Author |
Topic  |
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/03/2005 : 19:54:29
|
NIje li bilo nekad rijeci da ce se izbaciti sve rijeci koje impliciraju bilo kakvo vjersko opredjeljenje (valjda neki prijedlog zakona koji nije prošao)... Ne znam, da Budisti ne bi imali problema sa gledanjem filma (HellBlazer).
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 01/03/2005 : 19:58:20
|
quote: Originally posted by Lex Dellamorte je u filmu meshavina Dellamortea iz DyD specijala - Smrt ljubav smrt i Dylana. Ali se ne bih slozhio da jebe sve zhivo i nezhivo. Zapravo, po Buffalori ga zajebavaju da je impotentan poshto se ne zna kada je zadnji put video zhensko, a to je jako vazhno i za 2/3 filma. Uostalom sve shto pipne u filmu izgleda isto, samo je u razlichitim hm.. stanjima. :)
Oke, ali BI! j... sve živo i neživo...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
Posted - 01/03/2005 : 21:13:54
|
Ja ga nisam još imao prilike gledat ali kad stignem cu ga pogledat iako mislim da nije nešto narocito dobar, ne svida mi se šta su promjenili neke kljucne stvari strip serijala ali tako je to u americkoj kinematografiji po njima film nije dobar ako ne zaradi hrpetinu love |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 02/03/2005 : 01:21:12
|
quote: Originally posted by Djole
ubr, možda je "Constantine#" da ne bi bilo problema sa Barkerom?
Ja sam naisao na takbo objasnjenje pre par meseci na nekom Hellblazer forumu. Da prosecan gledalac ne bi bio zbunjen zbog toga jednog slova razlike, promenjen je naziv. Ocigledno ima vise razloga zasto film nosi naziv koji nosi.
Zagor je najveci gej! |
 |
|
Kornboy
Senior Member

Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
Posted - 02/03/2005 : 11:56:07
|
quote: Originally posted by DusMan
Na spisku rezisera (evo, naterao si me da proverim) prvo stoji Miller na spisku, pa zatim Rodrigez. Zar je moguce da je imdb netacan? ;))
Joj, ja sam sada totalno zbunjen . Enivej, ukoliko ga rezira Miller osobno, jos bolje :))
|disintegration|
|
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 02/03/2005 : 12:58:46
|
quote: Originally posted by Lex
quote: Originally posted by DeeCay Onaj Dellamore dellamorte je isti onaj stripovski Dylan... NIje nešto zanimljiv film, jer Dylan ipak bolje spada u sferu stripu. Nekako mi ga je teško bilo pojmiti u filmu. No istih karakteristika je ko i u stripu, ševi sve živo i neživo i ubija mrtvace...
Dellamorte je u filmu meshavina Dellamortea iz DyD specijala - Smrt ljubav smrt i Dylana. Ali se ne bih slozhio da jebe sve zhivo i nezhivo. Zapravo, po Buffalori ga zajebavaju da je impotentan poshto se ne zna kada je zadnji put video zhensko, a to je jako vazhno i za 2/3 filma. Uostalom sve shto pipne u filmu izgleda isto, samo je u razlichitim hm.. stanjima. :)
dal mozda neko od vas dvojice ima taj film u digitalnom obliku, a voljan ga je podijeliti s rajom???
I'll tell you the TRUTH: 'Your SOUL will BURN in the LAKE of FIRE !!!' |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 02/03/2005 : 15:12:22
|
Dylan... Lynch?
Tarantino bi trebao režirati Texa. 
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 02/03/2005 : 21:31:29
|
quote: Originally posted by Kornboy
[quote]A rezira Miller himself, u saradnji sa Robertom Rodriguezom.
Zajeb. Rezira ga Rodriguez u suradnji sa Millereom, sto je ipak bitna razlika, jelte . Medjutim, jedan mali dio filma je rezirao Tarantino, ali on ce ostati uncreditovan za to.
zajeb. rezira ga rodrigez identichno kadrovima koje je miller iscrtao u stripu pa mu je samo zbog toga i poshtovanja prema liku i delu dodelio kodirektorsku stolicu. i bitje zakon zato shto je 100 posto(scenaristichki i vizuelno)veran stripu te ga rade ljudi koji su apsolutni fanovi predloshka. za razliku od recimo x mena koji je josh jedna holivudska limunadica koji ni singer nije mogao izvutji od milion scenaristichkih prepravki i neizbeznog hepienda.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
Edited by - BlekenDekara on 02/03/2005 21:35:42 |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 02/03/2005 : 23:33:06
|
miller je naveden na imdb zato sto je napravio draft za reziju (skice o kojima je vec napisao dekara), a pravi reziser filma je rodriguez. inace, uopce nema veze sto su ga prvog naveli kao redatelja na imdb. njih su ZAJEDNO potpisali kao redatelje, a to koji je stavljen prije apsolutno nema veze. imdb je ogroman i budi siguran da se oni s takvim stvarima ne zamaraju. 
there there |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 02/03/2005 : 23:41:02
|
Dekara, ne vredaj Singerove X Men. Jedan od redih (meni) podnošljivih adaptacija. ;)
ubr, sunce ti žarko, zarazi me sa Vasquezom koga sam našao na nekom od tvojih diskova koje sam nekada davno davno pozajmljivao od D-mana... cela nedelja mi je bil sjebana posle Squee, a ceo mesec posle JTHM... ;)
-- "To me, my board!" |
 |
|
Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 03/03/2005 : 00:07:29
|
Ma dobro, treba uzeti u obzir i to da sam ja zakleti mrzitelj all things X (not XXX), a film mi se svidja... ;)
-- "To me, my board!" |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/03/2005 : 00:21:22
|
Dekara, ne vredaj Singerove X Men. Jedan od redih (meni) podnošljivih adaptacija. ;)
ubr, sunce ti žarko, zarazi me sa Vasquezom koga sam našao na nekom od tvojih diskova koje sam nekada davno davno pozajmljivao od D-mana... cela nedelja mi je bil sjebana posle Squee, a ceo mesec posle JTHM... ;)
to verovatno znachi da se nisi susretao sa radovima BG skupine momci koja je delala od sredine do kraja devedesetih i po meni bila BOLJA varijanta onoga shto vaskez uspeshno prodaje amerima. probaj da iskopash neshto njihovih fanzina po onom krshu u beopolisu. vredetje. imam negde ja neke njihove neobjavljene urnebes stvari koje su planirane za lavirint ali iz raznoraznih razloga nikad realizovani:( ako ikad odem do rodnoga grada podseti me da ti to donesem.
shto se singera i x mena tiche - stvar ukusa. kada film(ovi) tako lepo pochnu(ona paralela sa jevrejima u prvom i maestralna nightcrawler scena u beloj kutji u dvojci) a od polovine krenu da gnjave i patetishu toliko da od dosade krenesh da gledash u sat koji nikad nisi nosio ocena je po meni jedva prolazna. videtjemo shta tje sa supermenom uraditi ali me to bash i ne zarezuje poshto nisam neki filmofil. vishe me interesuje njegov take na ultimate x-menima koji uskoro pochinje.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/03/2005 : 00:24:19
|
Ma dobro, treba uzeti u obzir i to da sam ja zakleti mrzitelj all things X (not XXX), a film mi se svidja... ;)
od jednog x mrzitelja(ne XXX naravno:) drugom - astonishing je STVARNO ok. ne toliko dobar da bi davao svaki mesec 3$ ali za prochitati u skenu - savrsheno.
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 03/03/2005 : 01:29:15
|
Heh, cekam da Marketprint preuzme Astonishing, pa cemo da vidimo. Verujem da ce Wheedon uspeti da ih napravi makar zabavnima, ako ništa drugo. A Morrisonovi me tek cekaju...
Što se tice Momaka, citao sam neke Vitkoviceve stvari, i još ponešto, ali možda nije bio pravi momenat. Ne sumnjam da je u bolje od Vasqueza, u krajnjoj liniji, ova zemlja je pogodnija za mrak, defetizam i užase od US of A, ali pitanje je samo da li mi se zapada u tolike crnjake...
Back to movies - prvi X Men mi se nije dojimio kao film (klimaks filma me je totalno promašio), ali mislim da je u dobroj meri uhvatio poentu stripa. Dvojka je malko konfuzna, ali da vidimo da li ce Singer imati muda da definitvno kokne Phoenix (i beše celu jednu galaksiju?) u trecem delu...
-- "To me, my board!" |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/03/2005 : 09:36:39
|
kolko me setjanje sluzi singer ni netje rezirati trojku vetj tje se baciti na supermena. ochekujemo svi da ga zameni Joel Schumacher i zajebe stvar:)
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/03/2005 : 10:03:38
|
quote: Originally posted by seinfeld
Da mozda ce ga cak i Tali izdavati sad kad ce biti u kinima. :-)
teshko, obzirom da Lavirint doo inc.com/org drzi prava na podruchje srbije,crne gore, makedonije, slovenije, BiH te hrvatske:)))
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 03/03/2005 : 20:35:29
|
quote: Originally posted by DusMan
Dekara, samo jedna rec: http://www.imdb.com/title/tt0401792/ Dobro nije rec, ali je link. :)
Zagor je najveci gej!
Jessica Biel... Otkad je nastupila u Teksaškom masakru, uzima samo neke opasne uloge...
Tocno, ali u Sin City glumi JEssica Alba, da se ispravim... Ahm!
Edited by - DeeCay on 04/03/2005 19:20:22 |
 |
|
Topic  |
|