znam dalje...
Najgori: Boris Talijancic, onaj nesretni Madana iz Chakra Comix Group, kakve je taj grozote crtao (i to još neko objavio), Branko Ricov (sve kaj je taj lik objavio u Endemu je donji dom fanzina), Franjo Anžlovar (ne podnosim ga - isfurane ideje, a stilski ocito skida Gacica i Zimonica), pa i Lepcin se posmecio od kad je završio Neutron blizanke al on ipak ne pripada ovdje, pa da nema Besprizorja rvacki strip bi bio puno prazniji...
vir gana selebrejt end hev a gud tajm |
|
|
sonjecka
Senior Member
Croatia
1172 Posts
Posted - 18/01/2005 : 13:30:26
|
Hvala BOC za mlade nade,slobodno ubaci i sebe:) Inace nas dragi Baric trenutno ima obranu rada, i sad zurim na proslavu njegove diplome Cisto se bojim ici tamo da ne bude pijanih vec u 1:30 poslijepodne:)
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 18/01/2005 : 20:45:45
|
quote: Originally posted by sonjecka
Hvala BOC za mlade nade,slobodno ubaci i sebe:) Inace nas dragi Baric trenutno ima obranu rada, i sad zurim na proslavu njegove diplome Cisto se bojim ici tamo da ne bude pijanih vec u 1:30 poslijepodne:)
_________________________ Prokleti_Bambij - Land Of The Lamb !
Lažna skromnost me sprijecila. A kad buš ti diplomirala? Manje foruma, ajde ucit!
vir gana selebrejt end hev a gud tajm |
|
|
sonjecka
Senior Member
Croatia
1172 Posts
Posted - 18/01/2005 : 21:02:55
|
quote: Originally posted by BOC
Lažna skromnost me sprijecila. A kad buš ti diplomirala? Manje foruma, ajde ucit!
vir gana selebrejt end hev a gud tajm
Ne brini ti za moje ucenje,polako i sigurno,pa tek mi je 22
|
|
Topic |
|