Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Vlaadisha
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/avatar_53.jpg)
USA
3514 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
Witchblade
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/nite_owl2.jpg)
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 10/03/2005 : 15:34:49
|
U nacelu, to su svi stripovi koje imam. Kupujem samo ono sto me zanima, nisam samo citatelj nego i skupljac, kad mi dosad nisu dosadili nece nikad , a volio bih i jednog dana, ako bude srice, ostaviti zbirku potomku ili potomkici, kao sto je i meni moj otac... iznimka bi bila tek neki ozbiljan financijski problem koji bi zahtijevao brzu prodaju vece kolicine stripova.
A inace, imam neke primjerke koji su danas tesko nabavljivi, pa ni zbog tog razloga ih ne bih prodavao (tj. tesko bi ih bilo ponovno steci)
"You gotta add it up / Day after day / I get angry and I will say That the day is in my sight / When I take a bow and say goodnight" |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
nenno
Advanced Member
![](AvatarUpload/kurdy(1).jpg)
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 10/03/2005 : 15:49:40
|
ne kupujem niti jedan strip da bih ga kasnije prodao - tu sam GLUPOST ucinio sa 1200 kom ZS i LMS one nesretne '93 i nema šanse da to ponovim. |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 10/03/2005 : 16:11:59
|
Na ovom Forumu je bolje pokrenuti topic "Stripovi koji JESU na prodaju"... ;)
Ja sam se recimo žestoko iznervirao što sam dao novce za Daredevil: Yellow, i stvarno razmišljam da ga prodam, al' mi je žao da nekome uzmem pare za to...
-- "Sretan je covjek koji svog gavrana nije izgubio..." |
|
zveles
Advanced Member
![](AvatarUpload/graves.jpg)
Croatia
4015 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 10/03/2005 : 16:47:24
|
ima 2 grupe stripova koji za mene nisu na prodaju. prva je grupa onih stripova koji su mi strasno dobri ili dragi (npr. x-statix spada pod "dobre", a martha washington pod "drage" jer je jedan od prvih americkih stripova kojeg sam kupio i procitao), a pod drugu grupu stripova spadaju oni koji imaju svoju materijalnu vrijednost, vrijednost po kojoj se danas i ovdje ne mogu prodati (npr. batman hush u sveskama ili loeg u sveskama, koji se danas jeftinije mogu nabaviti u tvrdom uvezu - ali, prvo izdanje ipak ostaje prvo izdanje )
![](http://img46.exs.cx/img46/2204/bloglinkicondd0mw.jpg) |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 10/03/2005 : 19:05:37
|
quote by nenno: __________________ ne kupujem niti jedan strip da bih ga kasnije prodao - tu sam GLUPOST ucinio sa 1200 kom ZS i LMS one nesretne '93 i nema šanse da to ponovim. __________________
Bolje je i to nego da ti ih neko baci (na primer roditelji koji ti brane da ih citas), jedino je uteha sto si ostao bez stripova tudjom a ne svojom gluposcu... |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13175 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 10/03/2005 : 19:22:27
|
kupujem samo ono što citam ništa zbog broja ili kolekcije ili da lijepo izgleda na polici ponekad me nešto prestane zanimati pa to prodam ostalo sve volim, više od ikoga na forumu no, u slucaju neznamkakve potrebe, prodao bih sve pa i popišao i zapalio, ako se mora
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 10/03/2005 : 19:30:37
|
ja nemam nista na prodaju, niti bih ikada prodavao svoje stripove (osim duplih)
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 10/03/2005 : 20:13:18
|
Prodajem svoje lose ocuvane stripove tj stripovi koji su ocuvani za -5 i ispod,ali samo ako su dupli. Ostalo citam,redam,pakujem u kesice i krizam spisak potraznje.
Porter |
|
Tomislav
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
815 Posts
Member since 23/08/2002 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 10/03/2005 : 21:19:47
|
Ljubitelj sam Bonellijevih stripova; sakupljam ih vec dvadeset godina i morao bih imati jako jako dobar razlog da se odlucim bilo što prodati. Za to služe duplikati, naravno! A i police bi nekako bile prazne; tužno bi to bilo!![](icon_smile_disapprove.gif)
Dario |
|
vikic
Advanced Member
![](AvatarUpload/24032006(003).jpg)
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
Posted - 10/03/2005 : 21:43:23
|
ja imam malo drugaciju strategiju od vas. nekad znam kupiti neki strip iz znatiželje pa mi se ne svida kako mi se cinilo kad sam ga škicao prije pa ga onda prodam. a i nedavno sam poceo prodavati zs zagore zbog izdanja u extra seriji |
|
vikic
Advanced Member
![](AvatarUpload/24032006(003).jpg)
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 10/03/2005 : 22:02:18
|
Nikad ne bih prodao ni ZS ni LMS niti bilo sta... Ti stari stripovi me vracaju direktno u bezbriznu mladost i svaki strip me podseca na dogadjaje koji su se desavali u vreme kad sam taj strip kupio ili citao. U tom pogledu ti stari stripovi koji jos uvek ponekad mirisu na tavan na kojima sam ih nasao ili ne starost kojom odisu neprocenjivi su upravo zbog secanja koja bude, pa cak i kad su raskupusani isarani i izlepljeni. Sto se tice zelje da imam glancere, takve zelje vrlo jednostavno ostvarujem tako sto kupim italijanske originale ili nove Ludensove glancere, ali posle se ispostavi da mi ti stripovi posle samo stoje u policama dok ove stare cesto uzimam u ruke, prelistavam ih, ponovo ih citam i mirisem ih vracajuci se tako u neke davne trenutke bezbriznog detinjstva. |
|
Zox
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1183 Posts
Member since 04/06/2002 |
Posted - 11/03/2005 : 00:55:38
|
Kevin Smith je prodao svoju kolekciju stripova i od tih para snimio Clerks. Danas ima LANAC striparnica. Pa vi skupljajte! ![](icon_smile_big.gif) Kod mene je sve na prodaju. Hoce neko kupiti Sclavijev autogram? |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 11/03/2005 : 01:20:26
|
Nije prodao, nego založio.
I hocu ja. ;)
Ako na to dodaš onu Bertusijevu studiju i recimo Nero, milina. ;)
|
_mulder
Starting Member
45 Posts
Member since 20/02/2005 |
Posted - 11/03/2005 : 02:16:01
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote by nenno: __________________ ne kupujem niti jedan strip da bih ga kasnije prodao - tu sam GLUPOST ucinio sa 1200 kom ZS i LMS one nesretne '93 i nema šanse da to ponovim. __________________
Bolje je i to nego da ti ih neko baci (na primer roditelji koji ti brane da ih citas), jedino je uteha sto si ostao bez stripova tudjom a ne svojom gluposcu...
Pricaj mi o tome...ehhhhhhh |
|
lsvemir
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/0017_Klark_Siti.jpg)
Croatia
433 Posts
Member since 06/12/2001 |
Posted - 11/03/2005 : 12:19:01
|
quote: Originally posted by ---dp---
Nikad ne bih prodao ni ZS ni LMS niti bilo sta... Ti stari stripovi me vracaju direktno u bezbriznu mladost i svaki strip me podseca na dogadjaje koji su se desavali u vreme kad sam taj strip kupio ili citao. U tom pogledu ti stari stripovi koji jos uvek ponekad mirisu na tavan na kojima sam ih nasao ili ne starost kojom odisu neprocenjivi su upravo zbog secanja koja bude, pa cak i kad su raskupusani isarani i izlepljeni. Sto se tice zelje da imam glancere, takve zelje vrlo jednostavno ostvarujem tako sto kupim italijanske originale ili nove Ludensove glancere, ali posle se ispostavi da mi ti stripovi posle samo stoje u policama dok ove stare cesto uzimam u ruke, prelistavam ih, ponovo ih citam i mirisem ih vracajuci se tako u neke davne trenutke bezbriznog detinjstva.
Potpisujem; vec duze vrijeme trazim ovakvo objasnjenje ![](icon_smile_approve.gif) |
|
makikatalinic
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_2305.jpg)
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 11/03/2005 : 13:33:53
|
quote: Originally posted by SejoSexon
ja nemam nista na prodaju, niti bih ikada prodavao svoje stripove (osim duplih)
Ni ja nikad ne bi prodao bilo koji stripove.Naravno dupli dolaze u obzir.Ne znam sto da kazem... i cak kad bi prodavao bilo bi mi ih zao kao nekakvo zivo bice(glupa teorija no ja se tako osjecam)
"Velikodusnost bez premca" |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 11/03/2005 : 14:29:02
|
svi moji stripovi NISU na prodaju,u kolekciju je uloženo mnogo,mnogo truda,godina sakupljanja i novca.Neke kolekcije još nisu završene,ali u bližoj buducnosti nadam se da hoce.A i zašto bi prodavao strip koji volim?Ne uzimam one stripove koji znam da mi se nece svidjeti,a opet kad izade nešto novo,pustim prvih deset,pa da vidim hoce li što ispasti od toga.Ako se pokaže zanimljiv,samo nastavim kolekciju... |
|
markomarko
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Slovenia
393 Posts
Member since 11/05/2003 |
|
Zox
Senior Member
1183 Posts
Member since 04/06/2002 |
Posted - 11/03/2005 : 23:37:37
|
quote: Originally posted by Djole
Nije prodao, nego založio.
I hocu ja. ;)
Ako na to dodaš onu Bertusijevu studiju i recimo Nero, milina. ;)
-- "Sretan je covjek koji svog gavrana nije izgubio..."
A ako ti kazem da je u ediciji koju ja imam Nero stampan skupa sa Film (prvi roman)? We have a deal? ![](icon_smile.gif) |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 11/03/2005 : 23:42:30
|
But of course!! :)
Šalu na stranu, stvarno bi to prodao? Ako bi, pusti mail.
|
byoman
Advanced Member
![](avatars/matrix06.gif)
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 11/03/2005 : 23:44:17
|
e, koliko bi dosao taj sclavijev potpis?
pitam cisto informativno...
________________________________________________ Damage Incorporated |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|