forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Recenzija-ACOI!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6235 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 02/03/2005 : 22:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Jedva cekam da se upoznamo.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/03/2005 : 23:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
S jedne strane je i simpaticno kad se citaoci nekog junaka užive u taj njegov svijet i ne dopuštaju nikome da ukalja ugled njihovom junaku... Vidite koliko to geniju znaci...

Mislim, Aco, pa kako si mogao uzeti nevinost Zagoru? On ne može pogriješiti, u djela koja rade junaci se ne sumnja, ona se prenose sa koljena na koljeno i pricaju unucima

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2857 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/03/2005 : 23:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Mislim, Aco, pa kako si mogao uzeti nevinost Zagoru?

Eto, vise nema sumnje. Zagor je najveci gay .

Jack the Black.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 03/03/2005 : 07:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Cudi me zasto darkwoodski kralj nije uletio da brani genija. Ah da, on nikada ne zalazi u ovu sekciju.

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 03/03/2005 : 11:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Aco, kvariš omladinu! ;)

--
"To me, my board!"
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 03/03/2005 : 12:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Jedva cekam da se upoznamo.

Ajooj, kakva ce to šora bit!

we'll fast forward to a few years later and no one knows except the both of us and I have honored your request for silence and you've washed your hands clean of this
Go to Top of Page

Genij
New Member

Slovenia
195 Posts

Member since 31/08/2004

Posted - 03/03/2005 : 13:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Genij a Private Message
E dobro,nema problema.I ja se isto veselim "druženju" sa tobom.Super da smo obojica iz Slovenije mogli bi se naci recimo u Celju,pa se nadam,da ce mi uspijeti,da te još malo nasmijem
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6235 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 03/03/2005 : 14:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
U Celju sam bio od septembra do decembra 2004,bio sam tamo na praksi u bolnici.Lijep grad.Zašto si stavio druženje pod navodnice?

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/03/2005 : 14:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Genij

E dobro,nema problema.I ja se isto veselim "druženju" sa tobom.Super da smo obojica iz Slovenije mogli bi se naci recimo u Celju,pa se nadam,da ce mi uspijeti,da te još malo nasmijem

Eto vidite, stvari uvijek treba da završe sa osmijehom na licu...

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 03/03/2005 : 14:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Gastone, sjecaš li se kakve sam ti sumnje izrazio oko Ace? Ako sam upravu, trebalo bi izdavati strip o njemu, a sudeci prema pažnji koju mu je iskazao Genije, definitivno ce imati produ kod publike.

Dosta ozbiljnog, da predemo na zajebanciju :

Aco - sad cu govoriti samo o komentarisanju recenzija, Gaston je rekao sve što je trebalo - je legenda. Covjek je uložio puuuuuuno truda da napiše 200-tinjak komentara i to ne jednorednih komentara tipa "epizoda ne valja jer nije dobra" nego argumentuje svoje hipoteze. To što je njemu poluslijepi Laurenti dobar , a meni grozota koju bi trebalo spaliti na lomaci skupa sa prvim vodenim bojicama koje je dobio, to je vec razlika ukusa.

Sejo, kad si spomenuo dk... Nisi li i ti primijetio da su metom napada recenzentske inkvizicije bili stinky i Aco, dva clana sa najvecim brojem komentara na recenzijama, i to iz manje-više istih razloga?

"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2857 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/03/2005 : 15:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Hej, Laurenti je zakon!

Aco i ja bi se druzio. Mogu i ja da dodjem :)?

Geniju (!?) preporucam da nauci na pamet cbarksov post. Ili Markosov .

Jack the Black.
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 03/03/2005 : 16:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
prodajem majce u razlicitim bojama...

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 03/03/2005 : 16:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
laurenti je kralj!
Go to Top of Page

Genij
New Member

Slovenia
195 Posts

Member since 31/08/2004

Posted - 03/03/2005 : 16:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Genij a Private Message
Da znam da je Celje najlepši grad na svijetu,tamo sam roden.Ok,možemo se naci u Planet Tuš-u pa da odigramo bilijard,onda spijemo nekoliko pica a onda da razmotrimo ko je više u pravu.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6235 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 03/03/2005 : 17:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Bilijard u životu nisam igrao,više mi odgovara stolni nogomet(tu sam kralj i samo je Gaston bolji od mene).
E vidiš,da si se prije javio mogli bi se naci jer sam gotovo 4 mjeseca stanovao u bolnici u Celju i gotovo svakodnevno sam odlazio u Planet Tuš,bilo na pice bilo u kino.Baš lijepo mijesto sa puno vrlo zgodnih cura;-))
Medutim,sad kad sam ponovno u Ribnici malo mi je daleko ici sve do Celja.Ipak je to oko 100km u jednom pravcu i oko 1000SIT cestarine.Jel dolaziš kad u Ljubljanu,npr. u Striparnicu Buch?Tamo sam svakog tjedna i mogli bi se naci.

Nego,o kakvim kartama je rijec?Nešto u stilu Magic ili Yu-gi-oh?

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6235 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 03/03/2005 : 17:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:
Originally posted by piquet

laurenti je kralj!

Slažem se.A kako vidim,i tebe sam nekoliko puta naživcirao;-)).
Jebiga,žao mi je ali to mi nije bila namjera.Itekako volim Zagora,nije me sram to priznati,ali ako je epizoda debilna,ne mogu reci da je super samo zato jer npr. crta Ferri.Nadam se da ubuduce više nece biti nesporazuma oko toga.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 03/03/2005 : 17:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ovo je nešto najbolje što sam procitao u zadnje vrijeme, skoro da me pravo nasmijalo.
Mislim, genije, otkud ti ta ideja za zabranom "drugacijeg" mišljenja?
Gle, Aco (a i bilo ko drugi) može reci što god hoce o bilokojoj epizodi Zagora (ili bilokog drugog) i ti se jednostavno NE SMIJEŠ uvrijediti na to. Tak ti to funkcionira.
Ne kužim kak se neko može uživit tj. poistovjetit sa svojom fikcijom.

Inace, ima puno zakulisnih stvari u Zagorovoj pojavi, iznenadio bi se što se sve krije iza tog borca za pravdu u crvenoj majici.

A sve što želiš, možeš izraziti u komentarima na recenzije ili pak i sam napisati koju.

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 03/03/2005 : 17:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
ima li kupaca???

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 03/03/2005 : 20:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
ima, ali meni treba xxxiiiiiikkkkkkkks velicina
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 03/03/2005 : 20:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Heyoka

Gastone, sjecaš li se kakve sam ti sumnje izrazio oko Ace? Ako sam upravu, trebalo bi izdavati strip o njemu, a sudeci prema pažnji koju mu je iskazao Genije, definitivno ce imati produ kod publike.

Dosta ozbiljnog, da predemo na zajebanciju :

Aco - sad cu govoriti samo o komentarisanju recenzija, Gaston je rekao sve što je trebalo - je legenda. Covjek je uložio puuuuuuno truda da napiše 200-tinjak komentara i to ne jednorednih komentara tipa "epizoda ne valja jer nije dobra" nego argumentuje svoje hipoteze. To što je njemu poluslijepi Laurenti dobar , a meni grozota koju bi trebalo spaliti na lomaci skupa sa prvim vodenim bojicama koje je dobio, to je vec razlika ukusa.

Sejo, kad si spomenuo dk... Nisi li i ti primijetio da su metom napada recenzentske inkvizicije bili stinky i Aco, dva clana sa najvecim brojem komentara na recenzijama, i to iz manje-više istih razloga? [;)]

"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža

Jesam brate, jesam.

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 03/03/2005 : 21:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Bilijard u životu nisam igrao,više mi odgovara stolni nogomet(tu sam kralj i samo je Gaston bolji od mene).
E vidiš,da si se prije javio mogli bi se naci jer sam gotovo 4 mjeseca stanovao u bolnici u Celju i gotovo svakodnevno sam odlazio u Planet Tuš,bilo na pice bilo u kino.Baš lijepo mijesto sa puno vrlo zgodnih cura;-))
Medutim,sad kad sam ponovno u Ribnici malo mi je daleko ici sve do Celja.Ipak je to oko 100km u jednom pravcu i oko 1000SIT cestarine.Jel dolaziš kad u Ljubljanu,npr. u Striparnicu Buch?Tamo sam svakog tjedna i mogli bi se naci.

Nego,o kakvim kartama je rijec?Nešto u stilu Magic ili Yu-gi-oh?

Bond.James Bond.

Boš delal kaj v MB bolnici?
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6235 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 03/03/2005 : 21:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Ne,Maribor ni prišel v poštev ceprav so mi vsi govorili da je tam OK.Ampak meni je na kirurgiji v Celju bilo res lepo,vsi so me izredno lepo sprejeli in veliko sem se naucil.POzdrav vsem,še posebej doc.dr.Lipovšeku in prim.dr.Kosanovicu!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6235 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 03/03/2005 : 21:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
wiz,koliko para?

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 03/03/2005 : 23:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

wiz,koliko para?

Bond.James Bond.

za tebe free...

SSM
Average Member

Bosnia and Herzegovina
984 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 04/03/2005 : 10:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message
Hehe, Burratini novi scenarista ???
Genije, genije, ccc,...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000