forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford revolucija!?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/03/2005 : 07:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Secam se ja likova, ali ne znam nista o ovome sa kradjom lika broja 1

Ima neki Jacovittijev strip iz 61, kazzu moje biljesske u kojima uredno nije prepisan naslov, koji je kod nas objavljen u Plavom Vjesniku gdje postoji paralitik u kolicima s bradom i sstapom i njorgava temperamenta.

Ne znam je li kradja, ali sliccno je. S druge strane, mozzda je Italija puna takvih pa ...

mcn

Q STRIP 7 na svim kioscima! *** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/03/2005 : 10:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Mogao bi Bunker malo da radi Koko Bila, mozda bi mu stripovi bili smesniji od ovog danasnjeg Alan Forda...
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2272 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 01/03/2005 : 13:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Jakovittijev Coco Bil je izlazio ako se ne varam u ZOV-u i ZOV Stripu. Imao sam sve brojeve i jednog i drugog ali sam ih prodao prije desetak godina pa se više tocno ne sjecam koliko je tog izašlo.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 01/03/2005 : 15:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Ja ga se secam iz PZa...

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 01/03/2005 : 15:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
A ja joste i iz Plavog vjesnika...

"SNIKT!"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/03/2005 : 22:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
A ja iz Stripoteke...

--
"To me, my board!"
Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 02/03/2005 : 00:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message
Pa i Kriminal je kopija Diabolika.
Bunker je na stranicama poste nevjerovatno arogantan, misljenje citaoca ga uopste ne interesuje. Kaze, ja radim kako hocu, ako vam se ne svidja nemojte kupovati.
E sad, izgleda da ima neku bazu od 8-10000 citaoca koji su vjerni ma kakvu glupost da napise, sto mu, uz nikakvu infrastrukturu i mizernu cijenu nacrtane table omogucava da prezivi.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 08/03/2005 : 11:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Boze boze sto se to dogodilo??????Alan Ford je na pocetku bio sigurno u najboljim godinama:sto se dogodilo????Zasto vise nema Magnusa ili piffarerio (znam da je magnus preminuo)...No ipak mozemo biti u nekim stvarima pozitivni...Ipak, vise od 400 brojeva...Sada se mozemo nadati da ne otidje D.Perucca.Jer ce onda strip biti gotov!!!!!!!!
No sto da vam kazem??????Kako VJ kaze crtez nije los, D.Perucca se trudi no sto nam vrijedi!!??!!!NO MOGLI BISMO SE I OVO PITATI : MOZDA NETKO PISE ZA BUNKERA!!!!KRUZE GLASINE U VEZI TOGA!!!!Jedino se pitam gdje je nestao Warco?????Naravno bolji mi je Perucca no i warcovi crtezi mogu proci........Gledam kod VJ stranicu unaprijed i unazad i nestao je.Pogledam Munixouvu nema ni tamo.Sto se dogadja???
Mozda je shvatio da sve pada pa je brzo otisao????Ovako se jedino pouzdajemo u Peruccu , Oscara i Pistolata...No sto nam vrijedi.Svaki put kad procitam rijetko kad mi se svidja.No mozda koji put mi se svidi.Moramo poslati Bunkeru E-mail da cemo radje cekati tri mjeseca pa da izadje kvalitetan broj pa da uzivamo dok ga citamo...zna li tko njegov E-mail?Meni bi koristilo...!!!???Moramo nesto shvatiti nesto...
Stranice o Alanu Fordu nestaju (govorim opcenito i za druge drzave)Gledajte , jedine stranice koje su updatetirane cesto su Vedranova , Munixova i moja.NARAVNO I STRANICA BUNKERA (ALI MALO TKO TO GLEDA)
Strip treba hitnu pomoc.Mora biti osvjezen... neki ce reci da se Bunkeru treba oprostiti zbog starosti.To je istina , puno je pisao i jedini koji je ostao no mogao bi se on ipak i vise potruditi.Zar ne?
No ne mozemo mi trpjeti zbog njegove starosti.Ja mu zelim uspjesan nastavk rada Alan Forda no i KVALITETAN nastavak!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S da i ja sam vidio onu naslovnicu da se Alan I Klodovik spasavaju
a ostali padaju u vodi.Raspitat cu se malo vise otome.Mozda je
pismo dugacko no iznio sam sve svoje arugmente.

Edited by - makikatalinic on 08/03/2005 21:35:01
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000