... trenutno je na aukcijama Zlatna serija broj 32 - Dejvid Dafti u epizodi Špijun "13" gdje stoji da je kao dodatak Zagorova epizoda "Mrtva priroda". Koja je to u stvari epizoda po Talijanima i SD/Ludens izdanjima?
I jos nesto - dodatak Zlatnoj seriji broj 28 (u kojoj je glavna prica o Timu i Dastiju) je ponovno Zagor - Vrata straha. Interesuje me da li netko zna da se Zagor pojavljivao jos u nekim brojevima ZS/LMS kao dodatna prica?
Ja znam samo za Vrata Straha, za ovaj Mrtva priroda nikad nisam cuo, mozda je u pitanju Zoro a ne Zagor? Njihovi likovi su zamjenjeni na jednom spisku dnevnikovom, u LMS je za pet naslova pisalo da je glavni lik Zagor, a ustvari je Zoro
Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
... trenutno je na aukcijama Zlatna serija broj 32 - Dejvid Dafti u epizodi Špijun "13" gdje stoji da je kao dodatak Zagorova epizoda "Mrtva priroda". Koja je to u stvari epizoda po Talijanima i SD/Ludens izdanjima?
Imas tih par stranica u extra Zagoru 53.
quote:I jos nesto - dodatak Zlatnoj seriji broj 28 (u kojoj je glavna prica o Timu i Dastiju) je ponovno Zagor - Vrata straha. Interesuje me da li netko zna da se Zagor pojavljivao jos u nekim brojevima ZS/LMS kao dodatna prica?