Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Bardho
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
|
I like girlz
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/1077964540.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 10/03/2005 : 14:54:55
|
rado bih ti objasnio ali veze nemam :) al bih tebe pitao kakve veze ima naziv topica sa tvojim postavljenim pitanjem? :)))))) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 10/03/2005 : 20:37:33
|
Jednako neshvacanje izrazila je vec nekolicina forumaša pre neko dogledno vrijeme... i mislim da se nije ustanovilo ništa!
Osim toga, vec smo došli do zakljucka da od Castellinija epizode nece biti reprinitirane, tako da je ona preskocena. A sada je na redu Grand Guingnol ako se ne varam, a to nije problematicna epizoda... Da, da!![](icon_smile_big.gif)
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 11/03/2005 : 15:20:14
|
quote: Originally posted by I like girlz
al bih tebe pitao kakve veze ima naziv topica sa tvojim postavljenim pitanjem? :))))))
ima,ima ....ja sam davno apelirao na ovako nešto,još kod izlaska Vjecne iluzije,ali mislio sam da je to tiskarska pogreška,kad ono iza novog Nevera---ista stvar!E,tek sad mi nije jasno.Svi znamo da Castellinijeve epizode Ludens nece objaviti.A ta "Ukleta kuca" je pravi prevod "Šestog cula",zar ne?A šesto culo je nacrtao doticni... Vjerujem da ce Bernie da ispravi,jer i dalje mislim da je u pitanju tiskarska greška... |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 11/03/2005 : 15:57:34
|
Obicna zabuna. Zbog preskakanja "zabranjenih" epizoda, netko se malo zbunio i stavio naslovnicu epizode koja zaista slijedi, a najavni tekst & kadrove iz "Uklete kuce". |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 11/03/2005 : 20:41:35
|
E pa što ako su "Grand Guignol" preveli kao "Ukleta kuca"? Najavljen je u novom NN pa cemo uskoro i vidjeti koja je to epizoda... A da se pošalju krivi materijali ili se najavli krivi naslov epizode mislim da to nije prvi put u povijesti Ludensa (il to beše SD?) Ako smo zakljucili da se Castellinijeve epizode nece objavljivati valja onda biti i dosljedan tome zakljucku, ne?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
ninel
Senior Member
![](AvatarUpload/bulledencre16.jpg)
Serbia
1584 Posts
Member since 16/11/2004 |
Posted - 15/03/2005 : 16:21:10
|
Crtež i naslov su od Šestog cula, naslovnica je od broja Zavesa pada, a najavni tekst je od stripa Dok grad spava. Izgleda da ce sledeci broj biti TROBROJ ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 15/03/2005 : 21:01:39
|
Meni je to sve bez veze. Dobro, nakon broja 26 poceli su naizmjence izlaziti sa brojem 192 nadalje. To sam nekako prihvatio, ali da preskoce broj 27 morali su imati jak razlog. Preostaje mi da dnevnikov broj 27 ubacim medu extra brojeve; lijepo ce izgledati!?!?![](icon_smile_angry.gif)
>>>Stripovi i ja... sve do propasti svijeta<<< |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 15/03/2005 : 23:41:21
|
quote: Originally posted by dcopic
Meni je to sve bez veze. Dobro, nakon broja 26 poceli su naizmjence izlaziti sa brojem 192 nadalje. To sam nekako prihvatio, ali da preskoce broj 27 morali su imati jak razlog. Preostaje mi da dnevnikov broj 27 ubacim medu extra brojeve; lijepo ce izgledati!?!?![](icon_smile_angry.gif)
Pa nije bezveze... Koliko je vec desetaka i stotina rijeci bilo potrošeno na objašnjenja glede tih DD Extra![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) Stvarno, vec sam rekao da treba neki Sticky sa tim najosnovnijim podacima. Il neki FAQ za DD pocetnike i one koji odbijaju shvatiti...
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 16/03/2005 : 06:44:31
|
ili jednostavno trebaju koristiti funkciju search...
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|