Author |
Topic |
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 28/02/2005 : 22:37:14
|
eh tako je...vidis ja zaboravio...Iako vec imam zagor majicu ali neka eli...heheheh...Aj javim ti se sto prije...iman i ja neke ideje za tu knjigu ali tribat ce nam vremena i truda, ja sam spreman dati 100%, jer kako sam i rekao ja sam poceo vec nesto svoje kao knjigu o zagoru, i karte stoga....aj javimj ti se sto prije prijatelju...
Only God will judge me! |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 01/03/2005 : 11:23:52
|
quote: Originally posted by Ramath
quote: Originally posted by SejoSexon
Kakva promjena Sejo? Na sta si odredjeno mislio
Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Prije si stalno govorio da ces izdati knjigu tj. plasiraces je na trziste a sada je besplatna??!
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Pa stavicu je na net, to ti je to otprilike. Prije sam govorio da cu je stampati, al sad imam rjesenje sa netom i eto ti, to je to
Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Na koju stranicu ces staviti knjigu?
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 01/03/2005 : 11:34:44
|
Ramathe, ne mogu ne cijeniti tvoj entuzijazam. Medjutim, jesi li se zapitao koja je svrha takve "knjige" na netu? Ona ce svakako sadrzavati podatke o Zagoru, dostupne, izmedju ostaloga, i na ovome sajtu. Sto ce jos sadrzavati? Opise epizoda? Svakim danom ovdje je sve vise recenzija Zagorovih epizoda, s tim da je glavnina "esencijalnih" epizoda recenzirano... Popis Zagorovih neprijatelja s njihovim biografijama? To bi moglo liciti na onaj album sa samoljepljivim slicicama. Sve mi to lici na nezahvalno ulozen trud. Stvarno ne znam cime mozes popuniti materijal za rad o Zagoru koji bi htio nazvati knjigom; a ako budes pisao (i uvrstavao tekstove napisane od strane onih koji ce ti pomoci) samo sa svrhom da ispunis sto vise stranica teksta, jasno je na sto ce nalikovati finalna verzija tvog projaekta.
------------------- Kristifore, crni sine, ne ide se na pucine bez kompasa i motora, nema veze što je srednji vek! |
|
|
danijel
New Member
Croatia
143 Posts
Member since 12/08/2004 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 01/03/2005 : 18:37:12
|
quote: Originally posted by VALTER
Ramathe, ne mogu ne cijeniti tvoj entuzijazam. Medjutim, jesi li se zapitao koja je svrha takve "knjige" na netu? Ona ce svakako sadrzavati podatke o Zagoru, dostupne, izmedju ostaloga, i na ovome sajtu. Sto ce jos sadrzavati? Opise epizoda? Svakim danom ovdje je sve vise recenzija Zagorovih epizoda, s tim da je glavnina "esencijalnih" epizoda recenzirano... Popis Zagorovih neprijatelja s njihovim biografijama? To bi moglo liciti na onaj album sa samoljepljivim slicicama. Sve mi to lici na nezahvalno ulozen trud. Stvarno ne znam cime mozes popuniti materijal za rad o Zagoru koji bi htio nazvati knjigom; a ako budes pisao (i uvrstavao tekstove napisane od strane onih koji ce ti pomoci) samo sa svrhom da ispunis sto vise stranica teksta, jasno je na sto ce nalikovati finalna verzija tvog projaekta.
------------------- Kristifore, crni sine, ne ide se na pucine bez kompasa i motora, nema veze što je srednji vek!
U pravu si, djelomicno. Svi ti podaci postoje, al nisu svi na jednom mjestu, ''knjiga'' ce ih sve sadrzati na jednom mjestu, pod jednim linkom. Drugo, pomoc koju trazim znacu da iskoristim. Tekstove koje dobijem cu sloziti u jednu kompaktnu cjelinu, logicno je da cu najbolje djelove iz svih tekstove spajati i slagati da budu jedinstveni, slozeni.
Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti |
|
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Posted - 01/03/2005 : 18:37:54
|
Kakva promjena Sejo? Na sta si odredjeno mislio
Prije si stalno govorio da ces izdati knjigu tj. plasiraces je na trziste a sada je besplatna??!
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Pa stavicu je na net, to ti je to otprilike. Prije sam govorio da cu je stampati, al sad imam rjesenje sa netom i eto ti, to je to
Na koju stranicu ces staviti knjigu?
To je zasad mala tajna, no uskoro cu je otkriti
Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 01/03/2005 : 18:40:23
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by danijel
Ne ide se preko mora bez kompasa i motora
Balaševic,a?
Aha.
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!! |
|
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 02/03/2005 : 13:39:10
|
[/quote]Na koju stranicu ces staviti knjigu? [/quote]
zar je to uopste bitno?
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 02/03/2005 : 13:46:23
|
quote: Originally posted by marlowe
Na koju stranicu ces staviti knjigu? [/quote]
zar je to uopste bitno?
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." [/quote]Zar je zabranjeno pitati?
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
|
Genij
New Member
Slovenia
195 Posts
Member since 31/08/2004 |
Posted - 02/03/2005 : 15:03:46
|
Bravo Ramathe!!!Ja sam isto zainteresirovan za tu knjigu i cini mi se vrlo dobrom idejom.Možda ti i ja mogu na neki nacin pomoci.Kao što ti je darkwudski kralj vec objasnio mi imamo vec neki popis likova pa možda ce ti zatrebati.Svakako mislim da je odlicna ideja da se što više informacija stavi ovdje na forum o Zagoru.Pa mi svi mislimo da sve znamo o njemu ali možda je netko nešto saznao ili procitao na recimo nekom drugom forumu možda italijanskom ili tako nešto pa ima puno toga da još saznamo.U italiji su recimo izašli stripovi koji kod nas još dugo vremena nece,pa je tamo možda još neki novi podatak.Mene je recimo puno iznenadilo što sam saznao kad sam citao piratski broj(naslov sam na žalost zaboravio-kako se mi to moglo desiti!!!)kojeg sam kupio od mladena.U tom broju su nastupili zagor i skitnica Fitzzi.I vrlo me iznenadilo to da je tada zagor kao još patrick Wilding htio ici u grad da se provede.Ali je skitnica Fitzzi prvo odbio a onda je popustio i išao sa Patrikom-Zagorom.Znaci ja sam uvijek smatrao Zagora ponešto povucenim za takve provode i zabave,ponešto sramežljivijem ili tako nešto.Ali on kao mladic nije bio takav.Recimo sada je Ciko onako uvijek za gozbu,pa da ide da se prevode onako kao veseljacina,ali zagor je uvijek tako strog i ne ide mu se.Recimo kao u onoj seriji sa naslovom Tragedija na karnevalu;baš tamo su se posvadali zagor i ciko zato što je ciko htio ici na maskeradu ali zagor nije,...mislim ima puno takvih stvari koje mi možda još ne znamo o njemu a ni o cikotu.Tako da svakako podržavam to ideju da što više saznamo o njemu.Ovo knjigu bi isto tako rado procitao kao što citam stripove.Zato Ramathe ako mogu nešto da ti pomognem samo reci slobodno.A što se ostalih tice ne znam zašto vam se ideja ne svidja.Pa što možete izgubiti,ako necete da je citate onda nemorate.Ali pustite coveka neka radi knjigu ako hoce;on to radi zbog svih nas a ne samo za sebe.ajde cao |
|
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Posted - 02/03/2005 : 17:49:04
|
quote: Originally posted by Genij
Bravo Ramathe!!!Ja sam isto zainteresirovan za tu knjigu i cini mi se vrlo dobrom idejom.Možda ti i ja mogu na neki nacin pomoci.Kao što ti je darkwudski kralj vec objasnio mi imamo vec neki popis likova pa možda ce ti zatrebati.Svakako mislim da je odlicna ideja da se što više informacija stavi ovdje na forum o Zagoru.Pa mi svi mislimo da sve znamo o njemu ali možda je netko nešto saznao ili procitao na recimo nekom drugom forumu možda italijanskom ili tako nešto pa ima puno toga da još saznamo.U italiji su recimo izašli stripovi koji kod nas još dugo vremena nece,pa je tamo možda još neki novi podatak.Mene je recimo puno iznenadilo što sam saznao kad sam citao piratski broj(naslov sam na žalost zaboravio-kako se mi to moglo desiti!!!)kojeg sam kupio od mladena.U tom broju su nastupili zagor i skitnica Fitzzi.I vrlo me iznenadilo to da je tada zagor kao još patrick Wilding htio ici u grad da se provede.Ali je skitnica Fitzzi prvo odbio a onda je popustio i išao sa Patrikom-Zagorom.Znaci ja sam uvijek smatrao Zagora ponešto povucenim za takve provode i zabave,ponešto sramežljivijem ili tako nešto.Ali on kao mladic nije bio takav.Recimo sada je Ciko onako uvijek za gozbu,pa da ide da se prevode onako kao veseljacina,ali zagor je uvijek tako strog i ne ide mu se.Recimo kao u onoj seriji sa naslovom Tragedija na karnevalu;baš tamo su se posvadali zagor i ciko zato što je ciko htio ici na maskeradu ali zagor nije,...mislim ima puno takvih stvari koje mi možda još ne znamo o njemu a ni o cikotu.Tako da svakako podržavam to ideju da što više saznamo o njemu.Ovo knjigu bi isto tako rado procitao kao što citam stripove.Zato Ramathe ako mogu nešto da ti pomognem samo reci slobodno.A što se ostalih tice ne znam zašto vam se ideja ne svidja.Pa što možete izgubiti,ako necete da je citate onda nemorate.Ali pustite coveka neka radi knjigu ako hoce;on to radi zbog svih nas a ne samo za sebe.ajde cao
Moram priznati da me je tvoj post iznenadio, jedan se od prvih koji me podrzava u mojoj namjeri. Drago mi je zbog tog. Sto se tice pomoci, sve ti pise na pocetku topica, najveca mi je pomoc potrebna u prikupljanju informacija o Zagoru, sve sto znas i sto imas mozes mi poslati na mail bogi.t@blic.net , ja cu to znati obraditi i iskoristiti Hvala
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Posted - 03/03/2005 : 15:48:16
|
dobro je cuti da napredujemo...hehe naprid zagor knjiga....ja cu se pobrinuti za kompletan popis svih likova ikad koji su se ikad pojavili...tribat ce mi malo vrimena ali uspit cu.
|
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Posted - 03/03/2005 : 17:17:17
|
Samo udaraj! Iz kog grada u u USA si prijatelju?
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Posted - 03/03/2005 : 21:12:46
|
eh a na karti me nebi naso kada bi ti rekao ali evo...Mali gradic imenom Caledonia koji se svake godine siri i siri, pored Grada GRAND RAPIDS, sto je 2 sata od Detroita....
|
|
Topic |
|