forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Vasha riznica.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/02/2005 : 05:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Ma dobro, poznajem ženski rod dovoljno da znam da ce zvocati sve i da si došao iz IT samo sa jednim obicnim Zagorom, al' moja devojka to ne zna. ;)

ja sam lipo ženi prije neki dan skuvao rucak,ona malo odmorila,ja se igrao s malom,i onda poslije toga iz auta donio 300 stripova,a ovako je tekao razgovor:

žena:šta ti je to
ja:roba iz starog stana
žena:koja je to kockasta roba
ja:mater stavila u stroj za pranje rublja krivi prašak pa se ukrutila...
žena:dat cu ti ja kocku po glavi
ja:pa stripovi su,evo vidi kako su lipi
žena:pa dokle više s tim stripovimadi ceš ih držati,cili stan je pun tvojih romana...
ja:ljubavi,ti znaš da sam ja bolestan za stripovima i pravi sam ovisnik i onda mi ti dodeš kao melem na ranu...da tebe nema,poludio bih s ovim pustim stripovima...ti mi daješ snagu da ih i dalje skupljam i kupujem...
žena:
ali ocu da ih lipo složiš na jedno misto
ja:ocu jedina,kad napravim police...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 06/02/2005 : 06:59:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
To se zove diplomatija
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/02/2005 : 12:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Diplomacija je kljuc uspjesnog braka! Bravo Globinjo. Doktorirao si, vidim. :)

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 06/02/2005 : 12:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Moja vjerna ljuba je rekla da ce me izbaciti napolje ako probam globinjovu vrstu diplomacije. ;)

--
"Bruuuur"
Go to Top of Page

CANT
Starting Member

Croatia
38 Posts

Member since 24/11/2004

Posted - 06/02/2005 : 13:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send CANT a Private Message
Zanimljivo složena kolekcija,jedino se nebi odlucijo za bijelu boju a
štelujuci nosaci polica su zakon.U mojoj momackoj sobi od 12 m2 gdje sam naguro sad vec 13 ooo stripova iskljucivo sa ovih prostora imam
proglema sa smještajem jer mi je stiglo 400 zlatnih serija,a ikolekci-
ja od 250 knjiga SF ceka u kutijama u sobi.Pošo sam po struci stolar
radim na nacrtu za novi regal za stripove, mislim da cu se odluciti
za dvoredne police od kojih ce prvi red bit klizan.Sve to ce opet imat
ispred sebe velika klizna vrata.Korpus ce biti u boji drveta a vrata
u nekoj pastelnoj boji.Možda ostavim dio u staklu, ali to bi bilo 80%
nacrta ,pa ocekujem da prebacim tu cijelu kolekciju da mi nije više
u nekoliko ormara.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 06/02/2005 : 13:24:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Je li, a da patentiraš svoj dizajn police za stripove, pa da se to serijski proizvodi, kao stolovi za kompjutere?

--
"Bruuuur"
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 06/02/2005 : 13:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Do sada sam ove slike gledao 10-tak puta,evo i curi sam pokazao.
Kaze ,,ima ludih,ludjih,najludjih,, nista vise nije rekla posto sam joj izbio zrak,evo je na podu skvrcila se

Sve je stvarno haos,sa nestrpljenjem ocekujemo zavrsnu slicicu kad se sve slozi,dok extra nestrpljivo ocekujemo isjecak zs,lms.

Porter

Edited by - Porter on 06/02/2005 13:52:54
Go to Top of Page

CANT
Starting Member

Croatia
38 Posts

Member since 24/11/2004

Posted - 06/02/2005 : 13:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send CANT a Private Message
Sumljam svako ima svoje želje i potrebe , ali ako mogu pomoci tu sam .
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 06/02/2005 : 14:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
globinjo svaka cast tako se ophodi sa suprugama kada su stripovi u pitanju a neka drugi malo nauce pa ce znati zašto se naše žene samo smiju i više ne prigovaraju na naše sakupljanje stripova :-)))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/02/2005 : 14:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Damn kod mene su u ormaru po podu,na komodi,na stolu blabla.
Moracu da uzmem digitalac i uslikam pa postam ovdje :-)!

"Perfection kills."
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 06/02/2005 : 14:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
pa ako su stipovi svugdje okolo a gdje si onda ti - u zraku :-)))

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/02/2005 : 14:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ne,ja sam u zrakoplovu :-)))).

"Perfection kills."
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 06/02/2005 : 14:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
zrakomlatu :-))))

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/02/2005 : 15:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by CANT

štelujuci nosaci polica su zakon.U mojoj momackoj sobi od 12 m2 gdje sam naguro sad vec 13 ooo stripova iskljucivo sa ovih prostora imam
u nekoliko ormara.

Ja sam vam prije mjesec dva poslao mail sa molbom za savjet u vezi ormara, ali nisam dobio nikakav odgovor:-( No sto je tu je, sad je gotovo. U principu sam zadovoljan, jedino sto mi je krivo sto mi stolar nije izbusio rupe za police cijelom duzinom vertikale, nego u serijama pa ne mogu bas najoptimalnije rasporediti police da najvise iskoristim prostor. Po meni dio obavezno mora biti u staklu, da sam uspio zenu nagovoriti sve bi bilo u staklu, ovako je ispao kompromis i u biti mozda je i tako bolje, ljepse izgleda, samo je meni muka kako to sloziti, sto izabrati da se vidi:-) Bijela boja polica mi se svidja, a i najjeftinija je varijanta, mislim:)

"dvoredne police od kojih ce prvi red bit klizan"? Sto je to?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/02/2005 : 15:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Porter

Do sada sam ove slike gledao 10-tak puta,evo i curi sam pokazao.
Kaze ,,ima ludih,ludjih,najludjih,, nista vise nije rekla posto sam joj izbio zrak,evo je na podu skvrcila se

Sve je stvarno haos,sa nestrpljenjem ocekujemo zavrsnu slicicu kad se sve slozi,dok extra nestrpljivo ocekujemo isjecak zs,lms.

Porter

Nasilnice:-) Nece biti gotovo jos bar tri cetiri dana, evo tek sam poslozi sve strane stvari i AF. Sad mi ostaje ZS/LMS/SD/Stripoteka/Super/ostale A4 stvari...

Go to Top of Page

CANT
Starting Member

Croatia
38 Posts

Member since 24/11/2004

Posted - 06/02/2005 : 17:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send CANT a Private Message
Probacu objasnit,prvi dio je fiksni dio do zida dubine 40 setak cm
a drugi je ispred dubine oko 20 setak cm na tockovima ,stime da je jedan dio namjerno izostavljen da bi se mogli pomaknut po potrebi i da bi se moglo doc do zadnjih polica.Bio sam u Zagrebu izmedu Božica i Nove Godine mislim u srijedu, zvao sam te na telefon
pet šest puta na broj sa vizitke koje si mi dao na CRŠ.Da smo se našli i razgledali tvoju kolekciju sigurno bi popricali i otome.Dolazim u Cetvrtak 10. 2. u Zagreb pa bi se mogli nac ako želiš
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 06/02/2005 : 19:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

žena:koja je to kockasta roba

Kockasta roba

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 07/02/2005 : 06:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

u nekoliko ormara.

Ja sam vam prije mjesec dva poslao mail sa molbom za savjet u vezi ormara, ali nisam dobio nikakav odgovor:-( No sto je tu je, sad je gotovo. U principu sam zadovoljan, jedino sto mi je krivo sto mi stolar nije izbusio rupe za police cijelom duzinom vertikale, nego u serijama pa ne mogu bas najoptimalnije rasporediti police da najvise iskoristim prostor.

Ima jedna mala alatka koja se zove BURGIJA.Pa ozezi.

I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/02/2005 : 10:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Probacu objasnit,prvi dio je fiksni dio do zida dubine 40 setak cm
a drugi je ispred dubine oko 20 setak cm na tockovima ,stime da je jedan dio namjerno izostavljen da bi se mogli pomaknut po potrebi i da bi se moglo doc do zadnjih polica.Bio sam u Zagrebu izmedu Božica i Nove Godine mislim u srijedu, zvao sam te na telefon
pet šest puta na broj sa vizitke koje si mi dao na CRŠ.Da smo se našli i razgledali tvoju kolekciju sigurno bi popricali i otome.Dolazim u Cetvrtak 10. 2. u Zagreb pa bi se mogli nac ako želiš

Hm, mislim da sam shvatio. Inace, mora da sam vam dao staru vizitku (ionako ih nikad ne koristim pa ...). Poslat cu vam na mail nmovi broj telefona. Moze cetvrtak, nema problema, bit ce mi drago, razgovarat cemo bar o stripovima, ako ne o stolariji:-)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/02/2005 : 11:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Burgija mi inace bas ne lezi:) kad bi ja to busio, police bi stajale pod nekim cudnim kutevima:-)

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 07/02/2005 : 11:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
markos a možda ti i cant kad se nadete uspijete složiti i koje drveno izdanje

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 07/02/2005 : 20:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
A za one koji nisu vidjeli.....

markosovi zs/lms :)

http://img41.exs.cx/img41/9118/thewall10ai.jpg

http://img41.exs.cx/img41/2379/thewall23ov.jpg

be afraid, be very afraid... :)))))

marko, jesi presao 10k ?

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 07/02/2005 : 21:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
bogami
za ovo bi se odreka Beyonce
sorry mala
ja sam za sve zagore ekstra pripremio naljepnice sa odgovarajucim naslovnicama ZS i LMS ( i za one koji ce izaci sta ja znam negdi 250 do 300 kom )
to je jedna lipa rola 6 puta 1,3 metra
cekam brata da dode kod mene pa da se zajedno snimimo kraj te povijesne razvucene tvorevine i onda cu sve to polipit na zadnje strane pa ce to bit nekaj baš finega glede nostalgije za mladim danima
ostalo
nema smisla spominjat kraj ovako impozantnih kolekcija
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/02/2005 : 21:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

bogami
sorry mala

A to ne :).

Jack the Black.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 07/02/2005 : 22:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by mike

quote:
Originally posted by Toninho

bogami
sorry mala

A to ne :).

Jack the Black.

jesi sigur?!
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic