Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
zveles
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/graves.jpg)
Croatia
4015 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
kico
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 10/03/2005 : 13:15:56
|
citao sam jutros....i opet pohvale Vladimiru jer je prošli put obradio Ken Parkera i Zekana,a sada Bonea.Cini mi se da napokon i mi imamo "svoga" u dnevnim novinama... Bone je fenomenalan strip,to je sigurno,i dosta odskace od slicnih americkih izdanja.Preporuka za sve koji nisu citali..... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
seinfeld
Advanced Member
![](AvatarUpload/invincible.gif)
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 10/03/2005 : 13:37:28
|
Ko#224;d nas se ima ovo kupiti za 39.95 euro na engleskom :-) !
Bone The complete cartoon epic in one volume
![](http://www.comic-strips.com/18%20februari%20english%20bone%20cover.jpg) |
Edited by - seinfeld on 10/03/2005 13:37:58 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 10/03/2005 : 15:04:01
|
quote: Originally posted by seinfeld
Ko#224;d nas se ima ovo kupiti za 39.95 euro na engleskom :-) !
i vredi svakog dinara/centa. verovatno najbolje strano izdanje na ovim prostorima ikad(meni naravno)
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4015 Posts
Posted - 10/03/2005 : 16:35:22
|
ja samo ne kuzim zasto "idealan rodjendanski poklon". zasto ne bi bio idealan poklon za svaku priliku - rodjendan, imendan, gostovanje, useljenje ili bilo sto drugo... zasto bas za rodjendan? ![](icon_smile_evil.gif)
![](http://img46.exs.cx/img46/2204/bloglinkicondd0mw.jpg) |
|
ken2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Camilo2.jpg)
Croatia
8204 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 10/03/2005 : 22:32:24
|
svaka cast vladimire, samo tako naprijed, a ovo s djecom koja citaju drugacije stripove je živa istina, njih divlji zapad ne impresionira, manga bi išla ko alva i cudi me da nijedan izdavac vec nije krenuo s tim |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 10/03/2005 : 22:33:57
|
quote: Originally posted by zveles
ja samo ne kuzim zasto "idealan rodjendanski poklon". zasto ne bi bio idealan poklon za svaku priliku - rodjendan, imendan, gostovanje, useljenje ili bilo sto drugo... zasto bas za rodjendan? ![](icon_smile_evil.gif)
Može ovaj komplet Bone i za godišnjicu braka, da imaš cime da lemaš lepšu polovinu ako nije dobra.... ;)
-- "Sretan je covjek koji svog gavrana nije izgubio..." |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4015 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
vladimir
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/kadar.gif)
Croatia
194 Posts
Member since 21/01/2005 |
Posted - 11/03/2005 : 01:41:14
|
Hvala svima. A najvise Damjanu Stanicu ciji sam tekst sa stripova.com malo... je li... konsultirao. Rodjendanski poklon? Cuj, ja sam svom frendu poklonio prvog Bonea uz posvetu DALJE KUPUJ SAM! :) |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 11/03/2005 : 14:24:08
|
quote: Originally posted by ken2
svaka cast vladimire, samo tako naprijed, a ovo s djecom koja citaju drugacije stripove je živa istina, njih divlji zapad ne impresionira, manga bi išla ko alva i cudi me da nijedan izdavac vec nije krenuo s tim
e,to bi bila dobra ideja sa mangom........ |
|
vladimir
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
194 Posts
|
DusMan
Advanced Member
![](AvatarUpload/tezukaaa.jpg)
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 11/03/2005 : 23:54:02
|
Akira je mozda najpoznatija na nasem podrucju jer jedina izlazi ali ima i boljih...
Inace Vladimire odlican tekst, svaka cast! |
|
byoman
Advanced Member
![](avatars/matrix06.gif)
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 11/03/2005 : 23:56:40
|
quote: Originally posted by Dado
Akira je mozda najpoznatija na nasem podrucju jer jedina izlazi ali ima i boljih...
Inace Vladimire odlican tekst, svaka cast!
Akira je jedna od rijetkih mangi koja mi se svidjela. Ima ono nesto... Procitao sam je cijelu, a planiram je i kupit cijelu tijekom ove godine (USA izdanje, 6 bookova, svaki hrpica stranica).
________________________________________________ Damage Incorporated |
|
vladimir
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
194 Posts
Posted - 12/03/2005 : 01:53:13
|
Hm, bas sam procitao petu knjigu, mislim, to je... znas ono, kad citas, citas, i onda stanes, i kontas "Jeote, ovaj je lud". Dado, kojih boljih? Lone Wolf... mi je isto dobar, ali ovaj Akira... Imam osjecaj ako taj mali progovori da ce me srcani strefit (nemojte mi kvarit uzitak, valjda ce progovorit do kraja. ili nece?). |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|