Author |
Topic |
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 01/03/2005 : 07:28:57
|
>Secam se ja likova, ali ne znam nista o ovome sa kradjom lika broja 1
Ima neki Jacovittijev strip iz 61, kazzu moje biljesske u kojima uredno nije prepisan naslov, koji je kod nas objavljen u Plavom Vjesniku gdje postoji paralitik u kolicima s bradom i sstapom i njorgava temperamenta.
Ne znam je li kradja, ali sliccno je. S druge strane, mozzda je Italija puna takvih pa ...
mcn
Q STRIP 7 na svim kioscima! *** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 01/03/2005 : 13:43:27
|
Jakovittijev Coco Bil je izlazio ako se ne varam u ZOV-u i ZOV Stripu. Imao sam sve brojeve i jednog i drugog ali sam ih prodao prije desetak godina pa se više tocno ne sjecam koliko je tog izašlo. |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
Zox
Senior Member
1183 Posts
Member since 04/06/2002 |
Posted - 02/03/2005 : 00:12:59
|
Pa i Kriminal je kopija Diabolika. Bunker je na stranicama poste nevjerovatno arogantan, misljenje citaoca ga uopste ne interesuje. Kaze, ja radim kako hocu, ako vam se ne svidja nemojte kupovati. E sad, izgleda da ima neku bazu od 8-10000 citaoca koji su vjerni ma kakvu glupost da napise, sto mu, uz nikakvu infrastrukturu i mizernu cijenu nacrtane table omogucava da prezivi. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 08/03/2005 : 11:51:57
|
Boze boze sto se to dogodilo??????Alan Ford je na pocetku bio sigurno u najboljim godinama:sto se dogodilo????Zasto vise nema Magnusa ili piffarerio (znam da je magnus preminuo)...No ipak mozemo biti u nekim stvarima pozitivni...Ipak, vise od 400 brojeva...Sada se mozemo nadati da ne otidje D.Perucca.Jer ce onda strip biti gotov!!!!!!!! No sto da vam kazem??????Kako VJ kaze crtez nije los, D.Perucca se trudi no sto nam vrijedi!!??!!!NO MOGLI BISMO SE I OVO PITATI : MOZDA NETKO PISE ZA BUNKERA!!!!KRUZE GLASINE U VEZI TOGA!!!!Jedino se pitam gdje je nestao Warco?????Naravno bolji mi je Perucca no i warcovi crtezi mogu proci........Gledam kod VJ stranicu unaprijed i unazad i nestao je.Pogledam Munixouvu nema ni tamo.Sto se dogadja??? Mozda je shvatio da sve pada pa je brzo otisao????Ovako se jedino pouzdajemo u Peruccu , Oscara i Pistolata...No sto nam vrijedi.Svaki put kad procitam rijetko kad mi se svidja.No mozda koji put mi se svidi.Moramo poslati Bunkeru E-mail da cemo radje cekati tri mjeseca pa da izadje kvalitetan broj pa da uzivamo dok ga citamo...zna li tko njegov E-mail?Meni bi koristilo...!!!???Moramo nesto shvatiti nesto... Stranice o Alanu Fordu nestaju (govorim opcenito i za druge drzave)Gledajte , jedine stranice koje su updatetirane cesto su Vedranova , Munixova i moja.NARAVNO I STRANICA BUNKERA (ALI MALO TKO TO GLEDA) Strip treba hitnu pomoc.Mora biti osvjezen... neki ce reci da se Bunkeru treba oprostiti zbog starosti.To je istina , puno je pisao i jedini koji je ostao no mogao bi se on ipak i vise potruditi.Zar ne? No ne mozemo mi trpjeti zbog njegove starosti.Ja mu zelim uspjesan nastavk rada Alan Forda no i KVALITETAN nastavak!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S da i ja sam vidio onu naslovnicu da se Alan I Klodovik spasavaju a ostali padaju u vodi.Raspitat cu se malo vise otome.Mozda je pismo dugacko no iznio sam sve svoje arugmente. |
Edited by - makikatalinic on 08/03/2005 21:35:01 |
|
|
Topic |
|