1300 LMS i ZS 400 AF SD 1100 (svaki broj po dva komada) Ludens 300 (svaki broj po dva komada) Ostali izdavaci 200 Talijanski stripovi 400 Njemacki stripovi 400 Ostalo 300
Ukupno oko 4400
To su sve ne bas potpuno tocni podatci nisam sve brojao, mislim da imam i malo vise.
moja kolekcija nije za javnost i nema teorije da prijede kucni prag a broj komada nepoznat jel bi trebal cijeli godišnji da sve zbrojim
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
ne sumnjam
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
joj pa ovdi se nabrajaju i albumi i ostalo.. mislio sam da se samo hvali nekim stvarima u riznici ako cemo tako onda moram dodat još hiljadu stvari npr. Lazarus Ledda(sve) Nippera (sve) oko sto albuma svih vrsta Texa(sve izašlo u hr-prevodu) mali milijun drugih stvari-negdi oko 10 iljada sve zajedno (cetiri velika ormara) cak,sam na katu nove kuce predvidio jednu prostoriju koja ce bit stripoteka za sve moje ubuduce opsesije.....
Well, moja kolekcija je još mala, što zbog toga što sam tek nedavno poceo da skupljam dtripove, što zbog toga što uglavnom skupljam (za mene prilicno skupa) USA izdanja. Kolekciju uglavnom cine USA stripovi, a od "naših" izdanja naveo bih Dekarina i Tallyjeva izdanja, kao i par A.Gajicevih stripova. I da uglavnom su u pitanju "fancy" stripovi .
Daklem, koliko stripova imate u vashem trezoru koje nikad nikom iz kuce ne bi dali da iznese, t.j. koliko ih imate u kolekciji i od kog junaka. Ja juche nisam imao shta da radim, pa sam pocheo da brojim i evo shta sam izbrojao:
XIII - 8, Dylan Dog - 61, Ken Parker - 45, Nathan Never - 12, Nick Raider - 41, Mister No - 253, Divlji Zapad - 5, Chudovishte iz mochvare - 3, Komandant Mark - 105, Tim i Dasti - 12, Remo - 4.
Ne prodajem nishta, samo se hvalim.
Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama!
Ormar mi je stigao u utorak i vec dva dana slazem stripove unutra a jos nisam ni pola slozio... Mozda slikam nesto ovih dana, ali bolje da pricekam da sve slozim (mada ce to potrajati neko vrijeme).
Ja mislim da je Markosov problem sa slaganjem stripova NERESIV. Jedino resenje za njega je da mu Bonelli izda prostor za stanovanje u svojim magacinima
Ja upravo preko Ikeinih stranica ovih dana slazem ormar snova za stripove. Planiram nesto kao Markos. Ormar sa policama i staklom da se lijepo vide stripovi. :)