jebote ovi iz IDWa nisu normalni - vetj su za maj okachili najave!!!!!!!!!! sretjom ni jedan novi naslov koji tje mi opustoshiti osiromasheni budzet:)) ovaj mesec zavrshavam sa containment i pri kraju sa calom i to je sve. smoke tju verovatno pazariti samo je pitanje kolko tje uopshte to opstati tamo imajutji u vidu da se radi o poprilichno nepoznatom scenaristi(pardon scenaristkinji:) te da kordey posle onih x mena i nije najomiljeniji u strip krugovima. videtjemo - IDW je poznat po tome da je i puno loshije stvari izguravao do kraja te ne vidim shto onda smoke ne bi proshao makar prvu mini serijicu. nego fino su se oni ushemili u ove adaptacije igrica. tri komada za sada i to poprilichno fino izgleda(okok castelvaniu nisam video ali recimo MGS radi ashley wood i to jako dobro(mada je meni bolji na hellspawnu bio al ajd sad stvar ukusa verovatno), sillent hill je posle templesmitha(koji je mene tu pomalo i razocharao(za razliku od njegovog runa na pomenutom hellspawnu koji je bio na zavidnom nivou))nasledio neki stilski slichni crtach za koga me mrzi da ustajem i prevrtjem po kolekciji ne bi li nashao kako se zove(saalaman ili tako neka egzotichna varijacija)pristojne kvalitete a eve vetj drugi put na one shotovima radi nick stakal sledetji u nizu vizuelnih masturbatora koji puno bolje izgleda crno belo(western tales of terror #1 recimo - kompletni zakon - otprilike ko c/b mckean u najboljim momentima:) al ajd sad - ipak je ovo usa izdanje pa se moralo i unishtiti kolorom:( pored toga pocheli su malo da beze od svoje prvobitne horror izdavachke definicije pa im promakne i neshto humoristichkog tipa kao shto je puffed TPB ili pomenuti smoke shto moze samo pozitivnim biti. sve u svemu IDW polagano postaje ozbiljna izdavachka kutjica sa par respektabilnih, par podnoshljivih naslova i josh uvek prevelikim kaver prajsom....:( bitje zanimljivo videti u kome tje se pravcu gibati do kraja godine i kakav tje $$$$ rezultat ostvariti. ono shto ja sa nestrpljenjem od njih chekam je foloap Remainsa, najbolje zombi i horror uopshte priche iz proshle godine.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.