Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
degman
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 18/02/2005 : 23:25:01
|
nemos virovat sto se dogadja da se sad trenutno doista i objavi pola od najavljanog (u zadnja 3 miseca) - ja cu bankrotirat |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 18/02/2005 : 23:31:36
|
quote: Originally posted by degman - ja cu bankrotirat
istina...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI! |
|
risbozg
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15949 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 19/02/2005 : 00:26:29
|
I film, ako se dobro secam, nije prevoden, te ako misle da pokpue njegovu publiku, bolje da i ne prevode.
Mada, u Srbiji sa ovakvim distributerima i vlasnicima biskopa, smešno je nadati se da ce neki film dici prodavanost necega...
-- "To me, my board!" |
|
zmcomics
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/profil.jpg)
729 Posts
Member since 24/08/2002 |
Posted - 19/02/2005 : 13:15:49
|
Prvo, posto znam o cemu je rec, da vam dam preciznije informacije da ne nagadjate i ne mastate, pa posle da ne kukate. Nije rec o trejdu niti albumu, vec o mesecnim crno belim svescicama. Znam da ce odmah da se vristi na c/b, ali Hellboy je jednako sjajan i cb, i u koloru, tako da se slazem da vredi takvo izdanje. Naravno, bilo bi lepo da naknadno naprave i kolor trejdove![](icon_smile_big.gif) Hellboy-a vredi imati u obe verzije![](icon_smile_approve.gif) Tako da ce to biti jeftino izdanje za siru publiku. A to je potrebnije nasoj sceni od luksuznog izdanja.
Kolko vidim u Parkeru, nece prevoditi. Nije to opisno indijansko ime kao kod Magicnog vetra, tamo je jedino smisleno bilo prevoditi. Ovde bi mogli samo pojednostaviti za prosecnog citaoca i fonetski "prepevati" u Helboj, ali ni to nije nuzno. A ako su u reklami ostavili Hellboy, onda ce tako biti i u izdanju.
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/02/2005 : 13:27:04
|
Od koliko stranica ce biti te svešcice? Dvadesetak ili više?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 19/02/2005 : 14:35:44
|
quote: Originally posted by zmcomics
Prvo, posto znam o cemu je rec, da vam dam preciznije informacije da ne nagadjate i ne mastate, pa posle da ne kukate. Nije rec o trejdu niti albumu, vec o mesecnim crno belim svescicama. Znam da ce odmah da se vristi na c/b
Vec receno na onom drugom forumu.
Inace, ako cena bude dvocifrena, odlicno što je c/b. Ako je pak cena malko veca, onda je problematicnije. No, videcemo.
-- "To me, my board!" |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 19/02/2005 : 14:51:08
|
Svaka cast! Izgleda da nam dolaze zlatna vremena!
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
jgoran5
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1928 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 19/02/2005 : 15:20:32
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by jgoran5
e još da ga nisam kupio u orginalu...ovako nema smisla poduplavati stripove
Ja sam se zato mudro strpio. ;)
Enivej, ako su ga dobro odradili, prvi broj dobijaš na poklon od mene, trebace Systemu malko ekstra podrške. Posle se snadite, i ti i oni. ;)
-- "To me, my board!"
nemam ništa protiv tvog prijedloga no samo me zanima kako ce to izgledati i hoce li izdati sve trjedove
------------- carpe diem... -------------
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 19/02/2005 : 15:22:45
|
Pa ionako nema toga baš previše, zar ne? A pošto su u pitanju min-serijali, taman mogu da prave par meseci pauze izmedu njih, dok se ne otplate prethodni brojevi...
-- "To me, my board!" |
|
Blek Stena
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/slavni.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 19/02/2005 : 15:40:02
|
quote: Originally posted by zmcomics
Prvo, posto znam o cemu je rec, da vam dam preciznije informacije da ne nagadjate i ne mastate, pa posle da ne kukate. Nije rec o trejdu niti albumu, vec o mesecnim crno belim svescicama. Znam da ce odmah da se vristi na c/b, ali Hellboy je jednako sjajan i cb, i u koloru, tako da se slazem da vredi takvo izdanje. Naravno, bilo bi lepo da naknadno naprave i kolor trejdove![](icon_smile_big.gif) Hellboy-a vredi imati u obe verzije![](icon_smile_approve.gif) Tako da ce to biti jeftino izdanje za siru publiku. A to je potrebnije nasoj sceni od luksuznog izdanja.
Pa ovo je najbolja varijanta... za ssiroke narodne mase! Koliko sam ja vidio po netu, Mignola je majstor za odnos crno/bijelo u stripu, tako da ce to biti bass lijepo. Nakon izvjesnog vremena naravno, trebalo bi sstampati malo luksuznija izdanja sa visse epizoda i u koloru za kolekcionare i za one koji se navuku ![](icon_smile_big.gif) Bilo bi lijepo da se to kao i sva ostala Systemova izdanja distribuira i po BiH, ali vidjecemo... |
|
DusMan
Advanced Member
![](AvatarUpload/tezukaaa.jpg)
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 19/02/2005 : 17:04:56
|
quote: Originally posted by Djole
Damn, sa tim na kioscima bice jako, jako zanimljivo. Pa još i kad krene Vertigo...
Vertigo nece ici na kioske. Ici ce isprva u Mali Plato, gde ce biti specijalni popusti, ali sve podatke o tome cete saznati iz zvanicnog izvora.
Zagor je najveci gej! |
|
marlowe
Advanced Member
![](AvatarUpload/av1(1).jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 19/02/2005 : 17:40:55
|
Bice sve zvanicno. I konferencija za novinare, i koktel party... Sve ce da bidne. I reklama na tv-u. Milina jedna.
Zagor je najveci gej! |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 19/02/2005 : 20:02:51
|
quote: Originally posted by DusMan
Vertigo nece ici na kioske. Ici ce isprva u Mali Plato, gde ce biti specijalni popusti, ali sve podatke o tome cete saznati iz zvanicnog izvora.
Nisam ni mislio da ce ici na kioske. Ali, i sa tim samo u knjižarama ce biti zanimljivo...
-- "To me, my board!" |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15949 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 20/02/2005 : 01:24:35
|
quote: Originally posted by DusMan
Bice sve zvanicno. I konferencija za novinare, i koktel party... Sve ce da bidne. I reklama na tv-u. Milina jedna.
Zagor je najveci gej!
znaci vec je sve 100% kad je i koktel u igri ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 21/02/2005 : 05:35:35
|
quote: Originally posted by marlowe
ostace hellboy. ako ne smeta francuzima, sto bi nama?
___________ Devenir immortel et puis mourir.
Pa mi nismo francuzi. I Magicnog su preveli, a abatonci i Dzonija Nakazu... Ipak je to u duhu srpskoga jezika...
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!! |
|
Witchblade
Senior Member
![](AvatarUpload/nite_owl2.jpg)
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 21/02/2005 : 10:15:09
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ja cu ga kupovati sigurno... jedva cekam. I sta tu ima da se prevodi, najbolje je da ostane hellboy, kao sto nismo prevodili ni supermen ni spajdermen...
Ni Daredevil ...
"Ja sam malo puk'o, znate, zivim kraj azotare i nocu ne mogu da spavam ako malo ne popijem" |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 21/02/2005 : 17:03:13
|
a NEBOJSHA?:))) meni je to bio zakon prepev derdevila. sad dal treba prevoditi helboj ili ne nisam pametan. dechko i z pakla kako ga originalno prevedoshe divx majstori teshko da bi pio vodu tako da je verovatno najbolje da ostane kao u originalu. koga ustvari briga - samo nek se ovo pojavi i zazivi pod kakvim god imenom bilo.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
Blek Stena
Senior Member
![](AvatarUpload/slavni.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 21/02/2005 : 19:00:58
|
A bio je u EKSU kasnije joss jedan NEBOJSSA, domaci strip, malo sliccan Konanu. Zaboravio sam ime crtacca, da nije Bunardzzic ili tako nessto?
|
|
Barker
Advanced Member
![](AvatarUpload/100 Days Off.jpg)
Fyro Macedonia
4665 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 22/02/2005 : 00:37:57
|
Jebote, kakve vesti iz zemlje Serbije. Bice masovnih bankrota ako sve ovo bude istinito :)
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|