kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 21/02/2005 : 15:33:50
|
He, i ja sam zapoceo citat stripove uz Mikijev zabavnik, kao i dosta nas ovdje, kako vidim... hvala Mikiju i ekipi što su me navukli na stripove! :)
welcome to a new kind of tension all across the alien nation where everything isn't meant to be o.k. television dreams of tommorow we're not the ones meant to follow for that's enough to argue |
 |
|
Watashi
Senior Member

Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 21/02/2005 : 20:38:55
|
Kad se sjetim tih stripova (neke i imam), svi su mi bili zakon osim samog mikija. On je uvjek bil neki detektiv i jako pametan i vjecno je sve znao i vec onda mi je to beskrajno islo na jednu stvar. Nekak su mi se vise svidjali likovi nezaposlenog paje, opaljenog shilje, zajebanog baje ili shtreberkastog proka. A to se i vidi na meni danas :D
-- "I think that it was purely because Superman and characters like that, they suddenly opened up this kind of wonderful dimension of the imagination that I had previously not had access to because these ideas were brilliantly stupid. I mean dogs with capes and Batman's dog had got a mask in case any of the other dogs recognized him" --Alan Moore |
 |
|