Author |
Topic |
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6235 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 02/03/2005 : 23:20:36
|
S jedne strane je i simpaticno kad se citaoci nekog junaka užive u taj njegov svijet i ne dopuštaju nikome da ukalja ugled njihovom junaku... Vidite koliko to geniju znaci...
Mislim, Aco, pa kako si mogao uzeti nevinost Zagoru? On ne može pogriješiti, u djela koja rade junaci se ne sumnja, ona se prenose sa koljena na koljeno i pricaju unucima
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2857 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 02/03/2005 : 23:32:53
|
quote: Originally posted by DeeCay
Mislim, Aco, pa kako si mogao uzeti nevinost Zagoru?
Eto, vise nema sumnje. Zagor je najveci gay .
Jack the Black. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 03/03/2005 : 07:28:27
|
Cudi me zasto darkwoodski kralj nije uletio da brani genija. Ah da, on nikada ne zalazi u ovu sekciju.
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 03/03/2005 : 12:31:59
|
quote: Originally posted by Aco
Jedva cekam da se upoznamo.
Ajooj, kakva ce to šora bit!
we'll fast forward to a few years later and no one knows except the both of us and I have honored your request for silence and you've washed your hands clean of this |
|
|
Genij
New Member
Slovenia
195 Posts
Member since 31/08/2004 |
Posted - 03/03/2005 : 13:53:00
|
E dobro,nema problema.I ja se isto veselim "druženju" sa tobom.Super da smo obojica iz Slovenije mogli bi se naci recimo u Celju,pa se nadam,da ce mi uspijeti,da te još malo nasmijem |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6235 Posts
Posted - 03/03/2005 : 14:00:09
|
U Celju sam bio od septembra do decembra 2004,bio sam tamo na praksi u bolnici.Lijep grad.Zašto si stavio druženje pod navodnice?
Bond.James Bond. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/03/2005 : 14:00:22
|
quote: Originally posted by Genij
E dobro,nema problema.I ja se isto veselim "druženju" sa tobom.Super da smo obojica iz Slovenije mogli bi se naci recimo u Celju,pa se nadam,da ce mi uspijeti,da te još malo nasmijem
Eto vidite, stvari uvijek treba da završe sa osmijehom na licu...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 03/03/2005 : 14:07:58
|
Gastone, sjecaš li se kakve sam ti sumnje izrazio oko Ace? Ako sam upravu, trebalo bi izdavati strip o njemu, a sudeci prema pažnji koju mu je iskazao Genije, definitivno ce imati produ kod publike.
Dosta ozbiljnog, da predemo na zajebanciju :
Aco - sad cu govoriti samo o komentarisanju recenzija, Gaston je rekao sve što je trebalo - je legenda. Covjek je uložio puuuuuuno truda da napiše 200-tinjak komentara i to ne jednorednih komentara tipa "epizoda ne valja jer nije dobra" nego argumentuje svoje hipoteze. To što je njemu poluslijepi Laurenti dobar , a meni grozota koju bi trebalo spaliti na lomaci skupa sa prvim vodenim bojicama koje je dobio, to je vec razlika ukusa.
Sejo, kad si spomenuo dk... Nisi li i ti primijetio da su metom napada recenzentske inkvizicije bili stinky i Aco, dva clana sa najvecim brojem komentara na recenzijama, i to iz manje-više istih razloga?
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2857 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 03/03/2005 : 15:17:38
|
Hej, Laurenti je zakon!
Aco i ja bi se druzio. Mogu i ja da dodjem :)?
Geniju (!?) preporucam da nauci na pamet cbarksov post. Ili Markosov .
Jack the Black. |
|
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
|
Genij
New Member
Slovenia
195 Posts
Member since 31/08/2004 |
Posted - 03/03/2005 : 16:44:12
|
Da znam da je Celje najlepši grad na svijetu,tamo sam roden.Ok,možemo se naci u Planet Tuš-u pa da odigramo bilijard,onda spijemo nekoliko pica a onda da razmotrimo ko je više u pravu. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6235 Posts
Posted - 03/03/2005 : 17:05:56
|
Bilijard u životu nisam igrao,više mi odgovara stolni nogomet(tu sam kralj i samo je Gaston bolji od mene). E vidiš,da si se prije javio mogli bi se naci jer sam gotovo 4 mjeseca stanovao u bolnici u Celju i gotovo svakodnevno sam odlazio u Planet Tuš,bilo na pice bilo u kino.Baš lijepo mijesto sa puno vrlo zgodnih cura;-)) Medutim,sad kad sam ponovno u Ribnici malo mi je daleko ici sve do Celja.Ipak je to oko 100km u jednom pravcu i oko 1000SIT cestarine.Jel dolaziš kad u Ljubljanu,npr. u Striparnicu Buch?Tamo sam svakog tjedna i mogli bi se naci.
Nego,o kakvim kartama je rijec?Nešto u stilu Magic ili Yu-gi-oh?
Bond.James Bond. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6235 Posts
Posted - 03/03/2005 : 17:12:33
|
quote: Originally posted by piquet
laurenti je kralj!
Slažem se.A kako vidim,i tebe sam nekoliko puta naživcirao;-)). Jebiga,žao mi je ali to mi nije bila namjera.Itekako volim Zagora,nije me sram to priznati,ali ako je epizoda debilna,ne mogu reci da je super samo zato jer npr. crta Ferri.Nadam se da ubuduce više nece biti nesporazuma oko toga.
Bond.James Bond. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 03/03/2005 : 17:41:20
|
ovo je nešto najbolje što sam procitao u zadnje vrijeme, skoro da me pravo nasmijalo. Mislim, genije, otkud ti ta ideja za zabranom "drugacijeg" mišljenja? Gle, Aco (a i bilo ko drugi) može reci što god hoce o bilokojoj epizodi Zagora (ili bilokog drugog) i ti se jednostavno NE SMIJEŠ uvrijediti na to. Tak ti to funkcionira. Ne kužim kak se neko može uživit tj. poistovjetit sa svojom fikcijom.
Inace, ima puno zakulisnih stvari u Zagorovoj pojavi, iznenadio bi se što se sve krije iza tog borca za pravdu u crvenoj majici.
A sve što želiš, možeš izraziti u komentarima na recenzije ili pak i sam napisati koju.
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
|
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 03/03/2005 : 20:46:54
|
quote: Originally posted by Heyoka
Gastone, sjecaš li se kakve sam ti sumnje izrazio oko Ace? Ako sam upravu, trebalo bi izdavati strip o njemu, a sudeci prema pažnji koju mu je iskazao Genije, definitivno ce imati produ kod publike.
Dosta ozbiljnog, da predemo na zajebanciju :
Aco - sad cu govoriti samo o komentarisanju recenzija, Gaston je rekao sve što je trebalo - je legenda. Covjek je uložio puuuuuuno truda da napiše 200-tinjak komentara i to ne jednorednih komentara tipa "epizoda ne valja jer nije dobra" nego argumentuje svoje hipoteze. To što je njemu poluslijepi Laurenti dobar , a meni grozota koju bi trebalo spaliti na lomaci skupa sa prvim vodenim bojicama koje je dobio, to je vec razlika ukusa.
Sejo, kad si spomenuo dk... Nisi li i ti primijetio da su metom napada recenzentske inkvizicije bili stinky i Aco, dva clana sa najvecim brojem komentara na recenzijama, i to iz manje-više istih razloga? [;)]
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
Jesam brate, jesam.
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
|
GGG
Senior Member
Slovenia
2557 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 03/03/2005 : 21:18:06
|
quote: Originally posted by Aco
Bilijard u životu nisam igrao,više mi odgovara stolni nogomet(tu sam kralj i samo je Gaston bolji od mene). E vidiš,da si se prije javio mogli bi se naci jer sam gotovo 4 mjeseca stanovao u bolnici u Celju i gotovo svakodnevno sam odlazio u Planet Tuš,bilo na pice bilo u kino.Baš lijepo mijesto sa puno vrlo zgodnih cura;-)) Medutim,sad kad sam ponovno u Ribnici malo mi je daleko ici sve do Celja.Ipak je to oko 100km u jednom pravcu i oko 1000SIT cestarine.Jel dolaziš kad u Ljubljanu,npr. u Striparnicu Buch?Tamo sam svakog tjedna i mogli bi se naci.
Nego,o kakvim kartama je rijec?Nešto u stilu Magic ili Yu-gi-oh?
Bond.James Bond.
Boš delal kaj v MB bolnici? |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6235 Posts
Posted - 03/03/2005 : 21:41:36
|
Ne,Maribor ni prišel v poštev ceprav so mi vsi govorili da je tam OK.Ampak meni je na kirurgiji v Celju bilo res lepo,vsi so me izredno lepo sprejeli in veliko sem se naucil.POzdrav vsem,še posebej doc.dr.Lipovšeku in prim.dr.Kosanovicu!
Bond.James Bond. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6235 Posts
|
wiz
Advanced Member
Slovenia