Author |
Topic |
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
596 Posts
Member since 17/02/2005 |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 16/03/2005 : 18:42:44
|
Sto znaci "u svim idanjima"? Takva konstrukcija moze i Biser-strip ubrajati u albume. Kako god, odgovor mozes naci u sekciji "Popisi, biografije, bibliografije". |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 17/03/2005 : 10:39:31
|
quote: Originally posted by VALTER
Sto znaci "u svim idanjima"? Takva konstrukcija moze i Biser-strip ubrajati u albume. Kako god, odgovor mozes naci u sekciji "Popisi, biografije, bibliografije".
@Valter Ok je pitanje, misli na razlicite albume-epizode objavljene kod nas. A odgovor je malo teže pronaci u popisima jer su pogrešni. No za neku približnu informaciju bi moglo pomoci. @H.Coe No ovo mi zvuci kao izazov a buduci da iz upita dobijam dojam da ti znaš nema potrebe da zauzimamo misto na forumu. A i zaboravija si "magic word"
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
596 Posts
Posted - 17/03/2005 : 14:59:19
|
Renky, u pravu si! Dobro si shvatio pitanje što se tice albuma, odnosno, dobro si prokomentirao nerazumijevanje pitanja od strane Valtera, što ne znaci da je on u krivu. Možda sam zaista nejasno formulirao.Ali, jest ono izazov, no izazov i za mene jer ne znamni ja, mada ton upita izgleda prkosno samouvjereno. I da, molim te! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Posted - 17/03/2005 : 17:53:33
|
Uh, sad kad citam ovaj tvoj post vidim da sam i ja pretjera, sorry ali zadnjih dana je bilo nekih rasprava oko TT pa mi se sve nadovezalo...zbog toga i spominjanje "magic word" i nisan mislija da bude upuceno meni nego opcenito, svima koji mogu pomoci
Vidi, postoje neki popisi, Romellov, Krugerov, moj i možda još koji, Edvin, ili netko ali mislim da za sada ni jedan nije provjeren 100% ali valjda ce biti uskoro. Ja cu vrlo brzo sortirati još neke nedoumice pa ti mogu poslati popis.
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
596 Posts
Posted - 18/03/2005 : 16:59:28
|
Hvala, Renky! Ma nisam ja ni pomislio da si pretjerao, vec shvatih to kao šalu. Imam dosta epizoda, a znam da je nacrtano 90, od kojih Goshinny nije sve napisao. Naravno, jedna od poteškoca pri trazenju konacnog broja kod nas jesu , svakako, i razliciti prijevodi istih epizoda. Zaista bi pomogao neki popis onih koji se razumiju. Hvala. (I sto sam ovdje novi ne znaci da imam 4 albuma. ) Zivio! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Posted - 18/03/2005 : 17:28:40
|
E baš taj podatak o 90 albuma je malo zbunjujuci. Doduše isti je objavljen u jednom Bernardovom izdanju ali nisan baš siguran da je pouzdan. Bar dvi knjige snimanja za crtane filmove su preradjene za albume i unatoc svim potragama mislim da san doša do podatka o 83 ili 85 albuma, doduše postoje i neka specijalna izdanja pa...ali radim na spisku ;o)
|
|
|
Topic |
|