quote: Pogledajte si naslovnicu u pretraživanju Specialni brojevi - ZS/LMS - ZAGOR "BLAGO CRVENE PLANINE i novog ZAGORA- OSVETNICI.
Dnevnik je zapravo naslovnicu za specijalno izdanje Strip zabavnika (Blago crvene planine) preuzeo sa prvog talijanskog kartonca (sto je u biti samo malo modificirana naslovnica tal. Zagora #44).
quote: [quote] Dnevnik je zapravo naslovnicu za specijalno izdanje Strip zabavnika (Blago crvene planine) preuzeo sa prvog talijanskog kartonca (sto je u biti samo malo modificirana naslovnica tal. Zagora #44).
A, sta su to kartonci? Svi italijanski Zagori koje sam ja video (a to su uglavno noviji brojevi) imaju cvrste korice.
quote: A, sta su to kartonci? Svi italijanski Zagori koje sam ja video (a to su uglavno noviji brojevi) imaju cvrste korice.
To su ti posebna izdanja u boji na A4 formatu (talijani ih zovu "cartonato" jer korice su tvrde kao kod knjiga). Ove korice regularnih izdanja se jedino mogu nazvati kartonicma u usporedbi s Dnevnikovim izdanjima. Inace, objavljeno je 3 Zagora u boji na A4 formatu.
quote: To su ti posebna izdanja u boji na A4 formatu (talijani ih zovu "cartonato" jer korice su tvrde kao kod knjiga). Ove korice regularnih izdanja se jedino mogu nazvati kartonicma u usporedbi s Dnevnikovim izdanjima. Inace, objavljeno je 3 Zagora u boji na A4 formatu.