Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
comic boy
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
445 Posts
Member since 31/01/2005 |
|
---dp---
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
wiz
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
byoman
Advanced Member
![](avatars/matrix06.gif)
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 10/03/2005 : 23:24:54
|
Na petoj stranici ovog foruma imas topic "Vasha riznica." Samo pazi da se ne srusis na pod kad vidis neke slike jer vidim da ti je cilj imati veliku kolekciju.![](icon_smile_big.gif)
There is a way that seems right to a man, but in the end it leads to death. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 10/03/2005 : 23:40:43
|
ja mrzim svoje stripove. u zadnjih godinu dana su mi unishtile bar tri dobreeeeeee snoshke, u kutju uvele par grebatora(tjao deda!:) koji ne odlaze dok se ne smilujesh i ne pozajmish neki na chitanje(a to nadasve ne preferiram zato shto sam picajzla(ne chitanje vetj pozajmljivanje:)) doveli na ivicu bankrota i novu rupu u kaishu te u nachelu socijalni zivot uchinili katastrofalnim ali josh uvek ne mogu sebe da nateram da ijedan okachim na aukcije i prodam. shto ne govori da sam neshto preterano vezan za njih vetj da sam lenshtina koju mrzi da ustane i popishe shta mu ne treba:)
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 11/03/2005 : 00:05:37
|
Comic boy,ima par slika na forumu sto je stavio neki tip ,mislim da se zove Markos,ali njegova kolekcija je medju najmanjim na ovom forumu,posto je i on nedavno poceo da sakuplja stripove. Mozes malo pogledati,ali posto je pocetnik nema nista specijalno da se vidi :)
Porter |
|
Maximuss
Advanced Member
![](AvatarUpload/logo_3D_mali.jpg)
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 11/03/2005 : 00:45:32
|
kupio je novi rachunar i zamenio stripove filmovima. uvek sam govorio da je pozer i oportunista:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 11/03/2005 : 01:28:10
|
Mogu komotno da raspršim glasine da je Dekara zaklao, pojeo i do pola svario dd fana, pošto sam se cuo sa njim pre neki mesec. ;)
Osim ako to dekara nije platio nekome da imitira dedino cutanje... ;)
-- "Sretan je covjek koji svog gavrana nije izgubio..." |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
Posted - 11/03/2005 : 09:56:47
|
quote: Originally posted by prozirna senka
A sta je sa drugom polovinom?;)
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
špara za težka doba...![](icon_smile_big.gif)
_____________________ Hundreds F Vampires! |
|
comic boy
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
445 Posts
Member since 31/01/2005 |
Posted - 11/03/2005 : 11:14:37
|
quote: Originally posted by Porter
Comic boy,ima par slika na forumu sto je stavio neki tip ,mislim da se zove Markos,ali njegova kolekcija je medju najmanjim na ovom forumu,posto je i on nedavno poceo da sakuplja stripove. Mozes malo pogledati,ali posto je pocetnik nema nista specijalno da se vidi :)
Porter
Di to mogu naci?
T O R C I D A |
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_2305.jpg)
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 11/03/2005 : 11:42:53
|
Koliko ih imam?Rekao bi oko 300...To je malo , priznajem.Imam onako sve po malo (Zagor , Dylan dog , Martin Mystere...) Ne znam osobno koliko su stari , a tko bi znao ima ih na hrpu... Sto se tice vrijednosti to bi znali ljudi iskusniji od mene!!! Najdrazi mi je naravno , Alan Ford (posvetio sam mu stranicu , isto kao VJ - samo sto je njegova puno bolja)no ponekad volim procitati Dylan Doga , Lazarusa Ledda , Zagora ...
"Velikodusnost bez premca"
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 11/03/2005 : 11:45:30
|
quote by Dekara: ___________________ kupio je novi rachunar i zamenio stripove filmovima. uvek sam govorio da je pozer i oportunista:))) ___________________
Znaci, sad je na nekom filmskom forumu ![](icon_smile_big.gif) |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 11/03/2005 : 11:47:04
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote by Dekara: ___________________ kupio je novi rachunar i zamenio stripove filmovima. uvek sam govorio da je pozer i oportunista:))) ___________________
Znaci, sad je na nekom filmskom forumu ![](icon_smile_big.gif)
Ocito!
"Velikodusnost bez premca" |
|
shminker
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
526 Posts
Member since 06/01/2005 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
|
igorpb
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 12/03/2005 : 03:55:25
|
A za ostalih 90% nikako da se sjetis gdije si ih ostavio :)
I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
|
|
dd fan
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_sck.jpg)
Serbia
4885 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 12/03/2005 : 16:10:19
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
kupio je novi rachunar i zamenio stripove filmovima. uvek sam govorio da je pozer i oportunista:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
U cilju opovrgavanja ovih lazi, neistina & dezinformacija dolazim u ponedeljak kod tebe da uzajmim jedno 10 trejdova ![](icon_smile_tongue.gif)
A ako ih ne volis ko sto tvrdis, daj ih meni, ja cu da ih mazim i pazim a tebe resim svih briga ![](icon_smile.gif)
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 12/03/2005 : 17:59:28
|
Porter je bas resio da natera ljude na samoubistvo...![](icon_smile_big.gif)
Sto se moze takav je.
"Velikodusnost bez premca" |
|
igorpb
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 13/03/2005 : 01:45:44
|
Porter je bas resio da natera ljude na samoubistvo...![](icon_smile_big.gif)
Ili na finansiski krah.
I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|