forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Constantine
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/03/2005 : 17:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
ubr, možda je "Constantine#" da ne bi bilo problema sa Barkerom?

--
"To me, my board!"
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 01/03/2005 : 17:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
ono je hellraiser... slicno zvuci

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/03/2005 : 18:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Pa da, zbog toga?

--
"To me, my board!"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/03/2005 : 19:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
NIje li bilo nekad rijeci da ce se izbaciti sve rijeci koje impliciraju bilo kakvo vjersko opredjeljenje (valjda neki prijedlog zakona koji nije prošao)... Ne znam, da Budisti ne bi imali problema sa gledanjem filma (HellBlazer).

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/03/2005 : 19:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Lex
Dellamorte je u filmu meshavina Dellamortea iz DyD specijala - Smrt ljubav smrt i Dylana. Ali se ne bih slozhio da jebe sve zhivo i nezhivo. Zapravo, po Buffalori ga zajebavaju da je impotentan poshto se ne zna kada je zadnji put video zhensko, a to je jako vazhno i za 2/3 filma. Uostalom sve shto pipne u filmu izgleda isto, samo je u razlichitim hm.. stanjima. :)

Oke, ali BI! j... sve živo i neživo...

That was his power...
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 01/03/2005 : 21:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
Ja ga nisam još imao prilike gledat ali kad stignem cu ga pogledat iako mislim da nije
nešto narocito dobar, ne svida mi se šta su promjenili neke kljucne stvari strip serijala ali tako je to u americkoj kinematografiji
po njima film nije dobar ako ne zaradi hrpetinu love
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 02/03/2005 : 01:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

ubr, možda je "Constantine#" da ne bi bilo problema sa Barkerom?

Ja sam naisao na takbo objasnjenje pre par meseci na nekom Hellblazer forumu. Da prosecan gledalac ne bi bio zbunjen zbog toga jednog slova razlike, promenjen je naziv.
Ocigledno ima vise razloga zasto film nosi naziv koji nosi.

Zagor je najveci gej!
Go to Top of Page

Kornboy
Senior Member

Croatia
2936 Posts

Member since 07/06/2002

Posted - 02/03/2005 : 11:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kornboy a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Na spisku rezisera (evo, naterao si me da proverim) prvo stoji Miller na spisku, pa zatim Rodrigez. Zar je moguce da je imdb netacan? ;))

Joj, ja sam sada totalno zbunjen .
Enivej, ukoliko ga rezira Miller osobno, jos bolje :))

|disintegration|
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 02/03/2005 : 12:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by Lex

quote:
Originally posted by DeeCay
Onaj Dellamore dellamorte je isti onaj stripovski Dylan... NIje nešto zanimljiv film, jer Dylan ipak bolje spada u sferu stripu. Nekako mi ga je teško bilo pojmiti u filmu. No istih karakteristika je ko i u stripu, ševi sve živo i neživo i ubija mrtvace...

Dellamorte je u filmu meshavina Dellamortea iz DyD specijala - Smrt ljubav smrt i Dylana. Ali se ne bih slozhio da jebe sve zhivo i nezhivo. Zapravo, po Buffalori ga zajebavaju da je impotentan poshto se ne zna kada je zadnji put video zhensko, a to je jako vazhno i za 2/3 filma. Uostalom sve shto pipne u filmu izgleda isto, samo je u razlichitim hm.. stanjima. :)

dal mozda neko od vas dvojice ima taj film u digitalnom obliku, a voljan ga je podijeliti s rajom???

I'll tell you the TRUTH:
'Your SOUL will BURN in
the LAKE of FIRE !!!'
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 02/03/2005 : 15:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Dylan... Lynch?

Tarantino bi trebao režirati Texa.

"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 02/03/2005 : 21:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Kornboy

[quote]A rezira Miller himself, u saradnji sa Robertom Rodriguezom.

Zajeb. Rezira ga Rodriguez u suradnji sa Millereom, sto je ipak bitna razlika, jelte . Medjutim, jedan mali dio filma je rezirao Tarantino, ali on ce ostati uncreditovan za to.

zajeb. rezira ga rodrigez identichno kadrovima koje je miller iscrtao u stripu pa mu je samo zbog toga i poshtovanja prema liku i delu dodelio kodirektorsku stolicu.
i bitje zakon zato shto je 100 posto(scenaristichki i vizuelno)veran stripu te ga rade ljudi koji su apsolutni fanovi predloshka. za razliku od recimo x mena koji je josh jedna holivudska limunadica koji ni singer nije mogao izvutji od milion scenaristichkih prepravki i neizbeznog hepienda.

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.

Edited by - BlekenDekara on 02/03/2005 21:35:42
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 02/03/2005 : 23:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Dekara, samo jedna rec: http://www.imdb.com/title/tt0401792/
Dobro nije rec, ali je link. :)

Zagor je najveci gej!

Edited by - DusMan on 02/03/2005 23:07:11
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 02/03/2005 : 23:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
miller je naveden na imdb zato sto je napravio draft za reziju (skice o kojima je vec napisao dekara), a pravi reziser filma je rodriguez.
inace, uopce nema veze sto su ga prvog naveli kao redatelja na imdb. njih su ZAJEDNO potpisali kao redatelje, a to koji je stavljen prije apsolutno nema veze. imdb je ogroman i budi siguran da se oni s takvim stvarima ne zamaraju.

there there
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 02/03/2005 : 23:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Dekara, ne vredaj Singerove X Men. Jedan od redih (meni) podnošljivih adaptacija. ;)

ubr, sunce ti žarko, zarazi me sa Vasquezom koga sam našao na nekom od tvojih diskova koje sam nekada davno davno pozajmljivao od D-mana... cela nedelja mi je bil sjebana posle Squee, a ceo mesec posle JTHM... ;)

--
"To me, my board!"
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 02/03/2005 : 23:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message
quote:

ne vredaj Singerove X Men

Nije ni vreme ni topic, ali !
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 03/03/2005 : 00:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ma dobro, treba uzeti u obzir i to da sam ja zakleti mrzitelj all things X (not XXX), a film mi se svidja... ;)

--
"To me, my board!"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 03/03/2005 : 00:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:

Dekara, ne vredaj Singerove X Men. Jedan od redih (meni) podnošljivih adaptacija. ;)

ubr, sunce ti žarko, zarazi me sa Vasquezom koga sam našao na nekom od tvojih diskova koje sam nekada davno davno pozajmljivao od D-mana... cela nedelja mi je bil sjebana posle Squee, a ceo mesec posle JTHM... ;)

to verovatno znachi da se nisi susretao sa radovima BG skupine momci koja je delala od sredine do kraja devedesetih i po meni bila BOLJA varijanta onoga shto vaskez uspeshno prodaje amerima.
probaj da iskopash neshto njihovih fanzina po onom krshu u beopolisu. vredetje.
imam negde ja neke njihove neobjavljene urnebes stvari koje su planirane za lavirint ali iz raznoraznih razloga nikad realizovani:( ako ikad odem do rodnoga grada podseti me da ti to donesem.

shto se singera i x mena tiche - stvar ukusa. kada film(ovi) tako lepo pochnu(ona paralela sa jevrejima u prvom i maestralna nightcrawler scena u beloj kutji u dvojci) a od polovine krenu da gnjave i patetishu toliko da od dosade krenesh da gledash u sat koji nikad nisi nosio ocena je po meni jedva prolazna.
videtjemo shta tje sa supermenom uraditi ali me to bash i ne zarezuje poshto nisam neki filmofil. vishe me interesuje njegov take na ultimate x-menima koji uskoro pochinje.

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 03/03/2005 : 00:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:

Ma dobro, treba uzeti u obzir i to da sam ja zakleti mrzitelj all things X (not XXX), a film mi se svidja... ;)

od jednog x mrzitelja(ne XXX naravno:) drugom - astonishing je STVARNO ok. ne toliko dobar da bi davao svaki mesec 3$ ali za prochitati u skenu - savrsheno.

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 03/03/2005 : 00:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
kad smo vetj u comics 2 film vodama...
http://www.newsarama.com/forums/showthread.php?s=&threadid=28720

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 03/03/2005 : 00:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Do jaja!
Sad ce skociti prodaja stripova! ;)

Zagor je najveci gej!
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/03/2005 : 00:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Da mozda ce ga cak i Tali izdavati sad kad ce biti u kinima.
:-)

"Perfection kills." http://comicsplace.blogspot.com/
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 03/03/2005 : 01:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Heh, cekam da Marketprint preuzme Astonishing, pa cemo da vidimo. Verujem da ce Wheedon uspeti da ih napravi makar zabavnima, ako ništa drugo. A Morrisonovi me tek cekaju...

Što se tice Momaka, citao sam neke Vitkoviceve stvari, i još ponešto, ali možda nije bio pravi momenat. Ne sumnjam da je u bolje od Vasqueza, u krajnjoj liniji, ova zemlja je pogodnija za mrak, defetizam i užase od US of A, ali pitanje je samo da li mi se zapada u tolike crnjake...

Back to movies - prvi X Men mi se nije dojimio kao film (klimaks filma me je totalno promašio), ali mislim da je u dobroj meri uhvatio poentu stripa. Dvojka je malko konfuzna, ali da vidimo da li ce Singer imati muda da definitvno kokne Phoenix (i beše celu jednu galaksiju?) u trecem delu...

--
"To me, my board!"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 03/03/2005 : 09:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
kolko me setjanje sluzi singer ni netje rezirati trojku vetj tje se baciti na supermena.
ochekujemo svi da ga zameni Joel Schumacher i zajebe stvar:)

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 03/03/2005 : 10:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Da mozda ce ga cak i Tali izdavati sad kad ce biti u kinima.
:-)

teshko, obzirom da Lavirint doo inc.com/org drzi prava na podruchje srbije,crne gore, makedonije, slovenije, BiH te hrvatske:)))

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/03/2005 : 20:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Dekara, samo jedna rec: http://www.imdb.com/title/tt0401792/
Dobro nije rec, ali je link. :)

Zagor je najveci gej!

Jessica Biel... Otkad je nastupila u Teksaškom masakru, uzima samo neke opasne uloge...

Tocno, ali u Sin City glumi JEssica Alba, da se ispravim... Ahm!

That was his power...

Edited by - DeeCay on 04/03/2005 19:20:22
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000