Author |
Topic |
|
Raven
Starting Member
Croatia
53 Posts
Member since 12/11/2004 |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4002 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 23/03/2005 : 16:26:38
|
war games je shit. najbolji dc-jevi stripovi su oni u njihovim podbibliotekama vertigo, wildstorm i abc. na tvom mjestu vise bih se bazirao po autorima nego po junacima, a moji favoriti su (prvenstveno scenaristi): ellis, milligan, moore, morrison, ennis, brubaker, te crtaci novije genaracije koji su se uglavnom probili unutar vertiga.
|
|
|
Raven
Starting Member
Croatia
53 Posts
Posted - 23/03/2005 : 16:37:33
|
quote: Originally posted by zveles
war games je shit. najbolji dc-jevi stripovi su oni u njihovim podbibliotekama vertigo, wildstorm i abc. na tvom mjestu vise bih se bazirao po autorima nego po junacima, a moji favoriti su (prvenstveno scenaristi): ellis, milligan, moore, morrison, ennis, brubaker, te crtaci novije genaracije koji su se uglavnom probili unutar vertiga.
Od Vertiga citam na tal Y,the last man,i serija mi je odlicna. Sada bi trebao izaci TP prvog runa Deusa Et Machine,o kojem samo cuo samo najbolje.U meduvremenu cekam naci gdje kupiti kolekciju talijanskog magazina VERTIGO PRESENTA,u kojem se pojavljuju serije kao 100 Bullets,The Filth,itd. Od ABC-a sam poceo kupovati TPB-eve (zasad sa kupio Ligu,Prometheu i Top Ten). No mene zanima koje su serije u ovom periodu vrijedne citanja. Od autora koji pisu za DC volim Morrisona,Moorea,Jonesa i Winicka. |
|
|
bryanslade00
Starting Member
2 Posts
Member since 23/03/2005 |
Posted - 23/03/2005 : 16:40:32
|
i am really sorry , i don't speak your language . I am italian i would like to buy or exchange comics of Dylan dog from Croatia ...contact me at angelinotorino@fastwebnet.it thanks... p.s. : somebody can explain me at the e-mail how can i buy it online from the editor? Angelo |
|
|
Kornboy
Senior Member
Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
Posted - 23/03/2005 : 17:35:30
|
Slazem se sa Zvelesom, citaj Vertigo naslove neces pozalit... Sto se War Games-a tice, ne svidja mi se, pretenciozno i krajnje dosadno... Zapravo nisam procitao sve do kraja, ali nekako ni nemam zelju. Sto se direktno DC-ja tice, za par mjeseci bi trebali kreniti All Stars Superman koji pise Morrison i All Stars Batman kojega pise Miller. Mislim da ce obadva serijala biti totalni kick-ass, definitivno se planiram pretplatit na njih.
~I'm gonna cut myself and watch the blood hit the ground~
|
Edited by - Kornboy on 23/03/2005 17:37:09 |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4002 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4002 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 23/03/2005 : 20:52:38
|
quote: Originally posted by bryanslade00
i am really sorry , i don't speak your language . I am italian i would like to buy or exchange comics of Dylan dog from Croatia ...contact me at angelinotorino@fastwebnet.it thanks... p.s. : somebody can explain me at the e-mail how can i buy it online from the editor? Angelo
Vidi i talijani se javljaju...
"Velikodusnost bez premca" |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 23/03/2005 : 21:24:05
|
Naravno da jesam, zveles. ;)
Jedva cekam da vidim na šta ce The If da lici...
-- "Nothing makes a writer better than a fucked up childhood." |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4002 Posts
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 23/03/2005 : 22:13:14
|
ma fuck dc,vertigo,marvel i ostale pizdarije...adolf rules
a sad ozbiljno...war games je totalni shit.samo se ti drži vertiga i njihove produkcije. još ti svakako preporucam da procitaš FABLES od Willinghama. da samo napomenem....snjeguljica i veliki zlocesti vuk koji pojde crvenkapicu i bakicu imaju dijete jako jako dobro...mislim da ce se zveles složiti. a da ne zaboravim hellblazrera.to je neizostavno štivo kad se govori o vertigu i moram priznati da sam ga tek nedavno poceo otkrivat
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4002 Posts
Posted - 23/03/2005 : 22:47:57
|
ja se slazem s jgoranom jedino mi nije jasno kad ce bakica u fablesima imati dijete?
hellblazer je zakoncina! i ja sam ga tek kasnije poceo otkrivati (zahvaljujuci kratkom ellisovom runu), pa se sada vracam unazad i trenutno citam odlican ennisov run. ipak, i dalje mi je najdraza azzova-era na hb-u, a jos ostaje kompletirati jenkinsovo-doba...
|
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 23/03/2005 : 23:18:21
|
quote: Originally posted by zveles ipak, i dalje mi je najdraza azzova-era na hb-u,
shhhh....tishe malo, chutje te bob pa tje biti belaja!:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
Edited by - BlekenDekara on 23/03/2005 23:18:54 |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 23/03/2005 : 23:25:10
|
Manje više OT: skinuh prva 4 Skrull Kill Krew, jes da je staro ko biblija, ali interesantn je da je Marvel u ono doba štampao onakvu glupost koju su potpisala dva tadašnja u vecoj ili manjoj meri anonimusa kao što su Morrison i Millar...
|
|
Raven
Starting Member
Croatia
53 Posts
Posted - 24/03/2005 : 02:40:57
|
Ma da znam da su Vertigo stripovi odlicni,ali vecina njih vec izlazi u talijanskom izdanju. Mene je zanimalo sto naruciti bas od DC-a. Danas sam gledao na siteu i cini mi se da bi Winnickov Hawkman i Johnsov Green Lantern,koji krece od broja 1 mogli biti dobar starting point. Sto mislite? A sto se tice All Stars Supermana,Batmana, i Wonder Woman to ce obavezno biti moje! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 24/03/2005 : 03:09:41
|
Ako ne želiš da poludiš od nagomilanog i potpuno nerazjašnjivog kontinuiteta, izbegavaj Hawkmana po svaku cenu. Doduše, kažu da su ga malko prošcistili. Ja im ne verujem.
Slicno važi i za Green Lanterna, mada u manjoj meri.
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
Posted - 24/03/2005 : 14:24:13
|
quote: Originally posted by jgoran5
još ti svakako preporucam da procitaš FABLES od Willinghama. da samo napomenem....snjeguljica i veliki zlocesti vuk koji pojde crvenkapicu i bakicu imaju dijete jako jako dobro...
Ja sam imao tu nesrecu da nabavim samo "The Last Castle", prequel ili lead-in za seriju. Totalno sranje, no vise puta sam cuo da je u pitanju zaista dobar postmodernisticki strip. |
|
|
Mailman
Senior Member
Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 24/03/2005 : 15:02:05
|
Svi toliko seru po tom "Last Castle", a meni je bio vrlo dobar, jedino je crtež nešto lošiji... I nije zapravo ni prequel ni lead-in, nego više tie-in, buduci da se na njega nastavljaju daljnje epizode (nešto slicno kao Secret Wars i Spider-Man).
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
|
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Posted - 24/03/2005 : 16:05:23
|
quote: Originally posted by zveles
ja se slazem s jgoranom jedino mi nije jasno kad ce bakica u fablesima imati dijete?
hellblazer je zakoncina! i ja sam ga tek kasnije poceo otkrivati (zahvaljujuci kratkom ellisovom runu), pa se sada vracam unazad i trenutno citam odlican ennisov run. ipak, i dalje mi je najdraza azzova-era na hb-u, a jos ostaje kompletirati jenkinsovo-doba...
veliki zlocesti vuk koji pojede crvenkapicu i bakicu,možda sam malo zakomplicirao recenicu,jebga....ono imaju dijete odnosi se na snjeguljicu...
|
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Posted - 24/03/2005 : 16:08:44
|
quote: Originally posted by Vlaadisha
quote: Originally posted by jgoran5
još ti svakako preporucam da procitaš FABLES od Willinghama. da samo napomenem....snjeguljica i veliki zlocesti vuk koji pojde crvenkapicu i bakicu imaju dijete jako jako dobro...
Ja sam imao tu nesrecu da nabavim samo "The Last Castle", prequel ili lead-in za seriju. Totalno sranje, no vise puta sam cuo da je u pitanju zaista dobar postmodernisticki strip.
a zašto nesrecu.last castle je ful ok..pogotovo kad poslije njega citaš march of the wooden soldiers.
|
|
|
Bob
New Member
Croatia
262 Posts
Member since 21/05/2003 |
Posted - 25/03/2005 : 11:19:29
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by zveles ipak, i dalje mi je najdraza azzova-era na hb-u,
shhhh....tishe malo, chutje te bob pa tje biti belaja!:)))
CUO SAM!!! CISTA BLASFEMIJA!!!
Nego, ovaj Morrisonov Superman... Gustam se na to k'o malo dijete! Jos ga crta Quitely... Di ces bolje?! Ah. Fanboy mentalitet. Taman kad sam mislio da sam ga uspio potpuno potisnuti...
B. |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4002 Posts
Posted - 25/03/2005 : 12:44:23
|
taj fanboy mentalitet je nesto najbolje sto citac stripova moze imati. osjecaj da nesto cekas samo zato sto to fanovski percipiras - jest neprocjenjiv! mnogi od nas i jesu takvi strip fanatici bas zbog fanboy mentaliteta. druze bobe, drugim rijecima, s vama je sve u redu! dapace!!
|
|
|
|
Topic |
|